dissabte, 12 de febrer del 2011

VEUS DE LA NATURA


Ho reconec, potser fa temps que us heu adonat els que em coneixeu, m'agrada escriure, sí... però mai m'ha agradat que diguen que sóc escriptor, ni molt menys poeta, perquè, senzillament, sóc una persona que se guanya la vida com a professor, donant classes, i que, per circumstàncies de la vida, fa molts anys que escriu i participa en tertúlies on l'escolten i el deixen expressar-se lliurement... és per això que, ara mateix, em venen a la memòria els cinc anys llargs (amb petites interrupcions) de columnista a Mediterráneo - Edició Vila-real (on ens pagaven i tot, quins temps!), més de dues dècades a l'Exágono dels Lluïsos, els articles d'investigació publicats a FONT, els 15 anys llargs a la revista Poble (per cert, l'enhorabona als premiats en la gala d'anit: el Grup de Dolçainers "El Trull", Ramon Ferrer i Manuel Ortells, és a dir, el fill de Manuel de Fesols i la Tendereta -per a nosaltes amics i familiars), els llibres, els premis literaris (de caire local i/o comarcal, tampoc no us penseu), etc.

Però si d'alguna cosa puc sentir-me satisfet (no m'agrada la paraula orgullós, perquè pense que ni ho sóc ni ho pretenc...), a banda de la gent que estime i me fa sentir-me estimat (la família, la dona, les filles...), és dels poemes puntuals que he escrit, de tant en tant (alguns, sortosament, per encàrrec), i que m'han musicat amics i compositors de la talla de Miquel Gallén (professor de l'Escultor Ortells), Rosanna i Gisela Morales (ànima i veu, veu i ànima de Veus de Cambra), Alfredo Sanz Corma (director de la Coral Sant Jaume i autor de la música que modula la lletra, tal vegada, més coneguda pels xiquets de la ciutat com és l'Himne del Vila-real Club de Futbol) i, ara mateix, Rafael Beltrán Moner... poca broma!



Per cert, aquesta vesprada (19:30), la Coral Sant Jaume presenta a l'Auditori "En clau de pop", una presentació dels seus darrers èxits i sobretot una celebració musical del Cantem de Cor de Canal 9 on vàrem cantar/participar, pràcticament, tots els vila-realencs, no us ho perdeu... Però demà diumenge, també a les 19:30 i a la Basílica de Sant Pasqual, Veus de la Natura amb un programa que inclou un poema propi (Mare Natura) musicat pel gran Rafael Beltrán: a tots, moltes gràcies!

2 comentaris:

TONI PITARCH ha dit...

Ahir la basílica de Sant Pasqual estava de gom a gom, malgrat el fred. El concert de Veus de Cambra amb Corniloquio (vaig tenir l'oportunitat de saludar personalment Xavi Bonet, trompa d'or mundial, quin crack!) excel·lent... i l'estrena de Mare Natura espectacular.
Ara ens tindrem que acostumar a la nova versió operística de Rafael Beltran (amb qui vaig tenir que eixir a saludar, quin honor!), ja que són molts anys (des del 1987?) cantant-la als campaments dels Lluïsos en la versió més folk de Gallén i Morales. Novament, gràcies!

Amiguet ha dit...

Va ser realment un concert espectacular, la nova versió de Mare Natura maravillosa, i com tu be dius Xavi Bonet i els seus amics sensacionals, Veus de Cambra ja fa temps que son molt bons, pero el que no va estar be es el lloc, per que no es va fer a l'auditori com el concert es mereixia, i no haverem passat tan de fret?.
Este Ajuntament no te consideració amb els actes de qualitat, i encara hauria vingut mes gent si no s'hagueren enganyat en la data al fullet de la programació.
Res, tenim el que votem.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes