divendres, 7 de març del 2008

FI DE CAMPANYA ANTICIPAT


Pels desgraciats motius que tots coneixeu (l' assassinat d'un exregidor socialista del País Basc a mans de la banda terrorista ETA) s'ha tancat la campanya electoral anticipadament. Per tant, no hi haurà el míting previst pel BLOC a les 20h. al saló d'actes d'ELS XIII.

Des d'aquest blog no podem més que manifestar el nostre condol a tota la família socialista i a tots els demòcrates en general, amb la més ferma condemna del terrorisme i la violència en totes les seues manifestacions perquè, així com la guerra és l'antítesi de la pau, el tret al bescoll és a les antípodes del diàleg i, per tant, de la política.

Molt d'ànim a tothom... i a reflexionar demà dia 8. I no solament en clau partidista, pensant a qui donem el vot, sinó al voltant de la violència en general i, sobre tot -per ser el Dia de la Dona Treballadora-, en com erradicar la violència de gènere masclista en una societat que, de vegades, sembla caminar tant de pressa cap al futur i, tantmateix, hi ha jornades negres com aquesta on sembla que el temps s'atura i, fins i tot, recula, malgrat la dita de vell que ens hauríem de qüestionar de tant en tant: El temps és com la mula, mai recula?

Avui, per cert, ha tornat a recular...

3 comentaris:

Paco Montañés ha dit...

Enhorabona pel blog d'avui. Parlaríem de la vanitat de les parella "debatidora" de moda, però ho deixarem en favor de l'autocrítica i el seny ... qué dicicil !

Anònim ha dit...

Desgraciats motius per culpa d'una banda de desgraciats. Per a quan una festa de la democràcia sense sang?? [ni d'uns, ni d'altres]

TONI PITARCH ha dit...

Com van dir ahir al Club d'Albert Om (TV3) molt encertadament:
"Al 1982 Felipe (PSOE) va arrasar per la descomposició d'UCD i després d'un intent de cop d'estat, al 1996 Aznar (PP) va guanyar després d'un atemptat i el circ que li havien muntat a Felipe (GAL, Roldán, corrupció financera...), al 2004 torna a canviar el partit en el poder amb el triomf de Zapatero (PSOE) després d'un gravíssim atemptat del terrorisme islamista i els lamentables numerets de Rajoy, Zaplana i Acebes sobre l'autoria... ahir va ser ETA. Quan hi haurà unes eleccions on el poble no vote condicionat per res?".
Tot això, més o menys així, es va dir ahir i jo pense que aquestes coses mobilitzen la gent a votar i, sobre tot, a votar en clau bipartidista. La política espanyola, des que s'acabà la campanya oficialment, va tornar a ser -més que mai- cosa de dos: a les ràdios, a les teles i avui a tots els periòdics. I avui i demà segueixen fent campanya...
Vaja fal·làcia, això de la campanya, però si PP i PSOE estan tot l'any fent-ne...
Quan tindrem uns partits i uns militants i uns electors que treballen sense pensar en resultats electorals?
No importa qui guanya, sinó com canviem i millorem la societat...

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes