dijous, 4 de novembre del 2010

EXORCISME FUTBOLÍSTIC


El Vila-real es complica tot sol la classificació per a la següent ronda de l'Europa League, després de perdre a Salònica contra el PAOK (1-0). Molt s'havia parlat al llarg de la setmana del cel, dels inferns i d'altres tòpics futbolístics que toca desmuntar, professionalment parlant, dintre del camp a base d'intensitat, rapidesa, treball, joc col·lectiu, pressió al contrari, joc per les bandes, etc. és a dir, tot el que no va fer el superior Vila-real durant la primera part (que va acabar 0-0), a banda de dominar lentament la possessió de la pilota, i que, només amb el marcador en contra per un fallo defensiu, va voler rectificar Garrido amb l'entrada de Rossi, Cazorla i J.Montero, és a dir, tot l'arsenal ofensiu...

El Vila-real està fent una bona campanya en Lliga ja que el tercer lloc, davant els totpoderosos Madrid i Barça, no és cap broma, però fora de casa i sobretot a Europa està perdent massa oportunitats.



És superior el PAOK al Vila-real? De cap manera.

Aleshores, per què ha guanyat l'equip grec? Entre d'altres coses, perquè ha tingut més sort però, sobre tot, perquè ha posat sobre la gespa tot el que tenia (tampoc té molt més) i perquè quan un equip es conforma amb l'empat (el Vila-real) sempre pot acabar perdent...

Al final, futbol grec, infern groc. Tots els inferns, com tots els dimonis, són interiors i el Vila-real té, ara mateix, una caldera interna amb els partits de fora de casa que, fins ara, no ha sabut apagar l'exorcista Garrido. Esperem que, almenys en Lliga i dins de casa, es reprenga la ratxa positiva contra l'Atlètic de Bilbao el proper diumenge a partir de les cinc de la vesprada perquè, d'ara endavant, amb la visita al Camp Nou del dissabte 13 començarem a calibrar les autèntiques possibilitats del Vila-real en les tres competicions que té pel davant (per cert, dimecres 10 s'ha de passar la primera ronda de Copa del Rei contra l'incòmode Poli Ejido que ja va golejar el Vila-real del malagueny Pellegrini en aquesta mateixa competició).

El Vila-real necessita treure's els dimonis interns, és a dir, s'ha de practicar un exorcisme futbolític. Per Bibliografia no serà: gràcies, Pasqual!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pueden ser necesarias dos victorias para pasar

El Villarreal tiene tras la derrota en Salónica seis puntos, uno menos que PAOK y Dinamo de Zagreb. Quedan dos partidos por delante en la fase de grupos de la Europa League -primero contra el Dinamo en casa, el 2 de diciembre, y se termina en Brujas, el 15 de diciembre-, y los de Garrido podrían necesitar incluso ganar estos dos encuentros para pasar de ronda. El envite de la próxima jornada frente al Dinamo de Zagreb se antoja clave, pues una victoria por más de 2-0 haría que el Villarreal tuviera el goal-average ganado con los croatas y afrontara el último choque en Brujas con la tranquilidad de que un punto les bastaría para pasar.

Con un triunfo por menos de 2-0, el Submarino podría quedarse fuera si no vence en Bélgica. Si se empata frente a los croatas y el PAOK vence al Brujas, el Villarreal tendría que golear y rezar en la última jornada para pasar. Por último, si se cae en el Madrigal frente al Dinamo, el Submarino estaría eliminado si el PAOK no falla en casa con el Brujas.

“Ahora hay que trabajar para lograr el pase en el tramo final, que es lógico en una competición con rivales de tanta entidad. Pero ganando los dos partidos nos metemos en la siguiente fase y con eso debemos quedarnos”, afirmó Garrido. Ángel incidió en que “hay que tener confianza. Ganando ante el Dinamo de Zagreb, tendremos medio billete en el bolsillo”. Lo más positivo es que el Villarreal todavía depende de sí mismo.

JLL (Mediterráneo)

Anònim ha dit...

"Món Orxata" premiada pel Ministeri de Medi Ambient

L’empresa valenciana Món Orxata i el productor ecològic Enric Navarro reberen ahir de mans de la Ministra de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Rosa Aguilar, el premi “Alimentos de España” en la categoria d’empresariat jove.

Món Orxata és una iniciativa innovadora que ha aconseguit traslladar el sabor artesanal de l’orxata fresca de l’Horta als carrers de la ciutat de València i de moltes altres ciutats, com ara Vila-real, amb els seus reconeguts carrets d’orxata de venda directa. Els carrets es situen en els llocs més emblemàtics del Cap-i-casal i són reconeguts com a referència turística i gastronòmica, dignificant i revaloritzant d’esta manera un dels aliments autòctons més emblemàtics, la xufa amb Denominació d’Origen i la seua orxata. Per molts vila-realencs comencen a ser els successors del Torrentí i del Portugués (que venia aigua de civada o "aiguallimó"). Enhorabona!

El Polero.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes