dilluns, 30 d’agost del 2010

INDICIS FESTERS



Llevat de la lamentable derrota futbolística d'ahir a Anoeta, Sant Sebastià (se pot fer un joc més estèril, lent i poc pràctic com el demostrat ahir per l'equip de Garrido? I tant! No és la primera vegada que ho veiem, ni per desgràcia la darrera), a Vila-real tot són indicis festers, tot apunta cap a l'esclat de divendres que ve...

Però, molt de compte, perquè dimecres 1 de setembre ja comença, de debò, el Festival Internacional de Danses amb la seua vint-i-tresena edició. De tota manera, aquest cap de setmana els veïns han començat l'Operació Retorn que, com sabeu, a Vila-real finalitza -des de temps immemorials- el divendres anterior al primer diumenge de setembre, és a dir, quan baixen la Moreneta des de l'Ermitori vora el Millars.

Vila-real, amb l'inici de les Festes de la Mare de Déu de Gràcia, passarà en quatre dies de comptar amb una densitat de població típica de zones desèrtiques, a contemplar els carrers plens d'un goleró de gent que, des de la plaça del Llaurador, anirà baixant cap al centre històric, es diversificarà pels estrets eixamples i es distribuirà, quasi homogèniament, per Vila i ravals... D'on han eixit de sobte tots aquests veïns? -ens preguntem cada any. Probablement, del lloc on tornaran a amagar-se fins les properes festes de Sant Pasqual -és la resposta més objectiva, després de molts anys de comprovacions empíriques.

Ah, se m'oblidava, me'n vaig a buscar el mono del treball perquè no solament de la festa i el subsidi d'atur viu el vila-realenc. Resulta que dimecres que ve retorne a la feina ja que, malgrat els temps que corren, m'han ampliat el contracte de treball. Abans el tenia fins els 60 anys i ara -quina sort!- m'han renovat fins els 67... diuen!

Res, només desitjar-vos que comenceu el curs 2010-11 amb molt millor peu que uns que van vestits de groc!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mediapro impide a Canal 9 dar el fútbol por falta de pago

José López Jaraba, director general de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), no dio ayer explicación alguna a que los equipos desplazados a los estadios de fútbol donde el sábado jugaban equipos valencianos no pudieran entrar por expresa prohibición de la dueña de los derechos, Mediapro. No ofreció explicaciones, al menos a este diario, a pesar de solicitárselas en distintos momentos.

Más aún, las televisiones de la FORTA recibieron el mismo sábado una carta en la que quedaba claro que el problema no era de Mediapro con las autonómicas -como Jaraba permitió que se dijera en los informativos de Canal 9- sino con la televisión valenciana por falta de pago. TV3, por ejemplo, entró este fin de semana en los partidos del Barça y del Espanyol, hizo directos y no tuvo mayor problema. Canal Sur estuvo en el estadio de Málaga, donde jugó el sábado el Valencia. De hecho, Canal 9 obtuvo imágenes para ofrecer un resumen de los goles de TV3.

El País

Anònim ha dit...

El Villarreal dispone de siete partidos para olvidar la derrota
A partir del día 12 de septiembre, el submarino dispondrá de siete partidos oficiales en veintidós días.

El Villarreal dispone a partir del día 12 de septiembre de siete partidos de competición oficial en veintidós días con la intención de hacer olvidar la derrota inicial de la Liga en San Sebastián ante la Real Sociedad.

Con estos siete encuentros, el Villarreal habrá disputado en la primera semana de octubre un total de diez encuentros, ya que además de la derrota de Anoeta, el equipo que entrena Juan Carlos Garrido acumula dos victorias en la fase previa de la Liga Europa ante el Dnepr Mogilev.

De estos partidos, cinco serán de Liga y dos de Liga Europa y mientras cuatro se jugarán en el campo del Madrigal, tres se jugarán con el Villarreal como visitante.

El calendario de partidos es el siguiente:
12 septiembre (domingo) Villarreal-Espanyol
16 septiembre (jueves) Dinamo de Zagreb-Villarreal
19 septiembre (domingo) Levante-Villarreal
22 septiembre (miércoles) Villarreal-Deportivo
26 septiembre (domingo) Málaga-Villarreal
30 septiembre (jueves) Villarreal-Brujas
3 octubre (domingo) Villarreal-Racing.

EFE

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes