dimecres, 1 de desembre del 2010

RESULTATS DE L'ENQUESTA PRE-ELECTORAL



Ací hi teniu els resultats de l'enquesta que us vaig plantejar el propassat 11 de novembre que, en principi, malgrat no ser tan professional ni científica com les enquestes de les propassades eleccions catalanes on s'ha clavat la intenció de vot, ha servit per encetar cert debat al voltant de possibles pactes preelectorals a Vila-real, davant les properes Eleccions Municipals de maig de 2011.

Ha guanyat l'opció dels que "mai votarien una coalició" però, com l'opció al vot està oberta a tot el món perquè internet és global, mai podrem saber si aquesta és l'opció d'un grup de xinesos seguidors del blog, d'un grup de militants del Bloc o d'un funcionari que des d'una màquina ha aconseguit votar reiteradament aquesta opció quan la resta de mortals només podíem votar una vegada des del nostre ordinador... Per tant, les conclusions que podem extreure sempre seran del tot subjectives, ja que aquesta decissió, al capdavall, depén d'allò que decidesquen les Assemblees Extraordinàries dels dos col·lectius (Bloc i Iniciativa), encara que, pel que sembla, cap de les dues parts està per la feina...

De tota manera, finalment, el que ara importa és saber si el Col·lectiu del BLOC serà suficientment madur i responsable per pactar i/o votar un candidat de consens i una llista electoral dels millors -com diria anit Artur Mas- pensant més en clau municipal que en posicions ideològiques i/o personals... perquè, pel contrari, amb un llistat continuïsta ple de cosins, filles, germans, marits i consogres no s'anirà enlloc... I que conste que açò ho signe i ho afirme a Vila-real com a militant de fet i de dret del BNV que pertany, encara, al col·lectiu d'aquesta ciutat.

3 comentaris:

Sorní 7 ha dit...

Tal i com estan les coses, no m'estranya gens el resultat d'eixa enquesta... Tot i que "Compromís" és ja el nexe d'unió de vàries forces, sembla que elles mateixes encara no se n'hagen adonat...

I és que com deien "Mulder & Scally", la veritat està allà a fora... O siga, que Bloc i Iniciativa mai poden ser adversaris electorals, tot i que es presenten per separat... Allà a fora és on hi ha els autèntics adversaris: Sobretot el bipartit PPSOE... Tot i que ja sapiguem que el PSOE sempre és una mica més bo... també són per a lligar-los amb una cordeta...

I és que a quin país normal, trobarem gent com ara el Conseller "etern" Rafa Blasco, casat amb l'exòtica Consuelo Ciscar (PP), qui alhora és germana de Ciprià Ciscar, el conselleríssim de Cultura (PSOE)... Si açò no és endogàmia polimòrfica reluctant, que vinguen de la Universitat d'Oklahoma i que ens ho expliquen!

I pel que fa al BLOC, doncs si actua com cal, doncs, ho té molt bé. Ara, han de saber que des del PSOE sempre se'ls acusarà de "no ser d'esquerres" o directament de "ser de dreta" (com que el PSOE és tan esquerrà...). I el PP sempre els acusarà de no ser autènticament "valencianistes", o bé directament els dirà que són de "catalanistes" (tan valencians ells...); anatema vàlid per a qualsevol amanida política valenciana que es vulga representant del digne "sentir del pueblo valenciano"...

I així anem... Es veu que això de l'esquerra valencianista els fa nosa (ui... els destorba) a tots eixos que militen a partits amb seu a la capital del Mançanares: El Bloc, per al bebefici d'aquests del centre peninsular o bé ha de ser de dreta o bé ha de ser catalaníssim i gens valencià... Així, que senyors i senyores bloqueres, ja saben per on han d'anar si volen fer forat en aquest camp de faves, comptades i recomptades... Sort i a fer país, com en diria En Mas!

TONI PITARCH ha dit...

Sorní, tu vals i saps molt més que no els espavilats que afilien a tots els familiars més pròxims per conservar la cadira pública calenta i un plat de llentilles de l'herari... siguen del partit que siguen.

Sorní 7 ha dit...

Home, Toni, no n'exagerem! Tothom té dret a menjar... si no un plat d'olla, un caldet de ca'l substanciero... No?

Ep; i tampoc és cosa de valdre... Seria més bé de "voldre"... De voldre fer les coses bé. De voldre ser persona. De voldre parlar i aclarir-se. De voldre ser lliures i no anar "lligats" a votar perquè se'ns ha dit que ho fem des de dalt!

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes