dilluns, 7 d’abril del 2008

LLIGA SENTENCIADA



El Vila-real no va meréixer guanyar ni empatar a Sevilla. El Real Madrid, a Mallorca, encara menys... El Barça, no alça el cap... Per la part baixa de la taula, València continua en picat i la sorpresa, tal vegada, és la posició en zona de descens del Saragossa, on juga el nostre amic Ayala.

No sé si els àrbitres porten una samarreta blanca (del Real Madrid) per sota de la negra, però si Sergio Ramos -per exemple- jugara en el Vila-real, no acabaria cap partit i Raúl -el que nunca hace nada, com diuen irònicament a la SER- portaria la meitat dels gols que porta perquè viu en el fora de joc... L'ajut de Daudén Ibáñez, el de Cantavieja, de dissabte va ser de vergonya: és El chaleco salvavidas del grande, com diuen al Mediterráneo?

El Vila-real Club de Futbol està fent una gran campanya perquè, a més de practicar bon futbol, mai ens han regalat, ni ens regalaran res.

2 comentaris:

Pasqual Broch ha dit...

La Cerdanya, eixe gran país de vaques lleteres i mestresses de la galta roja, s'ha convertit al vila-realerisme!! I per cert, a Puigcerdà també li fan festa a la Verge de Gràcia. Acabe d'arribar d'allà i vinc amb les bateries al 101 per cent.

TONI PITARCH ha dit...

M'alegre molt per tu Pasqual i per aquesta xarxa tan avorrida, darrerament. Espere en candeleta els teus nous pots/comentaris al tord engabiat... I més ara que, amb el traductor, pense fer-te la competència a posar sentències en anglés... És broma: ací, com a molt, a més de valencià s'usen les llengües maternes de Rita Barberà (castellà) i Carla Bruni... Per cert, les has vistes juntes a la foto? No n'hi ha color: Rita a l'Elisi, Carla reina fallera!

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes