dissabte, 28 de març del 2009

GUERRA CIVIL: 70 ANIVERSARI DELS BOMBARDEJOS



Al febrer de 2008, Domingo Font i l'autor d'aquest blog, férem una conferència amb imatges sobre la Guerra Civil a Vila-real.

Avui, 28 de març de 2009, arribem al 70é aniversari dels bombardejos realizats (sobre tot pels italians) sobre territori valencià i el diari Levante - El Mercantil Valenciano publica un reportatge molt interessant per a tots els públics i, en especial, pels amants de la història en general i de la història més recent dels valencians. Per als vila-realencs, hi ha la crònica dels bombardejos sobre Vila-real, feta, precisament, per l'amic Domingo, incansable investigador i membre de la gran família d'amants de la Història de la ciutat de Vila-real...



De vegades els diaris, a més de propaganda bipartidista porten, fins i tot, coses interessants, molt interessants i, a més a més, també hi ha aquest invent diabòlic d'Internet. Encara esteu a temps d'aconseguir un exemplar en paper (amb el 5é CD de la Gran Enciclopedia Temática de la Comunitat Valenciana inclós en el preu) i, per suposat, de baixar-vos-el en format pdf: 70 aniversario del fin de los bombardeos.
.....................................................................................................................

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes