dimarts, 8 de gener del 2008

EL NIÑO I LA XIQUETA


Com resulta que, després de passar uns dies fora (no us conte la ruta perquè l'enveja és mala companyera de viatge...vinga us adjunte una foto com a pista), vaig entrar en depressió futbolística només arribar a casa (dissabte, 5: 3-0, molt mal!!!) i, a més, m'havia declarat en rebeldia legal contra l'Administració de Loteries de l'Estat, negant-me a comprar ni una mínima participació de la loteria del Niño, ja que, per suposat, no vaig rascar res el dia 22 de desembre (no sóc de la Bona Sort però, que conste, tampoc jugava 10 dècims, ni molt menys) i tampoc no sé qui és, realment, el Gran Hermano que, diuen, governa el món, ens vigila i ens controla... m'ha desconcertat que avui tots parlen del mateix tema: El Niño i la Xiqueta!

Algú me sabrieu explicar perquè tant de rebombori a Castelló capital i a Morella (capital dels Ports)? No serà tot enveja? Vosaltres mateixos!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Nosaltres no som d'este mon Toni, poc rasquem.

Anònim ha dit...

Del Niño de les Ulleres Fosques i de la Xiqueta dels Mugrons Lluents es fàcil que se'n parle. Si fins i tot El Mundo ha fet un article idèntic!!


Jo el divendres vaig fer el mateix viatge, i llevat de Javi Mata pensava que no hi havia ningú més del poble al camp!! Poc de grog es vegé a Montjuïc.

Salutacions!

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

M'agradaria saber qui li redacta els comunicats de premsa al de la Bona Sort, perquè mereix el premi Pulitzer.
Quina manera de dir les coses per a estar sempre en el 'candelabro' mediàtic, encara que la grossa haja caigut en la Conxín-xina.
Al final, tonto qui juga i tonto qui no juga.
JAP :-)

TONI PITARCH ha dit...

No, al final pense que "tonto qui se mulla opinant en blogs, posant-se en política en partits minoritaris i lluitant per ideals com ara la igualtat d'oportunitats per exemple que tant prediquen i tant poc practiquen els que manen...", és a dir, nosaltres, el que sembla que no som d'aquest món.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes