dimecres, 11 de novembre del 2009

Pellegrini el Republicà


El Vila-real s'ha classificat per a la següent fase de la Copa del Rei, després de la victòria d'anit contra el Puertollano (de Segona B). Vista la trajectòria dels darrers anys a la Copa, aquesta és una notícia extraordinària i més després de la lògica eliminatòria del Real Madrid gal·làctic davant l'Alcorcón (també de Segona B). Però és que Pellegrini sempre ha estat un entrenador republicà...

Si hem de fer paral·lelismes entre l'actual Vila-real i l'actual Real Madrid, salvant totes les distàncies, hem de dir d'entrada que el Vila-real és un equip ric ja que, a dia d'avui, no té uns números rojos tan abultats com els blancs, tot i reconeixent que la capacitat de generar ingressos o de vendre samarretes siga, evidentment, molt menor. El Vila-real continua jugant malament al futbol, el Real Madrid també.

El Vila-real té un planter descompensat (falta un central de garanties, un estoper o migcentre que talle balons i un distribuidor de joc davant l'absència reiterada de Senna, Cazorla i Ibagaza... encara que no ens haguera vingut malament un Negredo al capdavant de la davantera, al Real Madrid tampoc), el Real Madrid també (problemes en defensa, manca d'un organitzador del joc, etc.).

Pellegrini no ha fitxat cap jugador del planter (li'ls han fixat entre Florentino i Valdano), Valverde tampoc (li'ls han fixat entre Roig i Llaneza). Però Valverde no té cap pressió mediàtica (ans al contrari, ens volen vendre que alguns jugadors han costat no sé quants milions... ¿?..., però ningú s'ho creu), Pellegrini, incomprensiblement, la té tota (els directius -no Pellegrini- volen vendre que jugador car igual a rendiment segur i, fins ara, tothom s'ho havia cregut).

És la grandesa del futbol i, sobre tot, de la Copa del Rei on, encara, els Davids continuen donant disgustos als Goliats perquè els rics també ploren...
===================================================

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir, sense anar més lluny, Lizárraga al Mediterráneo (el Diario Lavozdesuamo), afirmaba que Nilmar ha costat 15 milions d'euros... No voldria dir 1,5 com a molt?
A este Villarreal li falta agresibitat, força física, velocitat i sang, molt sang.

Anònim ha dit...

Els del Mentider-ráneo volen fer-nos creure que els burros volen:
"Sebastián Viera, parece que ya tiene equipo después de estar en el paro tras desvincularse del Villarreal. En Grecia se dice que el portero uruguayo defenderá la meta del semidesconocido Larissa. Un paso atrás en su carrera".

Un paso atràs? O el Vila-real li venia gran a ell i a Barbosa? Oliva sí que és un senyor porter i no Viera o Barbosa que mai van donar seguretat a la porteria.

Anònim ha dit...

Salut Toni,
et veig certes ganes de fer fora a Valverde ¡¡¡
Quan ningú ho havia anunciat, tu ja l'enviaves a la seua casa (desprès del partit a Jerez).

Per que no parleu de fer fora a Rossi (no en fa ni una bona, a banda del gol d'ahir), de vendre (i no regalar) a Cazorla i Senna (per supost a la selecció espanyola, que és la unica cosa que els motiva).

Per que no valoreu que Bruno s'ha convertit en un autèntic lider a l'equip, que Fuster cada vegada juga més temps, que alguns jugadors de la pedrera van sent convocats....

Pense que el que s'ha pagat per Marcano i per Nilmar ha estat una barbaritat (hi tindriem que veure les comissions.... )però que d'això Valverde no te cap culpa, li ho han donat ja fet....

Bo, dubtaria molt de que Valverde realment es el responsable de tot el que aquest any estem veiem....

TONI PITARCH ha dit...

Anònim número 3, potser m'he expressat malament, tant al comiat a Valverde com en aquest sobre la Copa del Rei.
En el comiat, la idea era que, tal vegada, acabaria pagant Valverde els plats bruts malgrat tot (a mi sempre m'ha caigut bé, molt millor que Pellegrini) i en aquest de Copa vinc a dir que, malgrat el mal joc, és una bona notícia respecte a la trajectòria del Vila-real en aquesta competició.
És de veres que Bruno va afiantçant-se, que Fuster ho va fer bé a Sevilla, que Pirés viu una segona joventut, però aquestes anècdotes no tapen el mal funcionament d'un planter mal confeccionat (Valverde no ha participat, per cert): Gonzalo està per enviar-lo a l'exili (per què no proven amb Fuentes? De segur que no està tant lent!), Ángel va ser internacional quan també convocaven laterals tipus Del Horno (¿?), al centre del camp Eguren és l'únic que frena els contraris (fa falta un Touré Yayá i dos Keites) i davant tenen la pòlvora mullada perquè a Nilmar, encara, se l'espera... o serà Mati-gol2?
Enfi, si vols molestar-te en rellegir-me potser te n'adones del meu recolzament a Valverde (i fins i tot a Pellegrini que no ha confeccionat aquest Madrig tant car condemnat a no guanyar res).
Salutacions, encara que no sé qui ets.

Anònim ha dit...

Donem-li temps al Txingurri, Roig es juga les perres i l'hi dóna. (JPB)

Paco Montañés ha dit...

Hola, Toni. Ja saps que sóc un ignorant en aquest esport, però tinc la impressió que el Madrid no es mereix a un entrenador , almenys assenyat i amb idees clares, com el senyor Pellegrini. Deixa'ls, senyor Pellegrini !! En tals indrets només es viu de farses, això si, les millors i més cares farses ...

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes