dimarts, 2 de setembre del 2014

FESTES DE LA MAREDEDÉU DE GRÀCIA: VILA-REAL, SETEMBRE DE 2014


DIMECRES, 3 DE SETEMBRE 2014
19:30 h Acte oficial d'inauguració del XXVII Festival Internacional de Danses
A la plaça de la Vila, acte oficial d'inauguració del XXVII Festival Internacional de Danses. Grups: Guadalupe Omexochitl de Mèxic, Vereia de Bulgària, Asociación Etnogràfica Bajo Duero de Zamora, Salpassa del Campello (Alacant) i grup de danses El Raval de Vila-real. Organitza el grup de danses El Raval. Patrocina la Regidoria de Cultura.
20:45 h Partit benèfic
Al camp d'esports El Madrigal, partit benèfic dins el projecte Units per l'Esperança entre els equips Villarreal CF SAD i el Cèltic FC. Els preus seran de 5 euros als fons, 10 euros a preferència i 15 euros a tribuna.
DIJOUS, 4 DE SETEMBRE 2014
16:00 h Muntatge de cadafals
Muntatge de cadafals.
18:30 h Inici de la II Marxa de iaies de la campanya Coneixement
A la plaça Major, inici de la II Marxa de iaies de la campanya Coneixement amb una marxa per l'itinerari següent: plaça Major i carrers Cova Santa, Pare Molina, Joan Fuster, Ignasi Vergara, parc de Sant Pasqual, Mare de Déu de Gràcia, Major Sant Jaume i plaça Major, amb berenar popular, globotada i sortejos a l'arribada a meta.
 S'ha d'anar disfressat de la iaia de Coneixement. Inscripcions en marxaconeixement@gmail.com o mitja hora abans de la Marxa a la plaça Major. Organitza la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) de la Regidoria de Serveis Socials. Col·labora el Servei Municipal d'Esports.
22:30 h XXVII Festival Internacional de Danses
XXVII Festival Internacional de Danses. A l'Auditori Municipal actuació dels grup Vereia de Bulgària. Organitza el grup de danses El Raval. Patrocina la Regidoria de Cultura.
DIVENDRES, 5 DE SETEMBRE 2014
13:00 h Obertura de la festa al jardí de Jaume I
Obertura de la festa al jardí de Jaume I, amb volteig de campanes i descàrrega de coets.
13:15 h Inauguració de la 28a Fira de la Tapa
Inauguració de la 28a Fira de la Tapa, al jardí de Jaume I, organitzada per la Comissió de Penyes, amb la col·laboració de la Junta de Festes.
13:45 h Inauguració del Recinte de la Marxa
Inauguració del Recinte de la Marxa a l'avinguda d'Europa. Tot seguit, festa inaugural amb discomòbil.
17:00 h Festa 5é aniversari
Al carrer de Sant Joan, 17, festa 5é aniversari. Organitza la penya Xanglot.
17:30 h Flunky ball
Al carrer de Sant Antoni, 11, Flunky Ball, com a festa 5é aniversari. Organitza la penya De Farra.
18:00 h Exposició fotogràfica
Al carrer de Carles Sarthou Carreres, 38, casal dels Socarrats, exposició fotogràfica "Mirades sobre EL CAMÍ". Romandrà oberta tot el mes de setembre.
18:00 h Eixida de la imatge
Eixida de la imatge de la Mare de Déu de Gràcia des de l'ermita.
18:45 h Concentració de penyes
Al carrer de Blasco Ibáñez, concentració de penyes, entitats, veïns i veïnes per a participar en l'ofrena.
19:00 h Inauguració de festes
A l'avinguda d'Europa, s/n, inauguració de festes amb DJ. Organitza Skatebar.
19:00 h Recepció de la Mare de Déu de Gràcia
Recepció de la Mare de Déu de Gràcia davant del col·legi dels pares carmelites pel poble, les penyes, els gegants, la reina i les dames, les autoritats i el clero. Tradicional traca i solta de coloms. Seguidament, processó fins a l'Arxiprestal, cant del Tota Pulchra, i benvinguda pel rector.
19:20 h Ofrena de flors
Ofrena de flors a la Mare de Déu de Gràcia per les entitats ciutadanes, penyes, veïns i veïnes, gegants, pels carrers de l'ermita, Doctor Font, Bayarri, Major Sant Jaume, plaça de la Vila, Comte Albay i Sant Roc fins a l'església Arxiprestal. Organitza la Comissió de Penyes. Col·labora la Junta de Festes.Després de l'ofrena es farà el primer dia de la novena a la patrona, amb el cant de la Salve de la Coronació i els goigs
20:00 h 3a edició Premis Tio Canya
Al carrer de Cervantes, 26, 3a edició Premis Tio Canya, atorgat a la Unió Musical La Lira de Vila-real. Col·labora UM La Lira de Vila-real. Organitza la penya Tio Canya
20:30 h Lliurament de la Clau de la Festa
Al balcó de l'Ajuntament, lliurament de la Clau de la Festa i, a continuació, Crida a la Festa a càrrec de Carmen Moliner Villarreal.
23:00 h II Taller de còctel
Al carrer de la Sang, 3, II Taller de còctel amb gintònics a càrrec d'un especialista cocteler de la marca Global Premium Brand amb DJ d'Espectáculos Click-on music. Organitza La Tarara Taskafe.
23:00 h Correfocs
Al carrer de Cervantes, 26, correfocs pels carrers de la vila. Col·labora Diabólica de Morvedre. Organitza la penya Tio Canya.
23:00 h XXVII Festival Internacional de Danses
A la plaça Major, XXVII Festival Internacional de Danses. Actuació dels grups Guadalupe Omexochitl de Mèxic, Vereia de Bulgària i Asociación Etnográfica Bajo Duero de Zamora. Organitza el grup de danses El Raval. Patrocina la Regidoria de Cultura.
23:00 h Actuació de grups locals
Al Recinte de la Marxa, actuació de grups locals amb Los Twangs, Five fingers with parasol, Impass i Dr. Seco. Organitza la Regidoria de Joventut.
23:30 h Discomòbil
Al carrer del Tremedal, 30, discomòbil 5é aniversari. Organitza la penya Mahoumats.
00:00 h Discomòbil amb DJ Palmito
Al carrer Major Sant Doménec, 24, discomòbil amb DJ Palmito. Organitza la penya El Cordonet.
00:00 h Orquestra Alabama
Al carrer de Zumalacárregui, 14, orquestra Alabama. Organitza la penya El Balconet.
00:30 h Discomòbil Dismo Show
Al carrer de la Mare de Déu dels Desemparats, 2, discomòbil Dismo Show. Organitza la penya Barrufet.
02:00 h Vila-real DJ Festival
Al Recinte de la Marxa, Vila-real DJ Festival.
DISSABTE, 6 DE SETEMBRE 2014
08:00 h Encierro
Encierro pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia Germán Vidal. Patrocina la Junta de Festes.
10:00 h IV Mostra d'artesania de productes valencians
Als carrers de la Sang i de Colom, IV Mostra d'artesania de productes valencians, a la qual s'uniran per la vesprada els grups participants en el XXVII Festival Internacional de Danses. Organitza el grup de danses El Raval. Patrocina la Regidoria de Cultura. Horari: de 10.00 a 20.00 hores.
11:00 h Tallers de jocs populars
A la plaça de la Vila i al carrer Major Sant Jaume, tallers de jocs populars dels països participants en el Festival de Danses.
12:00 h 71é Concurs de paelles
A l'avinguda de La Murà, 71é Concurs de paelles per a penyes. Organitza la Junta de Festes i patrocina la Fundació Caixa Rural Vila-real i Carrefour. Amb la col·laboració de la Comissió de Penyes.
14:00 h Dinar de germanor i ball
Al restaurant Els XIII, dinar de germanor, organitzat per l'associació de pensionistes i jubilats El Prado. Tot seguit, ball amb el músic Miguel Ángel a la seu de l'associació. Patrocina la Junta de Festes.
14:00 h Dinar de penyes
A l'avinguda de La Murà, 28é Dinar de penyes. Organitza la Junta de Festes i patrocina la Fundació Caixa Rural Vila-real i Carrefour. Amb la col·laboració de la Comissió de Penyes.
15:30 h Noveneta de les dones a la Mare de Déu de Gràcia
A l'església arxiprestal Sant Jaume, noveneta de les dones a la Mare de Déu de Gràcia. Continuarà cada dia fins al diumenge dia 14.
16:00 h V i VI Proves d'Agility Ciutat de Vila-real
Al camp de futbol Flors, V i VI Proves d'Agility Ciutat de Vila-real. Organitza Club d'Agility Vila-real. Patrocina la Regidoria d'Esports.
16:00 h Actuació de DJ Palmito
Al carrer del Bisbe Rocamora, 62, actuació de DJ Lore Nieto. Organitza AC El Garbonet.
16:00 h Campionat local de bolos serranos
A la pista de l'avinguda d'Europa, Campionat local de bolos serranos. Organitza Club de Bolos Serranos Vila-real. Patrocina la Regidoria d'Esports.
17:00 h Ball en viu
Al CEAM, c/Gamboa, ball en viu inaugural de festes patrocinat per la Junta de Festes.
17:30 h Escacs al carrer
A la plaça Major, escacs al carrer. Organitza el Club d'Escacs Vila-real. Patrocina la Regidoria d'Esports.
18:00 h Anem al bou, cercavila
Al recinte de la vila, anem al bou, cercavila amb la xaranga Donant la nota pels carrers de la vila. Organitza la penya Fem Festa.
18:00 h Exhibició de capoeira
Al carrer de Bayarri, exhibició de capoeira pels alumnes del grup de capoeira ACAHD de l'Espai Jove. Organitza la Regidoria de Joventut.
18:00 h Obertura d'exposicions
Obertura d'exposicions:
· Espai Jove, fins al 12 de setembre, de 9.00 a 14.00 h. Exposició de fotografía d'Agustín García amb el títol "Cuba segle XXI". Organitza la Regidoria de Joventut.
· El Convent, espai d'art (carrer de l'Hospital, 5), del 6 de setembre al 9 de novembre. Exposició de pintura a l'oli de Pepe Biot amb el títol "Biot. Passió per pintar". Organitza la Regidoria de Museus.
· Museu de la Ciutat Casa de Polo, fins al 28 de setembre. Exposició sobre la impremta a Vila-real, amb el títol "Impressions, la impremta i la seua empremta a Vila-real". Organitza la Regidoria de Museus.
· Casa de l'Oli, 21a Mostra del concurs de fotografies "El món del parany". Organitzen la penya L'Embolic i l'associació de paranyers Apaval. Col·labora la Regidoria de Museus. Patrocinen les Regidories de Normalització Lingüística i Tradicions.
· Comunitat de Regants, av. la Murà, núm. 9 (sala d'actes), del 6 al 14 de setembre:
- Noemí Barberá, amb el títol "Camino" Olis
- Avel, amb el títol "Luz y color" Olis
· A les sales d'exposicions de la Fundació Caixa Rural Vila-real:
- Exposició col·lectiva Olis
- Olga Bregon Acrílics Toni Duarte Fotografia
- Juan Moneral Acrílics i olis
- Joaquín Cabedo Escultura
18:30 h Bou per la vila
Bou per la vila, amb el bou núm. 153, guarisme 9, de la ramaderia Salvador Guardiola Fantoni; el bou núm. 24, guarisme 9, de la ramaderia Juan Albarrán, i el bou núm. 7, guarisme 9, de la ramaderia Antonio López Gibaja. Patrocina la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
19:00 h Salsa papa rumba moviments
A l'avinguda d'Europa, s/n, salsa papa rumba moviments. Organitza Skatebar.
19:30 h Toc manual de l'Ave Maria
Al campanar de la basílica de Sant Pasqual, el grup d'Amics de les Campanes de Sant Pasqual realitzaran el toc manual de l'Ave Maria, repicada.
19:30 h Novena
A l'església Arxiprestal, novena a la Mare de Déu de Gràcia.
21:30 h Balls de saló i ritmes llatins
Al restaurant Jardín Alaska, sopar, i a partir de les 23.00 hores, balls de saló i ritmes llatins. Organitza Carisma Escola de ball.
21:30 h Concurs de rumbes i sevillanes
Al carrer de la Bodega, 5, (al costat del c/ Cova Santa), concurs de rumbes i sevillanes, amb degustació de montaditos. Organitza Tertúlia Flamenca de la Plana.
22:00 h Concert de rock
Al parc de la Panderola, concert de rock amb els grups provincials Betrayed, Under Cold Sun, Agnusday i Out of Ink. Patrocina bar Panderola.
22:30 h IV Festival Nacional de Balls de Saló, Artístic i Esportiu Ciutat de Vila-real
A la plaça Major, IV Festival Nacional de Balls de Saló, Artístic i Esportiu Ciutat de Vila-real. Organitza Club de Ball Esportiu Azahar. Patrocina la Junta de Festes.
23:00 h 1a cita musical urbana
Al carrer de la Sang, 3, 1a cita musical urbana amb Quinta planta. Organitza La Tarara Taskafe.
23:00 h XXVII Festival Internacional de Danses
A l'Auditori Municipal, XXVII Festival Internacional de Danses, actuació dels grups Guadalupe Omexochitl de Mèxic i Salpassa del Campello (Alacant). Organitza el grup de danses El Raval. Patrocina la Regidoria de Cultura.
23:30 h Bou embolat
Bou embolat, amb dos dels bous de la vesprada i amb embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, a l'encreuament amb el Raval del Carme. Patrocina la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
23:30 h Guettocidi 4.0
23.30 h Al carrer del Pintor Gimeno Barón, 2 baix, Guettocidi 4.0, festival de música electrónica. Col·labora Pal Events. Organitza la penya El Guetto.
23:30 h Festival Xisclaina
Al passeig de l'Estació, 8, festival Xisclaina, a càrrec de Passadema Disco. Organitzen les penyes La Xisclà i La Moixaina.
23:30 h Actuació de Los Dalton i de Los Zigarros
A la plaça del Llaurador, actuació de Los Dalton i de Los Zigarros. Organitza la Junta de Festes.
23:55 h Preparació al carrer i repartiment de carajillo
Al carrer de l'Ecce Homo, 45, preparació al carrer i repartiment de carajillo per tota la gent que en vulga, tot amenitzat amb bona música a càrrec dels DJ Pit&Rix. Organitza la penya El Sifó.
00:00 h El joc de la ruleta
Al carrer de la Pietat, 20, el joc de la ruleta, amb música i regals. Organitza la penya L'Esquella.
00:00 h 3a discomòbil pachanhouse
Al carrer del Comte de Ribagorça, 18, 3a discomòbil pachanhouse amb DJ Edgar Valera des de disco pub Cotton. Organitza la penya Desvari.
00:00 h Festa 5é aniversari
Al carrer de Santa Llúcia, 72, festa 5é aniversari amb discomòbil a càrrec de DJ Palmito. Organitza la penya La Titubà.
00:00 h Discomòbil
Al carrer de la Soletat, 27, discomòbil a càrrec del DJ Jorge Iserte. Organitza la penya Samfaina.
00:00 h 3a discomòbil
Al carrer del Crist de la Penitència, 62, 3a discomòbil. Organitza la penya Desquici.
00:05 h Festa 5é aniversari
Al carrer de Sant Joan, 19, festa 5é aniversari amb DJ JF Castillo. Organitza la penya Malfardats.
00:30 h Festival remember The Music
Al Recinte de la Marxa, Festival remember The Music.
DIUMENGE, 7 DE SETEMBRE 2014
08:00 h Diana

Diana a càrrec de la Colla de Dolçainers i Tabaleters El Trull de Vila-real pels carrers de la ciutat.
09:00 h V i VI Proves d'Agility Ciutat de Vila-realAl camp de futbol Flors, V i VI Proves d'Agility Ciutat de Vila-real. Organitza Club d'Agility Vila-real. Patrocina la Regidoria d'Esports.
10:00 h Carrera d'escoles ciclistes
Al circuit urbà c/Sant Pasqual, plaça de Sant Pasqual, c/Santa Clara, c/Mare de Déu de Gràcia i c/Bayarri, carrera d'escoles ciclistes III Memorial Jofre Grau. Organitza Club Ciclista Campió Llorens. Patrocina la Regidoria d'Esports.
10:30 h XIV Concentració de SEAT 600, motos i cotxes clàssics
A la plaça Major, XIV Concentració de SEAT 600, motos i cotxes clàssics. Tot seguit, desfilada pels carrers: plaça Major, Comte Albay, Comunió, V. Sanchiz, J.B. Llorens, av. Riu Ebre, av. Francesc Tàrrega, av. La Murà, av. Pius XII, av. Itàlia, av. Matilde Salvador, av. Itàlia, av. Matilde Salvador, av. Itàlia, av. Portugal, av. França, av. Cedre, av. La Murà, Ramón y Cajal i plaça Major. Organitza Associació Cultural Socarrats.
11:00 h XI Concentració de gos rater
A la plaça Major, XI Concentració de gos rater. Organitza l'Associació Gos Rater de Vila-real.
13:30 h XIV Concentració de SEAT 600, motos i cotxes clàssicsA la plaça Major, lliurament dels premis de la XIV Concentració de SEAT 600, motos i cotxes clàssics. Organitza Associació Cultural Socarrats.
14:00 h Mascletà
Mascletà al parc de la Panderola, a càrrec de la pirotècnia Martí.
16:00 h VIII Campionat de guinyot
Al carrer de la Consolació, 20, VIII Campionat de guinyot. Inscripció 20€ per parella. Organitza la penya L'Esclafit. Col·labora bar Consolación.
16:30 h 1r torneig Poker Texas Hold'emAl carrer de la Soletat, 27, 1r torneig Poker Texas Hold'em. Inscripció 15€. Organitza la penya Samfaina.
17:00 h Ball de disc
Al CEAM, c/Gamboa, ball de disc.
17:00 h 2n concurs de guinyot
Al carrer de Zumalacárregui, 36, 2n concurs de guinyot. Inscripció 4€ per parella. Organitza la penya Desquici.
17:30 h Novena
A l'església Arxiprestal, novena a la Mare de Déu de Gràcia.
18:00 h Missa solemne i processóA l'església Arxiprestal, missa solemne en honor a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu de Gràcia, i presa de possessió de la parròquia del nou senyor rector amb l'assistència de la reina i dames de la ciutat i autoritats, amb la Coral Sant Jaume.
A continuació, processó pels carrers: Sant Roc, Sant Antoni, Zumalacárregui, Major Sant Doménec, plaça Major, plaça de la Vila, Major Sant Jaume, Pere III, Cova Santa, plaça Major, plaça de la Vila, Comte Albay i Sant Roc fins a l'església Arxiprestal.
22:30 h Clenda del XXVII Festival Internacional de Danses
Cloenda del XXVII Festival Internacional de Danses a la plaça Major, amb la participació dels grups Guadalupe Omexochitl de Mèxic, Vereia de Bulgària, Asociación Etnográfica Bajo Duero de Zamora i grup de danses El Raval de Vila-real. Organitza el grup de danses El Raval. Patrocina la Regidoria de Cultura.
23:30 h 1a festa llatina amb degustació de refajitoAl carrer de l'Exèrcit, 3, 1a festa llatina amb degustació de refajito. Organitza la penya Fem Festa.
02:30 h 6a degustació de creïlles fregides
Al carrer de l'Exèrcit, 3, 6a degustació de creïlles fregides. Organitza la penya Fem Festa.
DILLUNS, 8 DE SETEMBRE 2014
11:00 h Pujada al campanarPujada al campanar. Horari d'11.00 a 13.00 i de 17.00 a 19.00 h. Organitza la Junta de Festes.
13:00 h VaquesVaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia El Mijares. Patrocina la Junta de Festes.
17:00 h Street Handball
A la plaça Major, Street Handball. Organitza Club Handbol Vila-real.
18:00 h Inauguració de l'exposició de vestits de 1a comunióA la casa social de la congregació, inauguració de l'exposició de vestits de 1a comunió. Romandrà oberta del 8 al 14 de setembre de 18.30 a 20.30 hores. Organitza la congregació de Filles de Maria Immaculada.
18:30 h VaquesVaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia Germán Vidal. Patrocina la Junta de Festes.
18:30 h II Pedaleja a la vilaA la plaça de la Vila, II Pedaleja a la vila. Marató de cicle a benefici de l'associació contra el càncer de Vila-real, a càrrec de F&H Fitness. Amb 4 instructors, DJ en directe, massatges i molt més, amb la inscripció prèvia a la Casa de la Festa de 10 €. Organitza la Junta de Festes i col·labora la Regidoria dŽEsports.
19:00 h III Trobada de Gràcies
A la placeta de l'església Arxiprestal, III Trobada de Gràcies. Organitza la Junta de Festes. Col·labora la Comissió de Penyes. Patrocina Preventec.
19:00 h I Torneig Federat de Pàdel Ciutat de Vila-realAl carrer de la Senda Pescadors, 13, I Torneig Federat de Pàdel Ciutat de Vila-real. Organitza Pàdel Indoor Vila-real.
19:00 h Degustació de productes de les nostres comarques i concert de Toni de l'Hostal
Al carrer de Cervantes, 26, degustació de productes de les nostres comarques i concert de Toni de l'Hostal. Col·labora Adavi Agrícola i Pollos Planes. Organitza la penya Tio Canya.
19:30 h NovenaA l'església Arxiprestal, novena a la Mare de Déu de Gràcia.
19:30 h VII Tast de vins de les terres de Castelló
Al carrer de Lluís Vives, 9, VII Tast de vins de les terres de Castelló a càrrec del Celler Barranco Magro de Villahermosa del Rio (parc del Penyagolosa). Organitza la penya L'Embolic.
21:00 h Xulla de pa i porta
A l'avinguda d'Europa, s/n, xulla de pa i porta. Organitza Skatebar.
21:00 h Sopar de xulla i ball de discAl CEAM, c/ Gamboa, sopar de la xulla, i ball de disc.
21:00 h Sopar de pa i portaA la seu de l'associació de pensionistes i jubilats La Murà, sopar de pa i porta amb xulla. Tot seguit ball amb orquestra per als socis. Patrocina la Junta de Festes.
21:00 h Sopar de xullaA la seu de l'associació de pensionistes i jubilats El Prado, sopar de xulla i, tot seguit, ball amb el músic Miguel Ángel, patrocinat per la Junta de Festes.
22:00 h Tradicional xulla
Tradicional xulla pels carrers de la ciutat.
23:30 h Actuació dels DJ guanyadors del concurs de la Comissió de Penyes i Space Elephants
A la plaça Major, nit de xulla. Actuació dels DJ guanyadors del concurs de la Comissió de Penyes Luisen Rubert de la penya Fem Festa, André Lüders de la penya El Guetto i David Molés de la penya Sense Perres. A continuació actuació de Space Elephants. Patrocina la Junta de Festes.
00:00 h Discomòbil Trocoxorles
Al carrer de Zumalacárregui, 18, discomòbil TrocoXorles. Organitzen les penyes Trocoló i Xorles en Borles.
04:30 h Macarronada TrocoxorlesAl carrer de Zumalacárregui, 18, macarronada TrocoXorles. Organitzen les penyes Trocoló i Xorles en Borles.
 
DIMARTS, 9 DE SETEMBRE 2014
11:00 h Campanya de sensibilització i mentalització al medi urbàA la plaça Major, campanya de sensibilització i mentalització al medi urbà, amb activitats diferents per a majors i xiquets. Amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania de la importància d'una ciutat accessible. Organitzada per l'associació ACUDIM.
13:30 h Festa de la 3a edat
Al Casal de Festes, festa de la 3a edat, amb paella monumental i, tot seguit, ball amb orquestra. Patrocina la Junta de Festes.
16:00 h Jugant, jugant
Al carrer de la Plana, davant del col·legi José Soriano, Jugant, Jugant, activitats per als menuts, amb Wanda Parc. Patrocina la Junta de Festes.
17:00 h Conferència sobre el conflicte entre Israel i Palestina
A la sala d'actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real, conferència sobre el conflicte entre Israel i Palestina a càrrec d'Abderrahim Yacine. Organitza l'Associació la Convivència.
18:30 h Bou per la vila18.30 h Bou per la vila, amb el bou núm. 46, guarisme 9, de la ramaderia Rocío de la Cámara Ysern, patrocinat per l'associació taurina Els Joves, i el bou núm. 1, guarisme 0, de la ramaderia Terrubias, patrocinat per l'associació taurina 1 Bou +.
19:00 h I Torneig Federat de Pàdel Ciutat de Vila-real
Al carrer de la Senda Pescadors, 13, I Torneig Federat de Pàdel Ciutat de Vila-real. Organitza Pàdel Indoor Vila-real.
19:00 h Actuació del grup de hip hop Nacidos de la Tierra
Al jardí de Jaume I, actuació del grup de hip hop Nacidos de la Tierra que pertany a un projecte anomenat "La diversidad nuestra mejor opción", on es treballa la sensibilització per a joves amb la lletra de les seues cançons. Organitza Creu Roja Joventut.
19:30 h Novena i serenataA l'església Arxiprestal, novena a la Mare de Déu de Gràcia. En acabar, serenata a la Mare de Déu de Gràcia a càrrec del grup Karmel. Organitza la congregació de Filles de Maria Immaculada.
21:30 h Concurs d'alegrías i degustació d'empedrao popular
Al carrer de la Bodega, 5 (al costat del c/Cova Santa), concurs d'alegrías i degustació d'empedrao popular. Organitza Tertúlia Flamenca de la Plana.
22:30 h Actuació de Pep Botifarra i Spanish Brass Luur Metalls
A l'Auditori Municipal, actuació de Pep Botifarra i Spanish Brass Luur Metalls, grup d'instruments de vent encapçalat pel vila-realenc Indalecio Bonet. Organitza la Regidoria de Cultura i la Junta de Festes.
23:15 h El Pescao
A la plaça Major, actuació d'El Pescao. Organitza la Junta de Festes.
23:30 h Bou embolat
Bou embolat amb els bous de la vesprada i amb embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, a l'encreuament amb el Raval del Carme.
01:00 h Repartiment dels lots de menjar per al Concurs d'empedraos
Al Casal de Festes, repartiment dels lots de menjar per al Concurs d'empedraos. Organitza la Junta de Festes i col·labora la Comissió de Penyes.
01:30 h 22é Concurs d'empedraos
Al Casal de Festes, 22é Concurs d'empedraos per a penyes, patrocinat per la Fundació Caixa Rural Vila-real i Carrefour. Tot seguit, discomòbil PalEvents amb DJ Pascual Herrera. Organitza la Junta de Festes i col·labora la Comissió de Penyes.
DIMECRES, 10 DE SETEMBRE 2014
14:30 h Dinar de germanor
Al restaurant Jardín Alaska, dinar de germanor, i seguidament ball en viu patrocinat pel Consell d'Usuaris del CEAM.
16:30 h Cercavila amb la xaranga Va-ka-len-ta
Al carrer de Zumalacárregui, 36, cercavila amb la xaranga Va-ka-len-ta. Organitza la penya Desquici.
17:00 h Festa McDonald's per als xiquets
Al Recinte de la Marxa, festa McDonald's per als xiquets.
18:30 h Bou per la vila
Bou per la vila, amb el bou núm. 95, guarisme 0, de la ramaderia Salvador Domecq, patrocinat per l'associació taurina José María Manzanares, i el bou núm. 63, guarisme 0, de la ramaderia Antonio Rubio Macandro, patrocinat per l'Associació Taurina Guarismo 9.
19:00 h Exhibició de zumba
Al Recinte de la Marxa, exhibició de zumba. Patrocina gimnàs Inlinia Sport Center.
19:00 h Tast de creïlles de l'infern
Al carrer de Cervantes, 26, tast de creïlles de l'infern. Organitza la penya Tio Canya.
19:00 h I Torneig Federat de Pàdel Ciutat de Vila-realAl carrer de la Senda Pescadors, 13, I Torneig Federat de Pàdel Ciutat de Vila-real. Organitza Pàdel Indoor Vila-real.
19:00 h Exhibició de lŽSkate Club Skate Snow Revolution Vila-realA l'avinguda d'Europa, s/n, exhibició de lŽSkate Club Skate Snow Revolution Vila-real. Organitza Skatebar.
19:00 h 9é bingo i porrat popularAl carrer del Bisbe Rocamora, 62, 9é bingo i porrat popular amb recollida d'aliments solidaris per a la Joventut Antoniana. Organitza AC El Garbonet.
19:30 h Novena a la Mare de Déu de GràciaA l'església Arxiprestal, novena a la Mare de Déu de Gràcia.
20:30 h lliurament de trofeus dels Jocs Esportius Locals d'Hivern 2013-2014 i d'Estiu 2014
A la Casa dels Mundina, lliurament de trofeus dels Jocs Esportius Locals d'Hivern 2013-2014 i d'Estiu 2014. Organitza Servei Municipal d'Esports. Patrocina la Regidoria d'Esports.
22:30 h Actuació del cantautor local Pasqual RieraA la plaça Major, actuació del cantautor local Pasqual Riera. Patrocina la Junta de Festes.
23:00 h Encierro de 6 bous embolatsEncierro de 6 bous embolats, de la ramaderia Mansilla, patrocinat per l'Associació Taurina Amics del Bou. A continuació, embolada dels bous de la vesprada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l'encreuament amb el Raval del Carme.
23:30 h Actuació de Camela
A la plaça Major, actuació de Camela. Patrocina la Junta de Festes.
00:00 h Macrodisco remember pachangaAl Recinte de la Marxa, Macrodisco remember pachanga, amb els DJ Felipe Roig, Esteban Tena i Palmito.
DIJOUS, 11 DE SETEMBRE 2014
11:00 h Als Multicines Sucre Vila-real, dia del cine

Als Multicines Sucre Vila-real, dia del cine. Totes les exhibicions a 3 euros. Projeccions per la vesprada a les 17.00 h, 19.30 h i 22.00 h. Reserva les teues entrades en http://www.sucrecines.com.
14:00 h dinar de germanor de l'associació de pensionistes i jubilats La MuràAl restaurant Menfis, dinar de germanor de l'associació de pensionistes i jubilats La Murà.
16:00 h Jugant, Jugant, activitats per als menuts
A la plaça de la Maiorasga, Jugant, Jugant, activitats per als menuts, amb Animatemps. Patrocina la Junta de Festes.
16:00 h Dia de portes obertes al centre de dia de malalts d'Alzheimer Molí la Vila
Al carrer del Cardenal Tarancón, dia de portes obertes al centre de dia de malalts d'Alzheimer Molí la Vila. Fins a les 19.00 h.
18:00 h Berenar per als socis i Tot seguit ball
A la seu de l'associació de pensionistes i jubilats El Prado, berenar per als socis. Tot seguit ball amb el músic Miguel Ángel.
18:00 h Ball amb orquestra
A la seu de l'associació de pensionistes i jubilats La Murà, ball amb orquestra per als socis.
18:30 h Vaques pel recinte de la vila
Vaques pel recinte de la vila, a càrrec de la ramaderia Miguel Parejo. Patrocina la Junta de Festes.
19:00 h Xarrada, "La dieta mediterrània després de l'estiu"
Al carrer de Cervantes, 26, xarrada, "La dieta mediterrània després de l'estiu" a càrrec de la diestista nutricionista Lina Granell. Organitza la penya Tio Canya.
19:00 h I Torneig Federat de Pàdel Ciutat de Vila-real
Al carrer de la Senda Pescadors, 13, I Torneig Federat de Pàdel Ciutat de Vila-real. Organitza Pàdel Indoor Vila-real.
19:00 h Moda al carrer, desfilada de models
A la plaça Major, Moda al carrer, desfilada de models. Col·laboren Moda Íntima Vedi, Cànem Moda Jove, Texas Home, Texas Dona, Besa Principesa, Antony Morato, El Cantonet de M. Pilar, Gloria Miró Estilistas, Trébol, la Regidoria de Comerç i Foment Econòmic i la Junta de Festes.
19:30 h Novena a la Mare de Déu de Gràcia
A l'església Arxiprestal, novena a la Mare de Déu de Gràcia.
20:30 h ARRELS, VIII Mostra de cultura i tradicions populars i ball de plaçaA la plaça de la Vila, ARRELS, VIII Mostra de cultura i tradicions populars, ball de plaça, organitzat pel grup de danses El Raval.
20:30 h inauguració de la nova seu de l'Agrupació de Penyes del Villarreal CF SAD
Al carrer d'Almassora, al costat del Madrigal (antiga Cafeteria Gol), inauguració de la nova seu de l'Agrupació de Penyes del Villarreal CF SAD.
22:00 h 23a nit de penyes amb tombet de bouAl Recinte de la Marxa, 23a nit de penyes amb tombet de bou. Organitza la Junta de Festes. Col·laboren la Comissió de Penyes i la Fundació Caixa Rural Vila-real.
22:30 h Teatre a càrrec del grup de teatre Tabola
A l'Auditori Municipal, teatre a càrrec del grup de teatre Tabola amb la representació dels sainets valencians Amor per agraiment d'Antonio Virosque, i Nelo Bacora, de José Peris Celda.
23:00 h Actuació de l'orquestra SupermagicAl Recinte de la Marxa, actuació de l'orquestra Supermagic. Tot seguit discomòbil a l'envelat amb DJ Gossip. Organitza la Junta de Festes amb la col·laboració de la Comissió de Penyes.
DIVENDRES, 12 DE SETEMBRE 2014
11:00 h Exposició de bonsais
A la Casa de la Festa, plaça de Mossén Ballester, 2, exposició de bonsais. Horari d'11.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00 h. Fins al diumenge 14 de setembre. Organitza l'Escola Estudi de Bonsai Pascual Costa (Jardín Moyogi).
12:00 h Nabos Party 2014
Al carrer Major Sant Doménec, 27, Nabos Party 2014. Inscripció 20 euros. Organitza la penya Xafarrup.
13:00 h Vaques a la zona de cadafals
Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia El Mijares. Patrocina la Junta de Festes.
15:30 h Jugant, Jugant, activitats per als menutsA la plaça de Sant Ferran, Jugant, Jugant, activitats per als menuts: festa de l'escuma i estructures unflables aquàtiques amb Acuàtic Park Lolín. Portar tovallola i banyador. Patrocina la Junta de Festes.
17:00 h Ball de disc
Al CEAM, c/Gamboa, ball de disc.
17:00 h Xocolatada i festa infantil
Al carrer de Lluís Vives, 20, xocolatada i festa infantil. Organitza la penya L'Esclafit.
18:00 h Orxatada popular per a tots i totes els assistents
Al carrer de Cervantes, 26, orxatada popular per a tots i totes els assistents. Organitza la penya Tio Canya.
18:00 h Animacions per a xiquets i castells unflables
Al carrer de l'Exèrcit, 1, animacions per a xiquets i castells unflables. Organitza la penya El Reclam.
18:00 h Mercat d'Artesania amb actuacions, danses, contacontes, endevinalles, taller de dansa, pintacares, animació teatral
Al parc de Jaume I, inauguració del Mercat d'Artesania amb actuacions, danses, contacontes, endevinalles, taller de dansa, pintacares, animació teatral. Fins a les 22.30 h. Estarà fins al diumenge dia 14. Organitza Neavi Artesanos.
18:30 h Vaques a la zona de cadafalsVaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia Cantera i Ponce. Patrocina la Junta de Festes.
18:30 h Classe de zumba a benefici de Cáritas
Al pavelló Bancaixa, classe de zumba a benefici de Cáritas. Cal dur 1 kg o 1 litre de menjar per entrar en la classe. Organitza Gimnàs Jumasi. Patrocina la Regidoria d'Esports.
19:00 h I Torneig Federat de Pàdel Ciutat de Vila-real
Al carrer de la Senda Pescadors, 13, I Torneig Federat de Pàdel Ciutat de Vila-real. Organitza Pàdel Indoor Vila-real.
19:00 h Campanya d'aliments solidaris
Campanya d'aliments solidaris. Inici de la recollida d'aliments i donatius solidaris a càrrec de Cáritas als porxes de la Fundació Caixa Rural, a la plaça Major. Col·labora la Fundació Caixa Rural Vila-real. Organitza la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
19:30 h Novena a la Mare de Déu de Gràcia i serenataA l'església Arxiprestal, novena a la Mare de Déu de Gràcia.En acabar, serenata a la Mare de Déu de Gràcia organitzada per les seues camareres, l'Associació de Filles de Maria del Rosari, que li retran homenatge oferint-li poesies per part de la Junta i cants pel grup juvenil de l'Associació.
19:30 h VII Open Pàdel Auto-realA les pistes del club, VII Open Pàdel Auto-real (proves classificatòries). Organitza el Club de Tennis Vila-real. Patrocina la Regidoria d'Esports.
22:00 h Nit de rock
A l'encreuament de la plaça del Llaurador amb el carrer de Sant Joaquim, nit de rock amb els grups El Estupendo, The Fun Forrones, Toxina i De Puto Culo. Organitza Bar del Belga.
22:00 h 26é Macrosopar i 6é de disfresses per a penyes
A la plaça Major, 26é Macrosopar i 6é de disfresses per a penyes. Organitza la Junta de Festes i col·labora la Comissió de Penyes.
23:00 h Discomòbil i festa de l'escuma
Al carrer del Salvador, 62, dicomòbil i festa de l'escuma. Organitzen les penyes El Makarró i Beu i Fuig.
23:00 h Nit de rock
A l'avinguda d'Europa, s/n, nit de rock amb els grups The Taste of Tragedy, Mai Mai, Silhouettes i Retrage the Lines. Organitza Skatebar.
23:00 h III Taller del còctel
Al carrer de la Sang, 3, III Taller del còctel amb mojitos a càrrec d'un especialista cocteler de la marca Ron Legendario amb DJ sorpresa. Organitza La Tarara Taskafe.
23:00 h Actuació de La Ranamanca i DJ
A la plaça Major, actuació de La Ranamanca i DJ. Organitza la Junta de Festes i col·labora la Comissió de Penyes.
23:00 h VI concert dels grups locals

Al carrer de Cervantes, 26, VI concert dels grups locals PLUM!, Rojo 5 i Nowhere Kids. Organitza la penya Tio Canya.
00:00 h IV Festa petardaAl carrer del Rei En Jaume, 13, IV Festa petarda amb DJ Palmito vs Ramón Dorado. Organitza la penya Postiguet.
00:00 h Discomòbil 5é aniversari
Al carrer de la Puríssima,12, discomòbil 5é aniversari. Organitza la penya Feixuc.
00:00 h Discomòbil
Al carrer de Zumalacárregui, 14, discomòbil. Organitza la penya El Balconet.
00:00 h Festa de disfresses i discomòbil remember
Al carrer de Lluís Vives, 20, festa de disfresses i discomòbil remember amb DJ Fran. Organitza la penya L'Esclafit.
00:00 h El Show que emocionó a Spielberg
Al carrer de la Pietat, 20, El Show que emocionó a Spielberg amb els monòlegs d'Alejandro Bleda i Simó Martí. Organitza la penya L'Esquella.
00:00 h Actuació del Duo Color
Al Raval del Carme, 20, actuació del Duo Color. Organitza la penya L'Abaetjo.
00:00 h Discomòbil nit temàtica
Al Raval del Carme, 37, discomòbil nit temàtica. Organitza la penya Pata Negra.
00:30 h Macrofestival Reto Diez FM
Al Recinte de la Marxa, Macrofestival Reto Diez FM.
01:00 h Vaques enfundades a la zona de cadafalsVaques enfundades a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia El Mijares. Patrocina l'Associació Taurina Guarismo 9.
03:00 h 4a macarronada solidària
Al carrer de Cervantes, 26, 4a macarronada solidària. Donatiu 1€ per plat. Els beneficis seran per subvencionar els projectes solidaris de JUCAR. Organitza la penya Tio Canya. Col·labora JUCAR.
DISSABTE, 13 DE SETEMBRE 2014
08:00 h Encierro pel recinte de la vilaPel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia Germán Vidal. Patrocina la Junta de Festes.
09:00 h I Torneig Federat de Pàdel Ciutat de Vila-realAl carrer de la Senda Pescadors, 13, I Torneig Federat de Pàdel Ciutat de Vila-real. Organitza Pàdel Indoor Vila-real.
09:00 h Dia de la fotoA la plaça de La Vila, Dia de la foto, organitzat per l'associació fotogràfica Sarthou Carreres.
09:00 h IV Trofeu Hockey Línia Festes Mare de Déu de Gràcia
A la pista de patinatge de la Maiorasga, IV Trofeu Hockey Línia Festes Mare de Déu de Gràcia. Organitza Club Patí Ciutat de Vila-real. Patrocina la Regidoria d'Esports.
09:30 h XVII Trofeu Mare de Déu de Gràcia de Petanca
Al parc de l'Arbre del Desmai, XVII Trofeu Mare de Déu de Gràcia de Petanca. A les 13.00 h serà el lliurament de premis. Organitza AV Barri de l'Hospital. Col·labora McDonald's Vila-real. Patrocina la Regidoria de Participació Ciutadana i la Regidoria d'Esports.
10:30 h VII Concentració de màquines de raure
A la plaça de Mossén Ballester, VII Concentració de màquines de raure. Tot seguit, desfilada pels carrers: plaça de Mossén Ballester, Ramón y Cajal, Pius XII, Josep Ramon Batalla, Vicente Sánchiz, Ermita, Almassora, Vicent Amorós, Joan Baptista Llorens, Riu Ebre, Francesc Tàrrega, La Murà, Ramón y Cajal i plaça Major. Organitza la Cèltic Submarí.
11:00 h III Bavaria festa solidària
Al carrer de la Sang, 3, III Bavaria festa solidària, durant tot el dia, a favor de l'ONG Amor en acció. A partir de les 23.00 h. festa a càrrec de DJ Reyes. Organitza La Tarara Taskafe. Col·labora la regidoria de Solidaritat.
11:00 h VII Open Pàdel Auto-real (semifinals)
A les pistes del club, VII Open Pàdel Auto-real (semifinals). Organitza Club de Tennis Vila-real. Patrocina la Regidoria d'Esports.
12:00 h Recepció oficial a les reines de festes de Vila-real
A la sala de plens de l'Ajuntament, recepció oficial a les reines de festes de Vila-real amb l'assistència de la reina i dames de 2014.
12:00 h Mercat d'Artesania
Al parc de Jaume I, continuació del Mercat d'Artesania amb contacontes, endevinalles, pintacares, danses, concursos infantils, taller de dansa, animació teatral, i cercaviles amb xancuts. Fins a les 22.30 h. Organitza Neavi Artesanos.
16:30 h Presentació dels equips del Club
Al pavelló Campió Llorens, presentació dels equips del Club amb partits dels cadets, juvenil i sénior. Organitza el Club Handbol Vila-real
17:00 h Ball de disc
Al CEAM, c/Gamboa, ball de disc.
18:30 h Bou per la vila
Bou per la vila, amb el bou núm. 1, guarisme 0, de la ramaderia Antonio López Gibaja, i el bou núm. 78, guarisme 0, de la ramaderia Puerto San Lorenzo. A continuació s'exhibiran 2 vaques cerrils de la ramaderia Monteviejo. Patrocina la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
19:00 h Porrat popular solidari organitzat per la Penya EL DESORI.
 Al carrer Zumalacàrregui, la penya El Desori organitza el tradicional porrat amb sortejos, música i sorpreses per recaptar fons per al projecte de La Escuelita de Nicaragua.
19:30 h Novena a la Mare de Déu de Gràcia
Últim dia de la novena a la Mare de Déu de Gràcia, a l'església Arxiprestal.
19:30 h Toc manual de l'Ave Maria
Al campanar de la basílica de Sant Pasqual, el grup d'Amics de les Campanes de Sant Pasqual realitzaran el toc manual de l'Ave Maria, repicada.
20:00 h Classe magistral de zumba
Al parc de la Panderola, classe magistral de zumba a càrrec d'Eva Mata. Organitza l'AC Flamenca Andalusa de Vila-real.
21:00 h V Sopar de germanor per a veïns i veïnes de Vila-real
A la plaça Major, V Sopar de germanor per a veïns i veïnes de Vila-real. Reserva dels tiquets a les seus de les associacions de veïns fins al dia 17 d'agost. Preu del tiquet: 1 €, que dóna dret a cadira i lloc a taula, beguda i porrat. Col·laboren les associacions de veïns. Organitza la Junta de Festes. Patrocina la Regidoria de Participació Ciutadana.
21:30 h Actuació del grup de ball de l'Associació de Veïns Barri de l'Hospital i de l'orquestra La Moda
A la plaça Major, actuació del grup de ball de l'Associació de Veïns Barri de l'Hospital i de l'orquestra La Moda. Organitza la Junta de Festes. Patrocina la Regidoria de Participació Ciutadana.
21:30 h Balls de saló i ritmes llatins
Al restaurant Jardín Alaska, sopar, i a partir de les 23.00 hores, balls de saló i ritmes llatins. Organitza Carisma Escola de ball.
23:00 h Nit de rock
A l'avinguda d'Europa, s/n, nit de rock amb el grup Salvando a Maria. Organitza Skatebar.
23:30 h Nit andalusaAl parc de la Panderola, enfront de la seu (c/ Comte de Ribagorça, 7) nit andalusa a càrrec del grup rociero Jacaranda. Organitza l'AC Flamenca Andalusa de Vila-real.
23:30 h Especial audiovisual dels grups The Beatles vs Rolling Stones
A la discoteca LaEros, especial audiovisual dels grups The Beatles vs Rolling Stones. Entrada lliure.
23:30 h Bou embolat amb els bous de la vesprada
Bou embolat amb els bous de la vesprada i embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, a l'encreuament amb el Raval del Carme. Patrocinat per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
00:00 h Festa fi de festes a càrrec de DJ PalmitoAl carrer de la Soletat, 27, festa fi de festes a càrrec de DJ Palmito. Organitza la penya Samfaina.
00:00 h Actuació de David Cubedo DJ
Al carrer del Bisbe Rocamora, 62, actuació de David Cubedo DJ. Organitza AC El Garbonet.
00:00 h Festa 5é aniversari amb discomòbil
Al carrer de Santa LLúcia, 72, festa 5é aniversari amb discomòbil a càrrec de DJ Fran. Organitza la penya La Titubà.
00:30 h IV Vés Gita't Festival
Al Recinte de la Marxa, IV Vés Gita't Festival. Organitza la Comissió de Penyes. Col·labora la Junta de Festes. Patrocinen Bar Navarro, Bar Milagros, Discoteca Gossip i l'Ingravid.
DIUMENGE, 14 DE SETEMBRE 2014
08:00 h Desmuntatge de cadafals
Desmuntatge de cadafals.
09:00 h I Torneig Federat de Pàdel Ciutat de Vila-real
Al carrer de la Senda Pescadors, 13, finals i lliurament de trofeus del I Torneig Federat de Pàdel Ciutat de Vila-real. Organitza Pàdel Indoor Vila-real.
10:00 h IX Campionat d'escacs Ciutat de Vila-real
A l'Espai Jove, IX Campionat d'escacs Ciutat de Vila-real. Organitza el Club d'Escacs Vila-real. Patrocina la Regidoria d'Esports.
10:30 h III Concurs nacional caní de bellesa Ciutat de Vila-real
A la plaça de la Maiorasga, III Concurs nacional caní de bellesa Ciutat de Vila-real a càrrec de la societat canina de Castelló.
11:00 h VII Open Pàdel Auto-real (finals)
A les pistes del club, VII Open Pàdel Auto-real (finals). Organitza Club de Tennis Vila-real. Patrocina la Regidoria d'Esports.
11:00 h dels alumnes de l'exposició de bonsais. Taller pràctic
A la Casa de la Festa, plaça de Mossén Ballester, 2, activitats dels alumnes de l'exposició de bonsais. Taller pràctic. Horari d'11.00 a 14.00 h. Organitza l'Escola Estudi de Bonsai Pascual Costa (Jardín Moyogi).
12:00 h Mercat d'Artesania
Al parc de Jaume I, continuació del Mercat d'Artesania. Fins a les 22.30 h. Organitza Neavi Artesanos.
17:00 h Ofrena de flors a la Mare de Déu de GràciaOfrena de flors a la Mare de Déu de Gràcia a l'església Arxiprestal, realitzada per la reina i dames de la ciutat. A continuació, processó de retorn de la imatge de la patrona fins a l'ermita.
17:00 h Exhibició de mantons de Manila i ball en viu
Al CEAM, c/Gamboa, exhibició de mantons de Manila i ball en viu. Patrocina la Junta de Festes.
20:00 h Actuació de Los Puntos
A la plaça Major, actuació de Los Puntos. Patrocina la Junta de Festes.
21:45 h Traca final de festes. A continuació correfocs
Traca final de festes, des del temple de Sant Pasqual fins a l'Ajuntament.A continuació, correfocs a càrrec de La Diabòlica de Morvedre i de la xaranga Va-ka-len-ta pels carrers: plaça Major, Comte Albay, Comunió, Penitència, Vilavella, av. Itàlia, Sant Manuel, Pasqual Font de Mora, fins al parc d'Alaplana.
22:30 h Castell final de festesAl parc d'Alaplana (carrers Sant Manuel/Pasqual Font de Mora), castell final de festes a càrrec de la pirotècnia Martí, patrocinat per la Junta de Festes.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes