dimecres, 24 de setembre del 2008

ADÉU A LA TERTÚLIA DE Ràdio Vila-real



Adéu a la tertúlia de Ràdio Vila-real / Punto Ràdio, és a dir, al programa Primera Plana com es deia darrerament, o no... la veritat és que mai m'he acabat d'aprendre el nom oficial, perquè tots anomenàvem La Tertúlia al programa de conversa i debat -de vegades, fins i tot acalorat- sobre temàtica local, cultural i política en general... 10 anys de llibertat d'expressió en estat pur.

Ho recorde perfectament, ja que la temporada 1999-2000 fou la primera, de la mà de la periodista Anna Artero, més endavant amb Alícia Llop i ara, als darrers anys, amb Gemma Font. Per cert, alguna cosa m'havia comentat la directora, Carmen Lourdes Costa, el propassat dimecres de festes a la bodeguilla de la Fira de la Tapa (uns moments abans de l'arribada de Don Carlos, de la Gabilonda i tota la parafernàlia del Caiga quien Caiga de La Sexta), però aquesta vesprada m'ho han confirmat amb un explícit missatge escrit al telèfon mòbil (degut, potser, a que quasi sempre el porte en silenci):

<< La direccio d radio vila-real ha decidit fer un canvi editorial a la tertulia.aprofite x agrair-vos els 3 anys q ens heu dedicat >>

En el meu cas particular, com us he dit, no n'han estat tres, sinó deu anys, tota una dècada (sense comptar aquelles tertúlies pioneres de La Cope amb Xavier Manzanet, als temps d'Enrique Ayet... quant ha plogut! O les més recents d'Onda Cero Vila-real -amb Juanjo Bellés i Alejandro Amposta i, això sí, sempre ben moderat per Ana Artero- que s'acabaren amb la meua incorporació a l'Ajuntament durant un temps breu, molt breu, com a regidor).

La crisi econòmica, la crisi del PSOE, la crisi del PP... no ho sé, al capdavall, després de tants anys és d'agrair un descans. A més, si voleu estar informats de tot el que passa a la nostra ciutat, Vila-real, ja tenim una televisió local on, cada divendres (emulant el mateix Hugo Chávez? -això diuen les males llengües de la ciutat), el nostre alcalde actual ens trau de dubtes i ens explica d'on venim, on som i on anem... L'ombra de les majories absolutes és, cada vegada, més allargada. Sigueu feliços, tot serà per a bé!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pense que ja pots celebrar les teues 500 tertúlies!! (com Buenafuente)

TONI PITARCH ha dit...

Sí, la veritat és que he arrodonit el càlcul, perquè els 10 anys serien, precisament, aquesta temporada que ara hauria de començar i, pel que ens han dit, no començarà.
Per cert, no és res personal contra el senyor alcalde. Així com mai ha estat la meua intenció comparar-lo amb cap governant històric d'Alemnaya, ara tampoc l'he comparat amb cap governant de Veneçuela... Simplement em faig ressò del que hi ha al carrer.
En democràcia, només som lliures i transparents a l'hora d'opinar els que no devem favors a ningú, ni polítics, ni laborals, ni de cap altra índole.
L'actual equip de govern no solament està acaparant tots els mitjans de comunicació local i comarcal, sinó que, fins i tot, els representants de l'oposició tenen cada vegada més complicat fer rodes de premsa i/o aparéixer als mitjans.

Anònim ha dit...

¿canvi editorial?
jajajaja

Anònim ha dit...

Estàs uns dies fora i tot son canvis, o potser no... potser tot continua igual...

Anònim ha dit...

En lo bé que ho passavem en dimecres... per cert, aprofite per fer-li publicitat a un amic. Luismi està fent un programa en la 92.5 (quasi Radio Vila-real) i allí intenta fer una tertulia amb pocs mitjans i amb gent jove. El repàs, de 3 a 5 en Futura Estilo.

Heu vist quina cunya?

Passava per ací i no ho he pogut evitar! (algun dia algú m'explicarà lo del canvi editorial)

Anònim ha dit...

Divendres a la nit la regidora del Bloc, Maite Peiró, va ser agredida quan participava en una manifestació legal i pacífica per la ciutat de Gandia. Maite va rebre l’impacte d’una pedra que li va provocar un tall pel qual van haver de posar-li 12 punts. A hores d’ara els metges no saben si a conseqüència de l’impacte pot perdre la visió de l’ull.
L’alcalde de Gandia i la regidora de seguretat, saben perfectament que cada any una colla de 15 o 20 terroristes s’apropen fins a Gandia a la recerca de la gent que participa en la manifestació.
L’alcalde de Gandia, la regidora de seguretat, la policia i el delegat del Govern, Ricardo Peralta són responsables de l’agressió de Maite Peiró.
El diari Levante-EMV, la seua de legació de la Safor, el seu delegat Alfaro, els redactors M. Pérez i I. Aguilar fan el joc als terroristes en redactar i publicar notícies en les quals es criminalitza els participants d’una manifestació pel determinat contingut d’una pancarta.
http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008092700_12_499979__Comarcas-grupo-ultras-convierte-batalla-campal-Correllengua-Gandia
Hem de denúnciar i assenyalar els terroristes però també denúnciar i assenyalar la connivència de polítics, policia i periodistes.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2024/25

Vila-real, la nostra ciutat (1274-2024)

Els més visitats

La meva llista de blogs

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes