dissabte, 5 d’octubre del 2013

VILA-REAL 3 - GRANADA 0

No sé si Bruno llig aquest blog -supose que no-, ho dic perquè darrerament el Vila-real ho feia quasi tot bé menys a l'hora de materialitzar les jugades, perquè se volia entrar sempre fins la cuina i, en canvi, no se xutava a gol des de lluny. Des d'ací sempre hem demanat que se xute més a porta des de fora de l'àrea, i sobre tot Cani i Bruno perquè tenen, els dos -Bruno també-, molt bona pegada. Anit, durant la primera mitja hora de joc va passar el mateix, el Vila-real dominava, s'aproximava a l'àrea però, com no xutaven de lluny, sempre se perdonava a última hora o se perdia la pilota molt dins de l'àrea.


En això Cani, que ahir va tornar a ser Pirlo quan era jove, es va internar per la banda esquerra, va alçar el cap, va vore Bruno per les immediacions de l'àrea i el d'Artana, que sap xutar però ho ha de fer més a sovint per a tenir-ho clar, va fer un gol magistral, una filigrana.

A partir d'ací, Pina va voler unir-se al magistral duet (Bruno-Cani) que, amb Gio de punta de llança, fa funcionar l'onze com una màquina quasi perfecta: ahir jugaven els suposats titulars, perquè ja no hi ha lesionats, i tots ho van fer de forma quasi perfecta: Asenjo va resoldre bé l'escàs treball que va tenir, Mario s'ha consolidat com un gran lateral en banda dreta, la dupla de la seguretat defensiva Mussachio-Dorado encara no té sostre, Jokic ahir va estar molt millor que el dia del debut i va aportar més seguretat en banda, el centre del camp no cal repetir-ho (jo sóc dels que sempre he cridat Cani Selecció!, però ara que li s'ha associat Bruno també en tasques atacants, perquè els dos defensen, és una evidència que el centre del camp del Vila-real podria passejar-se l'any que ve per Europa).

També és de veres que el Granà, na de nà, un equip que haurà de lluitar per la permanència, i si la jornada anterior va guanyar un Athlètic de Bilbao en construcció, no cal afegir res més, perquè potser no són equips de la Lliga del Vila-real si se manté el nivell exhibit fins ara.

Només començar la segona part, va arribar la magnífica centrada de Jonny i el gol de Gio. Després només quedava el de Pina (quin gran partit al centre del camp, descarregant Bruno de tasques defensives), però n'hagueren pogut ser uns quants més: el Vila-real sap controlar el partit quan cal, accelerar el ritme quan li convé, nadar i guardar la roba, però també exhibir tot l'aixovar: i això que Marcelino està en quarentena (dos partits expulsat) gràcies al roba-penals de la jornada anterior a Sevilla.

Ahir, però, fins i tot els del Colectivo Aldeano van tornar a cantar l'Himne i tot el Madrigal va acabar fent l'ona. Endavant, Vila-real !!!


FITXA DEL PARTIT

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Musacchio, Dorado, Jokić; Cani, Bruno Soriano, Tomás Pina (Manu Trigueros, 83'), Aquino (Moi Gómez, 63'); Jonathan Pereira (Perbet, 70'), Giovani.

Granada CF: Roberto; Nyom, Diakhaté, Murillo, Brayan Angulo; Michael Pereira (Foulquier, 72'), Iturra, Yebda, Brahimi (Ighalo, 57'); Buonanotte, El-Arabi (Riki, 57').

Gols:  
1-0 Bruno Soriano (min. 30) des de fora de l'àrea amb asistència de Cani.
2-0 Giovani dos Santos (min. 49) remata una centrada al primer pal de Jonathan Pereira.
3-0 Pina (min. 82) remata de cap un centre perfecte de Cani.

Àrbitre: Hernández Hernández (c. català), va amonestar Buonanotte (82') del Granada i, encara que va tenir una actuació correcta en un partit fàcil d'arbitrar, l'afició groga li va reclamar dos penals, un a cada àrea i en cada part.

Incidèncias: partit disputat a l'estadi El Madrigal, davant més de 17.000 espectadors (novament, molt bona entrada entre setmana) corresponent a la 8ª jornada de la Lliga BBVA 2013/14.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes