dimecres, 4 de maig del 2011

PROGRAMA DE FESTES DE SANT PASQUAL 2011


divendres 29 d'abril
22.30 h A l’Auditori Municipal, pregó de festes i imposició de bandes a la reina de les festes Selena Segovia de Moya i les dames de la ciutat. Actuarà com a mantenidor el Sr. Manuel Vilanova Goterris, llicenciat en Medicina, Medalla d’Or de la Ciutat i alcalde de Vila-real des de 1995 fins a 2007.


dimecres 4 de maig
10.00 h A la sala d’actes de Bancaixa, presentació del programa oficial de festes. Patrocina la Fundació Caixa Castelló-Bancaixa i l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
16.00 h Muntatge de cadafals.


divendres 6 de maig
10.00 h A la plaça de la Vila, mercat de les flors, en horari comercial. Organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
11.00 h A la plaça Major, campanya de prevenció de riscos pel consum d’alcohol i drogues CONEIXEMENT. Organitza la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) i la Regidoria de Benestar Social de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
12.00 h A la plaça de la Vila, anunci de festes i lectura del pregó de festes de Vicent Fausto Manzano a càrrec d’Encarna Nebot Cantavella. Organitza la Junta de Festes.
12.15 h A la plaça de la Vila, Tasta! IV Mostra de Gastronomia Popular, amb un porrat popular valencià. Patrocinat per la Junta de Festes.
13.00 h Obertura de la festa al parc de la Panderola, amb volteig de campanes i descàrrega de coets.
13.15 h Inauguració del Casal del Vi, a la plaça del Llaurador.
13.45 h Inauguració de la 21a Fira de la Tapa, al carrer de l’Hospital, organitzada per la Comissió de Penyes i amb la col·laboració de la Junta de Festes.
17.30 h Obertura d’exposicions:
 -Museu de la Ciutat Casa de Polo, fins al 29 de juliol:  Paco Dalmau, “Políptics: retrats de família”. Pintura. Organitza la Regidoria deMuseus de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
 -Casa de l’Oli, fins al 17 de maig: Joan Callergues, “Paisatge interior”. Tècnica mixta. Organitza la Regidoria de Museus de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.5
 -Comunitat de Regants, av. la Murà, núm. 9 (a la sala d’actes): Pascual Cándido. Exposició d’aquarel·les “La llum de l’aigua”.
 -Caixa Rural (en les sales d’exposicions):
Vicente Barreira  . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Olis
Rafael Blasco  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Olis
Canós Cotolí  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Olis
Ricardo Gil  . . . . . . . . . . . . . . . .  Escultures
María José Lozano  . . . . . . . . . . . . . Acrílics
Sabina Requena  . . . . . . . . . . Olis i escultura
17.30 h A la sala d’actes de l’edifici de Serveis Socials, c/ Josep Ramon Batalla, 38, presentació del llibre La píldora de la inmortalidad, novel·la de Manuel Llorens García.
18.30 h Al trinquet municipal Salvador Sagols, final del trofeu Sant Pasqual de pilota valenciana. Organitza el Club Pilotari Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
19.00 h  A la plaça Major, lliurament dels Premis Maig de narrativa curta, amb l’actuació del grup Sac de Sons. Organitzat per la penya El Guitarró i patrocinat pel Departament de Promoció Lingüística de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
19.00 h Inauguració oficial del recinte de la fira amb REGALS per a tots els xiquets fins a final d’existències, instal·lat al costat del jardí de Jaume I, amb l’assistència de la reina de les festes i la seua cort d’honor. Dia popular amb totes les atraccions a preu reduït, organitzat per l’associació d’Atraccions de Fira de Vila-real (AFEVIL) i la Junta de Festes.
19.30 h A la sala d’exposicions de la Caixa Rural, I Exposició Vespa, oberta al públic fins al divendres 13. Organitza Vespa Club Vila-real i la Comissió de Penyes.
20.00 h Inauguració del 5é Aniversari de la penya Notaskaparies al carrer de Sant Pere, 42, amb degustació de vi espumós i llonganisses seques. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina la penya Notaskaparies.
20.15 h Al carrer de Cervantes, 26, 3r Festival Pasqualet Rock: foc i rock. Festival de música en valencià amb un correfoc per la vila, a càrrec de la Diabòlica de Morvedre i Els Nanos del barri de la Soledat. Organitza la penya Tio Canya.
21.00 h Al Raval del Carme, inauguració del nou casal de la penya La Merla, amb l’assistència de la reina de les festes i dames de la ciutat.
21.00 h Al carrer de Lluís Vives, 4, sopar de germanor de les penyes El Tifó i Malkeda.
22.00 h Al carrer de l’Escultor Amorós, IX Refugi rock. Organitza el pub Refugi i col·labora la Junta de Festes.
22.30 h A l’Auditori Municipal, actuació del grup de danses El Raval, amb el seu darrer espectacle el_raval@SF, a través del qual ens mostraran una selecció de coreografies de l’època de les agrupacions de la Secció Femenina de mitjan segle XX.
23.00 h Al carrer de Cervantes, 26, mostra de videoclips en valencià i, tot seguit, els concerts de Malnom (rock - Vila-real), Nit de Grills (ska - Castelló) i Rapsodes (rap - València). Entrada lliure. Organitza la penya Tio Canya.
23.30 h En la plaça del Llaurador, festa del guanyador del concurs de penyes de Namala Disco. Organitza Namala Disco i col·labora la Junta de Festes.
23.59 h Al costat del recinte del Mercat, Festival VILA-SOUND pach&house, que compta amb els DJ Carlos Navarro, Rebeca Trêsor i Álex Alvarez. Organitza Wolf productions i Friday (assoc. cultural musical). Col·labora la Junta de Festes.
00.00 h Festa inauguració nou casal de la penya La Merla.
00.00 h Al carrer de Carinyena, 71, disco mòbil amb DJ Franck. Patrocina la penya Extraviats.
00.00 h Al carrer del Molí, 4, IV Festa remember amb DJ Bustos. Organitza la penya Mustafà.
00.00 h Al carrer de Benedito, 6, disco mòbil “Música d’ahir, hui i sempre” amb DJ Martin.Organitza la penya Penyae.
00.00 h Al carrer de la Penitència, 2, II Remembequelló. Organitza la penya El Bequelló.
00.00 h Al carrer de Sant Antoni, 17, actuació de DJ Palmito. Organitza la penya Al Colpet.
00.00 h Al Raval del Carme, 20, IV Festa remember amb DJ Resident Juanjo García.Organitza la penya L’Abaetjo.
00.00 h Al carrer de Lluís Vives, 4, festa Sant Pasqual sound, amb els DJ Josel, Héctor Carda i Vicent Añó. Organitza la penya El Tifó.
00.00 h Al carrer Major Sant Doménec, 24, festa Cordonet amb disco mòbil.




dissabte 7 de maig
08.00 h Encierro pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia de GERMÁN VIDAL. Patrocina la Junta de Festes.
09.00 h Al pavelló Zona Nord, competició de judo. Organitza el Judo Club Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
10.00 h Al rocòdrom del pavelló Zona Nord, competició d’escalada en bloc. Organitza el Club Muntanya Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.7
10.30 h A la piscina coberta municipal, XLV Trofeu ciutat de Vila-real Sant Pasqual de natació. Organitza el Club Natació Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
11.00 h A la plaça Major, recepció de les corals participants en la II Trobada de corals infantils. Seguidament, desfilada i cant per l’itinerari següent: plaça Major, església Arxiprestal, carrer de Bayarri, basílica de Sant Pasqual, plaça de Mossén Ballester i Glorieta. Organitza l’associació de Filles de Maria del Rosari i col·labora l’Il·lm.Ajuntament de Vila-real i la Junta de Festes.
12.00 h A l’Auditori Municipal, acte d’homenatge bodes d’or matrimonials, presidit per l’alcalde de la ciutat, Juan José Rubert Nebot, i amb l’assistència de la reina de les festes i dames de la ciutat.
12.00 h Al Casal de Festes, 64é Concurs de paelles per a penyes, organitzat per la Comissió de Penyes i patrocinat per la Fundació Caixa Rural Vila-real i Carrefour. Amb la col·laboració de la Junta de Festes.
12.00 h Al pavelló Bancaixa, cloenda dels Jocs Esportius Locals Escolars. Organitza el Servei Municipal d’Esports. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
12.00 h Al carrer del Salvador, 62, revetlla popular. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocinen les penyes Beu i Fuig i El Makarró.
14.00 h Al Casal de Festes, 21é Dinar de penyes, organitzat per la Comissió de Penyes i patrocinat per la Fundació Caixa Rural Vila-real i Carrefour. Amb la col·laboració de la Junta de Festes.
14.00 h Al restaurant Els XIII, dinar de germanor, organitzat per l’associació de la 3a edat El Prado. Tot seguit, ball amb orquestra a la seu de l’associació. Patrocina la Junta de Festes.
16.00 h Al pavelló Zona Nord, exhibició de taekwondo i hapkido. Organitza el gimnàs Chang Mu. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
17.00 h Al CEAM, ball inaugural de festes, orquestra patrocinada per la Junta de Festes.
17.00 h Al recinte de la Vila, inauguració del cadafal amb berenar i porrat per als assistents. Organitza la penya Samfaina.
17.00 h A la plaça de la Vila, campanya de prevenció de riscos pel consum d’alcohol i drogues CONEIXEMENT. Organitza la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) i la Regidoria de Benestar Social del l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
17.00 h A la plaça Major, actuació de les corals participants en la II Trobada de corals infantils. Organitza l’associació de Filles de Maria del Rosari i col·labora l’Il·lm.Ajuntament de Vila-real i la Junta de Festes.8
17.30 h A la piscina coberta municipal, XLV Trofeu ciutat de Vila-real Sant Pasqual de natació. Organitza el Club Natació Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
18.00 h Bou per la vila, amb el bou núm. 38 de nom Presumido de la ramaderia de SÁNCHEZ DE YBARGÜEN, patrocinat per la Junta de Festes, i el bou núm. 70 de nom Jaramago de la ramaderia de LOS RECITALES, patrocinat per la Comissió de Penyes.
20.00 h A la plaça del Llaurador, I Festival de grups locals amb les actuacions de SEASONS, HISTRION, FIFTH PERIOD, BLACK SHUCH, DIE BORTS, PILILA DRUMS, ALMORRANES GARRAPINYAES, IMPASS. Organitza la Comissió de Grups Locals de Música de Vila-real. Patrocina la Regidoria de Joventut de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real i col·labora la Junta de Festes.
21.00 h A la Fira de la Tapa, festa llatina, amb l’actuació de SAOCO MIX i ROBERTO OCAÑA. Patrocina Espectáculos Pirámide.
23.00 h Al carrer de Torrehermosa, 35, presentació i inici del I Festival nous talents (1a part), presentat per l’speaker Iván Vallejo de la penya Borratxo l’Últim. Col·laboren la discoteca Gossip i Animatemps CB.
23.00 h Al carrer del Salvador, 60, festa remember amb DJ Héctor, DJ Maikel Dave i DJ Manu B. Organitza la penya El Makarró.
23.30 h Bou embolat, amb el bou núm. 48 de nom Folklórico de la ramaderia de JAVIER MOLINA, patrocinat per la Junta de Festes, i el bou de la vesprada de la ramaderia LOS RECITALES. Embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, en l’encreuament amb el Raval del Carme.
23.30 h Al carrer de la Pietat, 64, disco mòbil a càrrec de Dismo Show. Organitza la penya Xivarri.
23.59 h Al costat del recinte del Mercat, Festival VILA-SOUND pach&house, que compta amb els DJ Carlos Navarro, Rebeca Trêsor i Álex Alvarez. Organitza Wolf productions i Friday (assoc. cultural musical). Col·labora la Junta de Festes.
00.00 h Al carrer de Torrehermosa, 35, I Festival nous talents (2a part). Actuació del grup revelació a la província de Castelló: AIRES NUEVOS. Entrada gratuïta. Se sortejarà una guitarra espanyola. A continuació, disco mòbil. Organitza la Comissió de Penyes.Patrocina la penya Borratxo l’Últim.
00.00 h A la plaça de José Soriano, I Festival movida de los 80. Organitza la penya El Barral.
00.00 h IX Carajillada popular al carrer Ecce Homo, 45. Organitza la penya El Sifó. Col·labora la discoteca Gossip.9
00.00 h Al carrer de Buenos Aires, 10, II Samculafainató. Sopar de germanor entre les penyes El Culató i Samfaina amb disco mòbil.
00.00 h Al carrer del Molí, 4, I Festa comercial amb DJ Krown. Organitza la penya Mustafà.
00.00 h Al carrer del Crist de la Penitència, 43, festa indie-pop. Organitzen les penyes La Sissa i Galifardeu. Col·labora Claroimeridiano2.blogspot.com (El rincón de Kik).
00.00 h II Festa L’Estraperlo al carrer Mestre Goterris, 14, amb l’actuació de l’orquestra EUFORIA. Sorteig de regals i sorpreses.
00.00 h Al carrer de Buenos Aires, 1, festa pachanhouse. Organitza la penya …Del Rollo.
00.00 h Al carrer de l’Assumpció, 42, concert de rock amb els grups MONFERS i THE HIGGS PROJECT. Organitza la penya La Despertà.
00.00 h Al carrer de Benicarló, 60, III Disco mòbil. Organitza la penya El Quinqué.
00.00 h Al carrer de la Penitència, 2, bequelló party. Organitza la penya El Bequelló.
00.30 h Al carrer del Cronista Traver, IX Festival electrohouse amb els DJ Fran Ibáñez
(Futura FM) i Dani Rodríguez (Subliminal House). Organitza la penya Vaser Keno.
02.00 h Al carrer de l’Exèrcit, 3, II Festa remember (després del bou). Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina la penya Pocs i Bojos.
03.30 h Al carrer de la Penitència, 2, I Ressopar hot dog. Organitza la penya El Bequelló.



diumenge 8 de maig
08.00 h Al camp municipal de futbol Flors, concurs social lliure d’aus silvestres. Organitza l’associació ornitològica El Pardillo. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
10.30 h Al recinte de la Mayorazga, 3a concentració local del gos rater valencià. Organitza l’associació local del Gos Rater Valencià.
11.00 h Missa a la capella del Crist de l’Hospital, amb l’assistència de la reina de les festes, dames de la ciutat i autoritats. A continuació, homenatge a la dona i l’home de més edat de la ciutat.
11.00 h Al pavelló Zona Nord, campionat provincial absolut de nivells de gimnàstica. Organitza el Club Gimnàstica Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
16.00 h II Concurs de guinyot al bar Consolación. Organitzen les penyes L’Esclafit i Extraviats.Inscripció: 20 euros/parella.10
18.00 h 48a Cavalcada de festes. Itinerari: av. Francesc Tàrrega, av. la Murà i av. Pius XII. En el tram final, batalla de confeti. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes. En finalitzar, s’anunciaran les penyes guanyadores en la disco mòbil instal·lada al carrer de l’Hospital, patrocinada per Afers. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.




 dilluns 9 de maig
10.30 h A la plaça de la Vila, exposició de ceràmica tradicional realitzada pel mòdul de terrisseria/ceràmica del Taller d’Ocupació. Organitza la Delegació de Promoció Econòmica de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
13.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia CANTERA. Patrocina la Junta de Festes.
15.00 h Al Club de Pàdel Vila-real (c/ Ermita), inici del II Torneig de pàdel per a penyes. Organitza la penya Borratxo l’Últim.
17.00 h Al carrer de les Creus Velles, 80, gimcana “La parelleta cega”. Organitza penya Si la trenke m’esparrame.
17.00 h II Concurs carrera de sacs al carrer Artana, 8. Organitza la penya Sense Rastre.
18.00 h A la sala d’actes de la Caixa Rural, concert a càrrec del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló en col·laboració amb la Societat de Música Acadèmica.
18.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia GERMÁN VIDAL. Patrocina la Junta de Festes.
18.00 h Al carrer de Cervantes, 26, festa infantil: contes Eco-lògics amb la contaclown Rosabel Canós i màgia per a grans i menuts amb el màgic Demir (19.00 h). Amb berenar i tallers, per passar de la consola de joc. Organitza la penya Tio Canya.
18.30 h En la casa social de la Congregació de Filles de Maria Immaculada, inauguració de l’exposició de “La Santa Cena de Jesús”, que romandrà oberta des del dia 9 de maig fins al 17 de maig, de 18.30 a 20.00 hores. Organitza la Congregació de Filles de Maria Immaculada.
19.00 h Al Club de Tennis Vila-real, IV Open pàdel Auto-real (proves classificatòries). Organitza el Club de Tennis Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
20.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà (c/Onda, 15), sopar de xulla. Seguidament, ball amb orquestra. Patrocinat per la Junta de Festes.11
20.30 h En finalitzar les vaques, al recinte de cadafals, JUGANT, JUGANT..., activitats per als menuts amb bous de foc. Patrocina la Junta de Festes.
21.00 h Al CEAM, sopar de xulla, i seguidament ball patrocinat pel Consell d’Usuaris de CEAM.
21.00 h Al carrer de Lluís Vives, 4, degustació de careta de porc. Patrocina la penya El Tifó.
21.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats El Prado, sopar, tot seguit ball amb orquestra, patrocinat per la Junta de Festes.
21.30 h Tradicional xulla pels carrers de la ciutat.
23.30 h Al carrer de la Penitència, 2, monòleg a càrrec de Salveta Show. Organitza la penya El Bequelló.
23.30 h Al carrer Major Sant Doménec, 24, bingo al carrer. Organitza la penya El Cordonet.
00.00 h A la plaça Major, orquestra nit de la xulla amb l’actuació de l’orquestra CENTAURO. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.
00.00 h Al carrer de la Penitència, 2, II Karaoke popular. Inscripcions al casal el mateix dia de 18.30 a 23.00 h. Organitza penya El Bequelló.




 dimarts 10 de maig 

10.30 h A la plaça de la Vila, exposició de ceràmica tradicional realitzada pel mòdul de terrisseria/ceràmica del Taller d’Ocupació. Organitza la Delegació de Promoció Econòmica de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
12.00 h A la Casa dels Mundina (carrer Major Sant Jaume, 37 i 39), inauguració de l’exposició dels treballs dels alumnes de la Universitat Popular. Organitza la Universitat Popular. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
14.30 h Al Casal de Festes, festa de la 3a edat, amb paella monumental i, tot seguit, ball amb orquestra. Patrocina la Fundació Caixa Rural Vila-real i la Junta de Festes.
16.00 h Al carrer de Zumalacárregui, 49, II Campionat de raspall. Organitza penya Heikefem.
17.00 h Al carrer del Pintor Gimeno Barón, 2, Triatló del Guetto per a penyes. Tres proves: dards, ping-pong i futbolí. Inscripció de 3 euros per penya amb consumicions.
18.00 h Bou per la vila, amb el bou núm. 104 de nom Nerviosón de la ramaderia d’ANTONIO BAÑUELOS, patrocinat per l’associació cultural taurina 1 Bou +, i el núm. 119 de nom Lirón de la ramaderia de SANTIAGO DOMECQ BOHORQUEZ, patrocinat per la penya taurina Guarismo 9.12
19.00 h Al Club de Tennis Vila-real, IV Open pàdel Auto-real (proves classificatòries). Organitza el Club de Tennis Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
22.00 h A l’Auditori Municipal, revista parlada Camino, especial festes. Organitzat per la Congregació de Lluïsos.
22.00 h Al carrer de Josep Ramon Batalla, 19é Macrosopar de penyes amb DISCO MÒBIL. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.
23.00 h Al carrer de Josep Ramon Batalla, DISCO MÒBIL. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.
23.30 h Bou embolat amb els bous de la vesprada i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.




dimecres 11 de maig
09.30 h A les pistes de l’Arbre del Desmai, XIII Campionat de petanca. Organitza l’AV del Barri de l’Hospital. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
10.00 h A la plaça de la Panderola, autobús interactiu de la CIUTAT DE LES ARTS I DE LES CIÈNCIES. Estarà obert de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Organitza la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.
12.00 h A la sala núm. 23 de la Caixa Rural, presentació del núm. 13 de la revista Font del Departament de Promoció Lingüística de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
13.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia EL PAIPORTERO. Patrocina la Junta de Festes.
14.30 h Al restaurant Menfis, dinar de germanor, patrocinat pel Consell d’Usuaris de CEAM.
15.00 h A la Fira de la Tapa, inici del V Dinar de dones: paelles party i a continuació gran festa amb la participació de DJ Palmito. Organitza la penya Bandolers.
17.00 h Al recinte de la fira, instal·lat al costat del jardí de Jaume I, dia popular amb totes les atraccions al preu d’1,5 euros, organitzat per l’associació d’Atraccions de Fira de Vila-real (AFEVIL) i la Junta de Festes.
18.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia EL PAIPORTERO. Patrocina la Junta de Festes.
18.00 h Al carrer de Buenos Aires, 10, II Campionat de tir de corda amenitzat amb berenar per als participants i assistents, cortesia de Gossip. Organitza la penya Samfaina.13
18.30 h Al carrer del Crist de la Penitència, 43, IV Rosquillada (concurs de menjar Donuts). Organitza la penya La Sissa.
19.00 h A la plaça Major, Espai Jove!!! amb les següents activitats: viu esports extrems on es realitzaran exhibicions i master class de PARKOUR, SHOW BIKES, ZORB BALL i SKATE EXTREME amb la posterior master class i ACTUACIÓ del col·lectiu vila-realenc de DJ àrea electrònica. Patrocina la Junta de Festes.
19.00 h Al Club de Tennis Vila-real, IV Open pàdel Auto-real (proves classificatòries). Organitza el Club de Tennis Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
19.00 h Al carrer del Molí, 4, II Concurs de sangria. Organitza la penya Mustafà.
19.00 h Al carrer del Bisbe Rocamora, 62, bingo i porrat popular amb regals per als premiats. Organitza la penya El Garbonet. Col·labora la discoteca Gossip.
19.30 h A la sala d’actes de la Cambra Agrària, Lliurament de diplomes acreditatius als alumnes de l’Escola Municipal de Parany Tradicional. Organitza APAVAL amb la col·laboració de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
19.30 h Al carrer de Torrehermosa, 35, III Concurs llançament de pinyol d’oliva penya Borratxo l’Últim amb premis per als guanyadors en les categories: Veí o penyista adult –Veí o penyista infantil – Veïna o penyista femenina– Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina Tot Salat. Inscripció 1,50 euros amb consumició.
19.30 h Al carrer de Betxí, 7, VI Concurs d’allioli. Organitza la Comissió de Penyes. Col·labora la penya El Soll.
20.00 h A la platja de Borriana, II Concurs de pesca penya La Cova. Col·labora la Regidoria d’Esports de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real i patrocina Macovi.
20.15 h Al carrer de Torrehermosa, 35, especial llançament de pinyol d’oliva: paelles party amb premis per a la guanyadora i acompanyat de música festera. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocinen Tot Salat i la penya Borratxo l’Últim.
21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació musical, a càrrec de DÚO SIEMPRE CON SWING i ROBERTO OCAÑA. Patrocina Espectáculos Pirámide.
21.30 h A la seu de l’associació La Sénia (c/ La Plana, 13) sopar de pa i porta. Seguidament, ball amb orquestra. Patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
22.30 h A l’Auditori Municipal, teatre valencià a càrrec del grup de teatre Els XIII, amb la representació de les obres Nelo Bacora i Tierras Mansas. Patrocinat per la Regidoria de Cultura de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.14
23.30 h Al Casal de Festes, 5é Concurs de búfals per a penyes, patrocinat per Carrefour i la Fundació Caixa Rural Vila-real. Organitza la Comissió de Penyes.
00.30 h Al Casal de Festes, repartiment dels lots de menjar per al concurs d’empedraos. Organitza la Comissió de Penyes.
01.00 h Al Casal de Festes, 15é Concurs d’empedraos per a penyes, patrocinat per Carrefour i la Fundació Caixa Rural Vila-real. Tot seguit, disco mòbil. Organitza la Comissió de Penyes.




 dijous 12 de maig
10.00 h A la plaça de la Panderola, autobús interactiu de la CIUTAT DE LES ARTS I DE LES CIÈNCIES. Estarà obert de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Organitza la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.
12.00 h Al recinte del corro, JUGANT, JUGANT..., activitats per als menuts i encierro infantil amb carretons i jocs taurins. Organitza l’associació Amics del Bou. Col·labora l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
14.30 h Al casal de la penya Xafa-rates, carrer d’Artana, 36, dinar de germanor. Organitza l’associació Amics del Bou. Col·labora l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
14.30 h Al restaurant Menfis, dinar de germanor de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà.
17.00 h Des de la plaça Major, eixida de la 3a Volta a peu del Dia Mundial de la Fibromiàlgia. Organitza l’Associació de Fibromiàlgia i Malalties Reumàtiques de Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
18.00 h Bou per la vila, amb el bou núm. 60 de nom Correrrios de la ramaderia GABRIEL ROJAS FERNÁNDEZ, patrocinat per l’associació Amics del Bou i el núm. 6 i de nom Implícito de la ramaderia ROMÁN SORANDO HERRANZ, patrocinat per les penyes El Xarrup, Semsinot i Xafarnat.
18.00 h A la sala d’actes de la Caixa Rural, concert a càrrec del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló en col·laboració amb la Societat de Música Acadèmica.
18.00 h A la plaça Major, JUGANT, JUGANT..., espectacle infantil, amb actuacions de PALLASSOS, MÀGIA, MÚSICA I ESPECTACLE CANÍ. Organitza la Junta de Festes.Patrocina la Fundació Caixa Castelló - Bancaixa.
18.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà (c/ Onda, 15) ball amb orquestra.15
19.00 h Al recinte de la fira, instal·lat al costat del jardí de Jaume I, cotó de sucre gratis per a tots els xiquets, fins a les 20 h. Organitza l’associació d’Atraccions de Fira de Vila-real (AFEVIL) i la Junta de Festes.
19.00 h Al Club de Tennis Vila-real. IV Open pàdel Auto-real (proves classificatòries).Organitza Club de Tennis Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
20.15 h Al carrer de Cervantes, 26, actuació teatral a càrrec del col·lectiu Estem Vius. Organitza la penya Tio Canya.
23.00 h Exhibició d’embolades amb 4 bous de la ramaderia EL CASTELL, patrocinada per l’associació Amics del Bou i seguidament, bou embolat, amb el bou de la vesprada de la ramaderia GABRIEL ROJAS FERNÁNDEZ i el bou núm. 5 de nom Jequero de la ramaderia de ROMÁN SORANDO HERRANZ, patrocinat per les penyes El Xarrup, Semsinot i Xafarnat. Embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, en l’encreuament amb el Raval del Carme.




 divendres 13 de maig
10.00 h Al pati de l’antic cine Condal, inauguració de l’exposició de bonsais, oberta fins al diumenge 15. Organitzada per l’associació La Plana Amics del Bonsai.
11.00 h A la plaça de Sant Pasqual, JUGANT, JUGANT…, DI-DAC-TIC PARC activitats per als menuts amb parc infantil i tallers. Organitza la Junta de Festes, patrocina la Fundació Caixa Castelló-Bancaixa.
12.30 h A la plaça de la Panderola, festa GAS NATURAL i, tot seguit, paella monumental per als assistents. Organitza Gas Natural.
13.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia CANTERA. Patrocina la Junta de Festes.
17.00 h A la plaça de Sant Pasqual, JUGANT, JUGANT…, DI-DÀC-TIC PARC activitats per als menuts amb parc infantil i tallers. Organitza la Junta de Festes, patrocina la Fundació Caixa Castelló-Bancaixa.
17.00 h Al CEAM, ball patrocinat per la Junta de Festes.
17.00 h Al carrer de les Creus Velles, 80, I Campionat Trenka 4 (joc connecta 4). Organitza la penya Si la trenke m’esparrame.
17.30 h A les instal·lacions d’Aquaesport (av. Alemanya, 14), marató Aguagym, la sessió durarà fins a les 20.30 h. Organitza Aquaesport.16 
18.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia de VICENTE MACHANCOSES. Patrocinat per la Junta de Festes.
18.00 h Al carrer de Lluís Vives, 20, xocolatada popular. Organitza la penya L’Esclafit.
18.30 h Al trinquet municipal Salvador Sagols, Trofeu Copa Diputació de València de pilota valenciana, amb Álvaro i Sarasol contra Víctor i Félix. Organitza Club Pilotari Vila-real. Patrocina  l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
19.00 h A la partida Pinella, concurs Sant Pasqual de columbicultura. Organitza el Club de Columbicultura La Unió. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
19.00 h Campanya d’aliments solidaris. Inici de la recollida d’aliments i donatius solidaris a càrrec de la Joventut Antoniana a l’oficina núm. 1 de la Caixa Rural, a la plaça Major.Organitza la Comissió de Penyes. Col·labora la Caixa Rural Vila-real.
19.00 h Al Club de Tennis Vila-real, IV Open pàdel Auto-real (proves classificatòries). Organitza Club de Tennis Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
20.00 h A la plaça de Jaume I, inauguració de la XVI Mostra Artesanal Alternativa.Organitza Ecosalud Alternativa.
20.00 h Al carrer de Benicarló, 60, II Carrera de paellons. Organitza la penya El Quinqué.
22.00 h A l’Auditori Municipal, XIV Nit de Ronda. Premis Flor de Taronger. Organitzat per l’orquestra de pols i pua Francesc Tàrrega. Patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
22.00 h A la plaça Major, 20é Macrosopar de penyes. Continuació de la campanya d’aliments i donatius solidaris. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes. Col·labora la Caixa Rural Vila-real.
23.00 h A la plaça Major, actuació de l’orquestra TITÁNIC. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.
23.00 h Al carrer del Pintor Gimeno Barón, 2, concert de Hip-Hop a la penya El Guetto.
23.30 h Al carrer d’Artana, 8, I Festival White Night. Organitza la penya Sense Rastre.
23.30 h Al carrer de Cervantes, 26, festa de karaoke i disfresses. Organitza la penya Tio Canya.
23.30 h Al carrer de la Comunió, 32, disco mòbil. Organitzen les penyes Semsinot i De Farra.
23.30 h Al Raval del Carme, 20, actuació de l’orquestra LA MODA. Organitza la penya L’Abaetjo.17
23.30 h Al carrer de la Pietat, 64, festa Gossip amb Pasqual Bonache. Organitza la penya Xivarri.
00.00 h Al Raval del Carme, 24, II Festa música de penyes. Organitzada per les penyes Pata Negra, El Mosset i L’Abellot.
00.00 h Al carrer del Molí, 4, II Festa de disfresses cine Condal amb retrospectiu de DJ Bustos. Organitza la penya Mustafà.
00.00 h Al carrer de Zumalacárregui, 20é aniversari penya El Balconet amb l’actuació del trio ALABAMA.
00.00 h Al carrer de Lluís Vives, 20, disco mòbil. Organitzen les penyes L’Esclafit i La Cova.
00.00 h Al carrer del Taronger, festival de playbacks memorial Juanjo García. Organitza la penya L’Esquella.
00.00 h Al carrer de Carinyena, 7, festa remember. Organitza la penya Lo que Faxe Falta. Col·labora la discoteca Gossip.
00.00 h Al carrer del Salvador, 62, disco mòbil. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocinen les penyes Beu i Fuig i El Makarró.
00.00 h Al carrer de la Mare de Déu dels Desemparats, 3, festa 5é aniversari amb DJ Palmito i DJ Toni Luna. Organitza la penya Empenyats.
00.00 h Al carrer de Santa Anna, 13, festa remember amb el DJ Borja Bellés. Degustació de Caipiroska. Organitza la penya Xerinola.




dissabte 14 de maig
05.30 h Al carrer de l’Exèrcit, 3, XIII Desdejuni popular. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina la penya Pocs i Bojos.
08.00 h Encierro pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia de GERMÁN VIDAL. Patrocina la Junta de Festes.
08.00 h Al carrer Major Sant Doménec, 24, tradicional empedrao. Organitza la penya El Cordonet amb la col·laboració de la penya L’Embolic.
10.00 h Al recinte de la Mayorazga, tir i arrossegament. Organitza l’associació cultural esportiva Tir i Arrossegament Hípica. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
10.00 h Al Club de Tennis Vila-real, IV Open pàdel Auto-real (fase final). Organitza Club de Tennis Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.18
11.00 h II Ral·li Vespa Club Vila-real, la inscripció es farà en la plaça de la Llibertat, des de les 9 fins a les 9.30 hores. Recorregut: 15 km. Es farà una parada en la plaça Major a les 13 h. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina la penya L’Embut.
12.00 h A la plaça de Jaume I, en la XVI Mostra Artesanal Alternativa,  xarrada “Biodescodificació” (curació emocional i biològica) a càrrec d’Esther Schmidt. Organitza Ecosalud Alternativa.
12.00 h A l’Auditori Municipal, sarsuela, amb la representació de La del Manojo de rosas, a càrrec de la Compañía Lírica de Zarzuela de Madrid. Venda d’entrades en la Cadena COPE (av. Francesc Tàrrega, 69). Organitzat per la Cadena COPE, amb la col·laboració de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
14.00 h Al carrer Major Sant Doménec, paella monumental de penyes i gran sobretaula amb bona música. El preu del dinar és de 10 euros, s’ha de confirmar l’assistència abans del 6 de maig. Organitza la penya Picú. Col·labora l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
16.30 h Al pavelló Campió Llorens, XXXII Trofeu Sant Pasqual de Karate. Organitza Club Karate Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
16.30 h Al carrer de Cervantes, 26, degustació de cervesa artesanal i vins de la terra, a càrrec dels mestres cervesers Montmirà de l’Alcora. Entrada lliure. Organitza la penya Tio Canya.
16.30 h A la pista de bolos serranos, concurs de bolos serranos. Organitza Bolos Serranos. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
17.00 h Al CEAM, ball patrocinat pel Consell d’Usuaris del CEAM.
17.30 h Al carrer de Bayarri, ANEM AL BOU, concentració i seguidament desfilada fins al recinte del corro. Organitza la Junta de Festes.
18.00 h Bou per la vila, amb el bou núm. 27 de nom Ochavito de la ramaderia de HNOS. DE ANTONIO ORDÓÑEZ ARAUJO, patrocina la Comissió de Penyes de Vila-real i el bou núm. 12 de nom Dardo de la ramaderia de HNOS. DE  ANTONIO ORDÓÑEZ ARAUJO, patrocina la Junta de Festes.
18.00 h A la plaça de Jaume I, en la XVI Mostra Artesanal Alternativa, actuació de dansa oriental a càrrec del centre Annelise Arte y Bienestar Castellón Grupo de Daluna. Organitza Ecosalud Alternativa.
19.00 h Al carrer de Sant Pere, 42, concurs de pantalons pels garrons amb categories masculina i femenina. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina la penya Notaskaparies. Col·labora Gossip.19
21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació musical, a càrrec de LOS DALTON. Patrocina Espectáculos Pirámide.
23.30 h Bou embolat, amb el bou núm. 230 de nom Clarín de la ramaderia d’ALCURRUCÉN, patrocinat per la Junta de Festes i el bou de la vesprada núm. 27 de la ramaderia HNOS. DE ANTONIO ORDOÑEZ ARAUJO. Embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.
23.30 h Al carrer de Sant Pere, 42, disco mòbil 5é aniversari penya Notaskaparies amb DJ Xay. Organitza la Comissió de Penyes. Col·labora Gossip.
23.30 h Al carrer de Buenos Aires, 1, festa àrea electrònica amb els DJ Fran Giménez, Toni Luna, Dimoni _ adn, Borja Bellés. Organitza penya … Del Rollo.
23.30 h Al carrer de Torrehermosa, 35, disco mòbil amb DJ Resident i II Concurs d’imitadors, enguany el ball del LORE LORE, MACU MACU!! amb premis i regals. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocinen la penya Borratxo l’Últim i Gossip.
00.00 h A la plaça Major, actuació de l’orquestra MÓDENA. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.
00.00 h Al carrer del Molí, 4, IV Festa comercial amb DJ Bustos. Organitza la penya Mustafà.
00.00 h Al carrer de Buenos Aires, 10, gran festa 5é aniversari de disfresses La nit dels dibuixos animats amb disco mòbil i samfainà popular al casal de la penya Samfaina.
00.00 h Al carrer de Santa Cristina, 34, festa 20é aniversari penya Casal i Punt amb disco mòbil.
00.30 h Al carrer de la Penitència, 2, disco mòbil a càrrec de Nebher DJ. Organitza la penya El Bequelló.
00.30 h Al carrer del Cronista Traver, 34, disco mòbil 6é aniversari. Organitza la penya Vaser Keno.




diumenge 15
08.00 h Desmuntatge de cadafals.
10.00 h Al recinte de la Mayorazga, tir i arrossegament. Organitza l’associació cultural esportiva Tir i Arrossegament Hípica. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
10.00 h Al trinquet municipal, VI Campionat d’escacs Sant Pasqual. Organitza el Club d’Escacs Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
11.00 h A l’Auditori Municipal, concert a càrrec de l’orquestra de plectre Roberto Grandío de Madrid. Patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real. 20
11.30 h Al pavelló Zona Nord, exhibició del Club de Gimnàstica. Organitza el Club Gimnàstica Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
11.30 h Al Club de Tennis Vila-real, IV Open pàdel Auto-real (final). Organitza el Club de Tennis Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
12.30 h A la plaça de Jaume I, en la XVI Mostra Artesanal Alternativa, danses circulars del món (participació voluntària). Organitza Ecosalud Alternativa.
16.00 h Al recinte de la Mayorazga, tir i arrossegament. Organitza l’associació cultural esportiva Tir i Arrossegament Hípica. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
17.00 h A la Mayorazga, 1a Vilapatinada en línia. Organitza l’associació Hockey in line Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
18.00 h A la plaça de Sant Pasqual, XI Dansa infantil, organitza el grup de danses Roser de l’associació Filles de Maria del Rosari, col·labora la Junta de Festes.
18.00 h A la plaça de Jaume I, en la XVI Mostra Artesanal Alternativa, exhibició de tai-txi (Maykun) impartida per l’Escola d’Arts Marcials i Tècniques Naturals. Organitza Ecosalud Alternativa.
18.00 h A la Fira de la Tapa, festa AMSTEL, amb molts regals per als assistents. Patrocina cervesa Amstel.
18.30 h Al carrer de l’Exèrcit, 3, bous alternatius infantils. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina la penya Pocs i Bojos.
18.30 h A la basílica de Sant Pasqual, últim dia de novena i santa missa cantada pel cor rociero de l’Associació Flamenca Andalusa de Vila-real. A continuació, processó eucarística (basílica de Sant Pasqual, Mare de Déu de Gràcia, Bayarri, Raval de Sant Pasqual i plaça de Sant Pasqual).
19.00 h Al carrer de l’Exèrcit, 3, I Disco mòbil infantil. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina la penya Pocs i Bojos.
19.30 h A l’església major Sant Jaume, missa en honor a sant Isidre Llaurador, amb l’assistència de la reina i dames de la ciutat. Organitzada per l’Associació Local d’Agricultors i pel Consell Agrari.
22.00 h A la plaça Major, I Festa flamenca i andalusa. Organitza la Tertúlia Flamenca de la Plana i l’Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real i col·labora la Junta de Festes.21
23.30 h Al carrer de l’Exèrcit, 3, I Festa hot night amb disco mòbil i la col·laboració de LA CHICA KARAMELO. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina la penya Pocs i Bojos.
01.00 h Al carrer de l’Exèrcit, 3, I Concurs del ball del farolet per a penyes. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina la penya Pocs i Bojos.




 dilluns 16 de maig
12.00 h Al parc de Josep Calduch (darrere de la Consolació), JUGANT, JUGANT..., el món del joc, activitats per als xiquets i xiquetes entre 8 i 12 anys. Organitzen els alumnes del TERP d’Animació Sociocultural. Patrocina el Taller d’Ocupació i el Departament de Promoció Econòmica de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real. Col·labora la Junta de Festes de Vila-real.
16.00 h Al carrer de l’Hospital (davant de la capella del Crist), JUGANT, JUGANT…, activitats per als menuts amb una gran festa infantil. Organitza la Comissió de Penyes.
18.00 h A la sala d’actes de la Caixa Rural, concert a càrrec del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló en col·laboració amb la Societat de Música Acadèmica.
18.45h A l’encreuament del carrer Major Sant Doménec i carrer de Cervantes, concentració de penyes, entitats, veïns i veïnes per a participar en l’ofrena.
19.00 h Ofrena de flors a sant Pasqual per les entitats ciutadanes, penyes, veïns i veïnes per la plaça Major, plaça de la Vila, carrer Major Sant Jaume, Raval de Sant Pasqual i plaça de Sant Pasqual. Organitza la Comissió de Penyes. Recull els rams la penya La Contra. Col·labora la Junta de Festes. Tot seguit, tradicional foguera. En acabar, a la Casa dels Mundina, acte d’homenatge a les reines de les festes de
1961 i 1986, María Isabel Parra Ribes i Amparo Luisa Casalta Ferrer, i les dames de la ciutat.
21.00 h Al Raval del Carme, 20, sopar de germanor de les penyes L’Abaetjo i El Tonell.
21.00 h   A la Fira de la Tapa, actuació musical, a càrrec de THE VETERANS. Patrocina Espectáculos Pirámide.
23.30 h A la plaça Major, actuació de MALÚ, organitza la Junta de Festes.
23.30 h Al carrer de Buenos Aires, 10, disco mòbil final de festes al casal de la penya Samfaina.22
00.00 h Al carrer del Molí, 4, I Festa rock. Organitza la penya Mustafà.
00.00 h Al carrer de les Creus Velles, 80, remember Esparrame party. Organitza la penya Si la trenke m’esparrame.
00.00 h Al carrer de Buenos Aires, 1, festa remember amb els DJ Fran Giménez i Axis. Organitza la penya … Del Rollo.




dimarts 17 de maig
08.00 h Diana a càrrec del grup de dolçainers i tabaleters de Vila-real pels carrers de la ciutat.
09.00 h Al Club de Campo Mediterráneo, VII Trofeu Vila-real de golf. Organitza Club de Campo Mediterráneo. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
11.00 h Santa missa pontifical a la basílica de Sant Pasqual, presidida per l’Excel·lentíssim i Reverendíssim Sr. Casimiro López Llorente, bisbe de la diòcesi de Sogorb-Castelló, amb la intervenció de la Coral Sant Jaume, Veus de Cambra, Supramúsica i Unió Musical La Lira, que interpretaran la missa solemne dedicada a Vila-real del mestre Rafael Beltrán, amb l’assistència de la reina de les festes, dames de la ciutat i autoritats.
14.00 h A la plaça de la Panderola, mascletada, a càrrec de la pirotècnia MARTÍ. Patrocina la Junta de Festes.
17.00 h Al recinte de la fira, instal·lat al costat del jardí de Jaume I, dia de l’EURO, totes les atraccions al preu d’1 euro. Organitzat per l’associació d’Atraccions de Fira de Vila-real (AFEVIL) i la Junta de Festes.
19.00 h Processó en honor a sant Pasqual, que recorrerà l’itinerari següent: plaça de Sant Pasqual, Mare de Déu de Gràcia, Bayarri, Sant Roc, Sant Antoni, Cervantes, plaça Major, plaça de la Vila, Major Sant Jaume, Raval de Sant Pasqual i plaça de Sant Pasqual.
23.30 h Traca final de festes, des del temple de Sant Pasqual fins a l’església Arxiprestal.
00.00 h Al pàrquing de l’avinguda d’Europa, castell final de festes a càrrec de la pirotècnia MARTÍ, patrocinat per la Junta de Festes.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes