divendres, 10 de gener del 2014

REAL SOCIEDAD, 0 - VILA-REAL, 0 (Copa del Rei)


Real Societat i Vila-real van empatar a zero en el partit d'anada de Vuitens de la Copa del Rei, en un partit jugat de poder a poder on Jonatan Pereira va marrar un parell d'ocasions tot sol davant de Zubikarai, encara que també Juan Carlos va aturar un parell d'ocasions, com ara un mà a mà amb Griezmann. Les espases continuen en alt i el Madrigal decidirà aquesta interessant eliminatòria entre dos dels millors equips de l'altra Lliga, el proper dijous 16 de gener a partir de les vuit de la vesprada. Per cert, Marcelino va tornar a fer rotacions i va presentar, d'inici, vuit canvis respecte als titulars de l'anterior partit jugat dilluns a Vallecas. Molt bé la defensa, sobre tot Mussachio i Gabriel, també Pina que ha esdevingut un pilar tallant balons al centre del camp, però va tornar a faltar el gol al davant. Bon resultat pels grocs, però en Copa pot resultar un empat trampa donat que dins de casa al Vila-real només li val la victòria per seguir endavant, en canvi a la Real li valen tots els empats a partir de l'1-1. De tota manera, aquest Vila-real de 2014 ha començat amb bon esperit coper: Endavant, Vila-real !!!



FITXA TÈCNICA

Real Sociedad: Zubikarai; Zaldua, Mikel González, Iñigo Martínez, José Ángel; Markel, Elustondo (Rubén Pardo, m. 73); Chory Castro (Carlos Vela, m. 66), Agirretxe (Xabi Prieto, m. 57), Griezmann i Seferovic.

Vila-real: Juan Carlos; Pantic, Musacchio, Gabriel, Jokic; Bruno, Pina, Aquino (Moi Gómez, m. 63), Jaume Costa (Trigueros, m. 65); Pereira i Giovani (Perbet, m. 76).

Àrbitre: Undiano Mallenco. Va mostrar targeta groga a Jokic en un partit molt noble i net per part dels dos equips, encara que hagués pogut assenyalar un penal a favor del Vila-real per mà involuntària d'un defensa donostiarra, ara que han canviat el reglament al respecte.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes