dilluns, 7 d’abril del 2014

AT.MADRID, 1 - VILA-REAL, 0


El Vila-real va fer un gran partit al Calderón, després d'haver guanyat al Getafe (0-1) en una victòria amb massa patiment i, tal vegada, perquè la defensa groga es va imposar a un fluix equip que no va estar encertat en atac i de l'empat davant l'Elx (1-1) on va faltar pegada al davant, com ja va sent habitual aquesta segona volta.

De tota manera, dissabte al Calderón va ser decissiu, una vegada més, l'arbitratge, i no solament perquè Raúl García fa un gol de cap ilegal desfent-se amb una empenta de Mario, el seu marcador, abans de rematar a plaer un córner tret per Coque, sinó perquè, a cada jugada, que hi havia un lleuger roçament per part del Vila-real als jugadors matalasser era falta, quan no targeta groga, i, en canvi, la intensitat agressiva dels matalassers que quasi sempre entren en falta, era premiada amb la permissivitat arbitral... i així es fa molt difícil jugar.

L'Atlético de Madrid va tirar a faltar a la seua estrella, Diego Costa, més que el Vila-real a Gio o Uche al davant, on Perbet va fer un gran partit jugant tot sol en punta durant la primera part i creant perill per a marcar durant la segona, o més que a Jaume Costa, Dorado o Musachio al darrere, perquè la defensa groga es va imposar darrere però també al centre del camp, sobretot durant la segona part, on vam vore al millor Pina de tota la temporada i a un gran Trigueros que, juntament, amb la regularitat de Bruno i la màgia de Cani que va tornar per moments, va fer que el líder de Primera hagués de recórrer a l'ajut arbitral per batre a un Asenjo que va resoldre, amb tranquilitat, l'escassa feina que va tenir durant tot el partit.

De tota manera, i malgrat el resultat, la bona imatge de l'equip de Marcelino servirà per donar confiança i millorar l'autoestima d'un jove planter que ha fet una extraordinària primera volta que ningú esperàvem i, ara mateix, malgrat les baixes, continua sent un seriós aspirant a jugar l'Europa League. Queda poca Lliga i toca assegurar les victòries dins de casa, com a mínim la propera de dissabte front a Llevant i, més endavant, contra el Rayo, però fora de casa també es pot puntuar a Màlaga, perquè puntuar dins de casa contra el Barça o fora de casa contra Sevilla i Real Societat ja seria massa... Endavant, Vila-real !!!


FITXA DEL PARTIT

Atlético de Madrid.- Courtois; Juanfra, Alderweireld, Godín, Filipe Luis; Diego Ribas (Sosa, min. 69), Koke, Mario Suárez, Cebolla (Tiago, min.56) ; Raúl García i Villa (Adrián, min. 60)

Vila-real.- Asenjo; Mario, Gabriel, Pantic, Jokic; Bruno; Joan Román (Aquino, min. 63), Trigueros (Pereira, min. 68), Pina, Cani (Moi Gómez, min. 81); i Perbet.

Gols: 1-0, Raúl García (min. 13).
Àrbitre: Gil Manzano (extremeny), molt permissiu amb els locals, va mostrat grogues a Gabriel pel Vila-real i a Koke, Raúl García i Mario Suárez per part dels matalassers.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes