dilluns, 26 de setembre del 2011

RUMORS


Mortes les festes, s'acabaren els rumors. A Vila-rumors, un poble perdut en la geografia comarcal on tots els veïns eren fans de Rafaela Carrà, s'havien escampat molts rumors, darrerament. La gent sempre havia estat xafardera per aquells indrets, però les darreres setmanes la cosa havia pujat de to, d'un to sempre tendent a l'exageració en un mateix sentit.

Resulta que Vila-rumors era un poble on tothom sabia qui se gitava amb qui i, per tant, de qui eren les banyes que portaven algun(e)s. Els preferits del personal eren els personatges públics i, sobretot, els regidors i regidores, ex-regidors i ex-regidores, així com qualsevol conciutadà relacionat amb Ca la Vila, de manera que el mateix dia que ens vam assabentar la meua dona i jo què ens havíem separat, també se va dir que un ex-alcalde havia fet el mateix, un altre se n'havia anat amb una persona del mateix sexe, un segon amb una ex-reina de festes i un tercer tenia previst celebrar un matrimoni gay a València ciutat.

Però, com als contes i als encanteris, en passar festes tot va tornar a la realitat. El que subscriu va tornar al seu cau i els ex-alcades a la seua situació civil anterior a la setmana festera del rumors. Ara se comenta que, tal vegada, també s'haurien de suprimir les festes, la Junta de Festes i, per tant, ens estalviaríem un bon grapat de rumors sense fonament i, sobre tot, de diners públics municipals que van molt escassos en aquestos temps de Xafardocràcia.

De tota manera, encara en circula un que diu que a partir del 20-N, s'acabarà la crisi, tornarà a lluir el sol pertot arreu i els gossos tornaran a ser lligats amb llonganisses: quina creu!

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes