dilluns, 26 d’octubre del 2009

DARRER DIUMENGE D'OCTUBRE


Amb el bon regust de la victòria dels aldeans (B) sobre els capitalins (A), dos vila-realencs matinaren ahir diumenge, després d'aprofitar l'hora que, legalment, ens regalaren els amos dels rellotges oficials.

El darrer diumenge d'octubre ha estat un diumenge redó, solejat, de viatges amb tren (Vila-real/València, El Puig/Vila-real), a peu (de l'estació del Nord a les Torres de Serrans i d'ací, amb el cotxe de Sant Ferran -una estona a peu i l'altra caminant-, fins els Monestir del Puig de Santa Maria), de reivindicacions nacionals (País Valencià demà sobirà, In-indi-indiferència institucional i mediàtica, evidentment, etc.). Bon dinar, millor companyia, molt de sol, nivea a puntapala, parlaments, salutacions i l'actuació del gran -gran desconegut per Canal 9, res de nou fins ací- Pep Gimeno Botifarra i el seu grup.

Entre d'altres amics i coneguts, vaig compartir conversa amb Carles Arnal (ex-diputat d'Esquerra Verda, vila-realenc i company d'aventures acadèmiques a l'institut Francesc Tàrrega) que, després de Capdevila (autor del gol de la victòria contra el Màlaga) -si voleu-, va ser el vila-realenc protagonista del dia.

Resulta que, en arribar a casa i assabentar-nos de la bona notícia de la primera victòria en Lliga de l'equip d'Ernesto Valverde (de moment, ha salvat el coll -cosa que ens alegra) i sopar i d'altres temes domèstics, vaig engegar la caixa tonta on, a més de visualitzar el primer gol de Nilmar i la genialitat de Joan, l'internacional de Tàrrega, vaig retrobar-me amb Carles Arnal que ara xarrava amb el Follonero, Jordi Évole, al programa Salvados...



Entre d'altres coses, va explicar-li la seua renúncia personal, com a diputat autonòmic en la passada legislatura, a un televisor de plasma, una PDA i un finiquito de 23.000 euros al maig de 2007 que, evidentment, paguem tots els contribuents valencians. Tot un exemple, per als que trinquen i, fins i tot, per als simpatitzants de La Trinca... Au, vinga, vinga, vinga, que torna la trinca, trinca, trinca, per salvar la humanita-a-at... La festa continua però, a partir d'ara, res serà igual si al poble li sap mal...
===========================================================================

3 comentaris:

TONI PITARCH ha dit...

Les presses d'ahir van fer-me omitir l'acte més emotiu del multitudinari acte de la plaça del Puig: l'homenatge a Miquel Grau (un jove assassinat per un feixista, al 1977, mentre penjava cartells del "Darrer diumenge") amb el lliurament d'una placa commemorativa al seu germà.
Miquel Grau, sempre en el record!

Anònim ha dit...

Otro bochorno futbolístico (hoy en Puertollano).

Noticia de última hora: Ángel, Gonzalo y Marcano son pretendidos por el Milan (para rejuvenecer la plantilla); Nilmar y Rossi jugarán a partir de ahora en el Villarreal B y, por último, Marcos Gullón, Kiko, Gerard Bordás i Marco Rubén en el Villarreal A... Los que, de momento, van a seguir sin jugar son los únicos que saben, es decir, Cazorla (que se ha vuelto a lesionar) y Senna que sigue lesionado (y jugando de amarillo y en la Roja) desde la temporada anterior.

El objetivo está claro: salvar la categoria (la Copa i la UEFA nos vienen grandes con tan poca plantilla, con más años, y sin ninguna incorporación que la haya reforzado: Marca...NO, Ni...elmar se lo trague, ¡un fiasco de fichajes!): ROIG QUE POCO TE HAS RASCAO LOS BOLSILLOS CON LA EXCUSA DE LA CRISIS (de los demás)...

¿El mejor Villarreal de la historia o el que tiene menos efectivos?

Para que luego digan de Valverde... pobre hombre, la tiene clara (la salida).

TONI PITARCH ha dit...

Home, tal com està l'equip (més malament que mai!) no es mal resultat per seguir endavant amb l'eliminatòria... Però, tal vegada tingues raó en que Copa més UEFA igual ens perjudiquen els objectius de la Lliga que haurien de ser més ambiciosos que la permanència si recuperem els jugadors que nomenes (sobre tot Cazorla i Senna que són més del 50% del Vila-real... perquè Rossi ve fent olor a banqueta des de mitjan temporada passada).

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2024/25

Vila-real, la nostra ciutat (1274-2024)

Els més visitats

La meva llista de blogs

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes