dissabte, 29 de març del 2008

WANTED, DIEGO FORLÁN


Fuixeu-vos ben bé. És un tipus intel·ligent i, per això mateix, és perillós. És un killer de l'àrea però, de vegades, també s'encarrega de la gerència de la fàbrica del joc, de l'estratègia a seguir... És ràpid, voluntariós, treballador incansable, jugador de club, no va d'estrella... Per a més informes, pregunteu al Camp del Madrigal on, per cert, sembla que apareixerà sobre les 10 de la nit.

De segur que tota l'afició de Vila-real rebrem al bo de Diego Forlán amb un fort aplaudiment però, això sí, sense passar-nos-en ja que, de vegades (va passar l'any passat amb Santi Cazorla), sol fer-se un aplaudiment inicial de bon grat i després ens ha tocat repetir-lo de més mala gana perquè han deixat en evidència el seu ex-equip que sempre és el nostre... Però tranquils: Javi Venta, Gonzalo Rodríguez, Senna i Josico ja saben qui és Forlan; a Diego López i a Capdevila els han informat bé i, per acabar-ho d'arrodonir, Viera, Godín i Eguren també són uruguaians com el "nostre bota d'or" del 2005.

I el Kun? Tot està controlat, encara que no serà fàcil véncer un rival de l'entitat de l'Atlètic de Madrid, però si el nostre Vila-real ocupa, actualment, la tercera plaça de la Lliga serà per alguna cosa: el Guille està lesionat, però amb Nihat, Rossi, Tomasson i les passades magistrals de Mati Fernández, Cazorla, Senna o Pirés... en tenim per dar i vendre.

Se busca. Aturar-lo no solament pot valer tres punts d'or, sinó la consolidació, com a mínim, de la tercera plaça de la Lliga...

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes