divendres, 22 d’octubre del 2010

VILA-REAL C.F.: LÍDERS A EUROPA



A falta de pa, sempre va bé una mica de circ... Anit el Vila-real, després d'un partit prou avorrit perquè la superioritat grogra no acabava de transformar-se en gols, es va col·locar com a líder del seu grup a l'Europa League, és a dir, al lloc que també volíem en Lliga-BBVA i que per uns (quins àrbitres més blancs!) o per d'altres (l'entrenador no va estar gens àgil contra l'Hèrcules i els davanters tampoc van saber avançar-se al marcador) mai hem aconseguit fins ara.

El partit era calcat del Barça-Copenhaguen, però amb moltes menys ocasions de gol. Sort de la combinació de Borja Valero (que anit va fer de Senna a la perfecció), amb Rossi (que s'està especialitzant en donar assistències, a més de fer algun gol) i Marco Ruben que no perdona la més clara, i primera, ocasió de gol al final de la primera part. Gran partit de Cani (a qui Garrido, incomprensiblement, va "maltractar" a Alacant) al centre del camp, discret del crack Cazorla (de qui sempre esperem més, però anit va ser víctima del joronya-que-joronya grec, perquè els defenses li'n van donar pel sac) i bona actuació de Bruno que, a poc a poc (de vegades massa lent), va tranquilitzant-se i fent-se l'amo d'El Madrigal.

De tota manera, ahir Garrido es va comportar: tots els mitjans de comunicació pronosticaven una remodelació de l'onze titular a l'estil Zapatero, però no, ja que el Vila-real té un fons d'armari revolucionari, jove, però poc experimentat en el màxim nivell del futbol europeu. Gonzalo per Marchena (lesionat), Cani (que fins ara, al meu entendre, ha estat un jugador de molta qualitat i molt incomprés per tots els entrenadors que ha tingut el Vila-real) per Senna (lesionat com Marchena: l'edat no perdona?) i Marco Ruben per Nilmar (que va descansar fins al final del partit quan va aparéixer amb unes botes color "president"), però res d'experiments...

...I com els grocs no van poder, o no van saber, matar el partit, resulta que entre tots els van deixar anar i el partit, tot sol, es va morir als noranta minuts... Tres punts que en sumen sis i el Vila-real líder del Grup D de l'Europa League en l'equador de la fase de grups. I diumenge, a les nou de la nit, entra l'aigua a Les Solades, que reguen arreu en fila: l'Atlètic de Madrid, dels amics Forlan i Godín que no vindran, precisament, a fer amistats. Un partit que, realment, pot marcar les possibilitats d'aquest Vila-real (tant moll com sempre i amb tanta qualitat, com a mínim, a l'onze titular), en la present Lliga 2010-11.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És veritat que t'has donat de baixa del Bloc i has fixat per Iniciativa, és a dir, el partit amb qui esteu en coalició a les Corts Valencianes però amb qui no volen pactar els del Bloc de Vila-real?

TONI PITARCH ha dit...

I qui ets tu? Et pregunte...
De què ens coneixem? A què dediques el temps lliure?

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes