dilluns, 9 de maig del 2011

Revista Parlada CAMINO


El proper dimarts, dia 10 de maig, és a dir, demà mateix, i a les 22h. (10 de la nit) tindrà lloc a l'Auditori Municipal una nova edició de la Revista Parlada Camino que, des de fa quasi 50 anys, presenta la Congregació de Lluïsos de Vila-real.

En aquesta avinentesa, i amb motiu de les Festes de Sant Pasqual, la revista parlada comptarà amb la presència de la Reina i les Dames de la Ciutat, però també amb la dels candidats (perquè quasi tots són mascles!, llevat d'una... po zí!) de les sis formacions polítiques que es presenten a les Eleccions Municipals (com reflecteix la il·lustració de la portada del programa de mà, realitzat per la jove periodista Laura Pitarch) per participar en una vetllada cultural que comptarà amb els actes següents:


1. Entrada de Reina i Dames
2. Ofrena per part del Lluïsos a les representants festives
3. Editorial
4. Taula rodona amb els candidats dels diferents partits polítics
5. Pàgina musical amb l'actuació de la Coral Sant Jaume
6. Coses del meu poble
7. Paraules de la Reina
8. Acomiadament de les Dames d'honor i de la Reina de Festes

1 comentari:

TONI PITARCH ha dit...

Enhorabona als joves dels Lluïsos per l'èxit de la revista parlada d'anit, amb una gran actuació de la Coral Sant Jaume i un espectacular "Coses del meu poble" que van posar en solfa allò més sagrat i més local...
Sobre els polítics dir que van tenir quatre intervencions d'un minut cadascun on alguns van demostrar que no sabien a quin poble estaven (perquè es van dedicar al discurs generalista), d'altres van aprofitar l'oportunitat amb intervencions ràpides, breus i contundents i, finalment, també n'hi havia el que donava la impressió de sentir-se mortal i molest per rebre un tracte igualitari amb la resta per falta de costum. Per cert, ens vam quedar amb les ganes de saber qui és la candidata femenina del partit més desconegut dels sis que es presenten ja que, potser, degut a una ideologia tan "internacionalista" va desistir presentar-se a un acte tan "localista" que és del que es tractava el debat a sis monòlegs d'anit...
Després del que vam vore a les cares (que són l'espill de les ànimes) dels candidats, jo també pense, sincerament, que Vila-real necessita un canvi urgent de dirigents: el poder desgasta i cansa i anit es va fer ben evident.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes