dimarts, 26 d’agost del 2008

LA MÚSICA DEL PODER



De tothom és sabut que la dona de José Luis Rodríguez Zapatero, Sonsoles Espinosa, es dedica al bel canto o que Nicolas Sarkozy es va buscar una primera dama cantant (Carla Bruni)... però que tot un primer ministre, com ara Silvio Berlusconi, estiga a punt de treure al mercat un nou disc és, com a mínim, sorprenent, malgrat l'anecdotari existencial del personatge en qüestió. Italy is different o, simplement, ho es el seu president?

No és broma! Llegiu, llegiu l'article de l'AVUI d'avui
.......................................................................................................................................................



Itàlia
Berlusconi, l'home orquestra
CANTAUTOR.- El primer ministre italià aprofita les seves vacances per acabar d'afinar les 14 cançons del seu segon àlbum musical
VENDA.- El CD apareixerà per Nadal
PASSAT.- Es va pagar els estudis a la Sorbona cantant melodies romàntiques

Jordi Mumbrú

La persona que es va inventar l'expressió Spain is different no coneixia Itàlia. Segur que no s'imaginava que existeix un país capaç de tenir un primer ministre que, des de la solitud de la seva habitació, escrivís cançons d'amor i després les cantés. "Hi ha un amor que s'encén, com s'encén una estrella, que a força de petons et fa sentir bonica", diu una de les estrofes. Silvio Berlusconi fa el que calgui i una miqueta més.

Si l'agenda del primer ministre ho permet, per Nadal sortirà a la venda el seu disc, C'è amore (Hi ha amor). El disc tindrà 14 cançons que estan acabant d'agafar forma, gràcies a les vacances. Berlusconi aprofita aquests dies a la seva residència d'estiu de Sardenya per acabar d'afinar i començar a enregistrar. Per acompanyar la seva veu, hi ha la guitarra de Mariano Apicella, un cantant napolità que va conèixer el Cavaliere l'any 2001. Aquell dia, Berlusconi menjava en un restaurant i li va demanar que toqués per a ell. I va començar la relació d'amistat d'una futura parella artística. Tots dos ja van treure el 2003 el disc Meglio una canzone (Millor una cançó).

El mateix Berlusconi explica que es va pagar els estudis a la Sorbona de París interpretant cançons d'amor en francès. De jove, també havia treballat entretenint els turistes de Rimini amb les seves cançons.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2024/25

Vila-real, la nostra ciutat (1274-2024)

Els més visitats

La meva llista de blogs

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes