diumenge, 4 d’abril del 2010

CANÇONS DE PASQUA: "El Trololo"

El dia de Pasqua Pasqualet plorava perquè el catxirulo... Després va vindre allò del pick-up, traduït el picú per als amics que érem de francés (a l'institut!), i els discos de vinil i el rock and roll i els balls a la terrassa del maset, a plena llum del dia, i les balades, i les cançons lentes a boqueta nit... Quanta innocència, quins temps!

Ara, en canvi, ja ho veieu, el Berto Romero -no confondre amb el Bertín- i companyia sempre amb dobles intencions, usurpant el lloc dels vertaders cantants i/o del vertaders friquis, inventant xiqui-xiquis, carregant-se en definitiva aquella Eurovisió pasquera de Raphael, Julio, Karina, Miki (el de Los Tonis, ensenya-li a cantar que encara no sap!), el mateix Serrat amb el La-la-là amb accent obert, és a dir -com diria l'Albert Espinosa-, tot el que podríem haver estat tu i jo, si no forem tu i jo...

Cuando era un chiquillo, que alegría, jugando a la guerra, noche y día, saltando una verja, verte a tí, y así, en tus ojos, algo nuevo, descubrir... Las rosas decían que eras mía y un gato me hacía compañia... Quins temps, quin país!


=======================================================================

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes