dimarts, 6 de maig del 2014

PROGRAMA DE FESTES SANT PASQUAL, 2014 (Vila-real)

 
PROGRAMA DE LA FIRA I FESTES DE SANT PASQUAL, 2014


DIMARTS, 6
12.00 h A la Casa dels Mundina, presentació del programa oficial de festes. Patrocinen Fobesa i l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.



DIMECRES, 7
16.00 h Muntatge de cadafals.



DIJOUS, 8
17.30 h Inauguració oficial del recinte de la fira, instal·lada al carrer del Cardenal Tarancón, amb l’assistència de la reina de les festes i la seua cort d’honor. Dia popular, totes les atraccions al preu d’1,5 €. Organitzen l’associació d’Atraccions de Fira de Vila-real (AFEVIL) i la Junta de Festes.
17.30 h Des de la plaça Major, eixida de la 6a Volta a peu del Dia Internacional de la Fibromiàlgia. Organitza l'Associació de Fibromiàlgia i Malalties Reumàtiques de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.



DIVENDRES, 9
09.00 h Senderisme per la Ruta Botànica del Termet. Organitza el Consell d’Usuaris del CEAM.
10.00 h Al carrer de l’Hospital, a El Convent, espai d’art, exposició de bonsais. Fins al diumenge dia 11. Horari de 10.00 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00 h. Organitza l’associació La Plana Amics del Bonsai.
11.30 h A la Fira de la Tapa, eixida del tren de la festa amb recorregut i parades especificades en el plànol d'aquest programa.
12.00 h A la plaça de la Vila, al balcó de la Fundació Caixa Rural Vila-real, anunci de festes i lectura del pregó de Batiste Carceller Ferrer, a càrrec d’Enric Portalés. Patrocina Preventec. Organitza la Junta de Festes.
12.15 h A la plaça de la Vila, la Fundació Caixa Rural Vila-real fa entrega d’una nova ambulància i un vehicle assistencial per a Creu Roja.
13.00 h Obertura de la festa al jardí de Jaume I, amb volteig de campanes i descàrrega de coets.
13.15 h Inauguració de la 27a Fira de la Tapa, al jardí de Jaume I, organitzada per la Comissió de Penyes, amb la col·laboració de la Junta de Festes.
14.00 h Inauguració del Recinte de la Marxa a l’avinguda d'Europa.
16.00 h Al parc d’Alaplana, començament de la setmana del circuit de karts, amb campionats sèniors i infantils per a penyes i particulars. Activitats vesprada i nit. Finalitzarà el dissabte dia 17. Organitza Karting Indoor Castellón. Col·laboren la Policia Local, la Comissió de Penyes i la Junta de Festes.
17.00 h Al carrer de Buenos Aires, discomòbil amb música electrònica. Organitza la penya Guayabó.
17.30 h Al carrer de Cervantes, 26,tallers de reciclatge artístic a càrrec de Contaclown i orxatada popular per als assistents. Organitza la penya Tio Canya.
18.00 h Obertura d’exposicions:

• Els Lluïsos, fins al 18 de maig, de 19.00 a 21.00 h, alumnes de l’estudi depintura de la Congregació (professor Joan Claros).
• El Convent, espai d’art, fins al 15 de juny, exposició de TEST 2014 Mostra d’art i creativitat, amb la presència de la pintora Ana Sansano, el fotògraf Raúl Pérez, la il·lustradora María Herreros i l’artista d'art de carrer Sam3. Patrocina la Regidoria de Museus.
• Museu de la Ciutat Casa de Polo, fins al 17 d’agost: exposició sobre la impremta a Vila-real, amb el títol "Impressions". Organitza la Regidoria de Museus.
• Casa de l’Oli, fins al 18 de maig: exposició d’aquarel·les de Pascual Cándido, sota el títol "Paisatge immediat". Patrocina la Regidoria de Museus.
• Comunitat de Regants, avinguda de la Murà, 9 (sala d’actes) fins al 18 de maig:
Pepe Mora: Olis
José del Amo: Mosaics
Fundació Caixa Rural Vila-real (a les sales d’exposicions):
Pascual Canós Cotolí ... Olis
Ana Varea .................... Ceràmica
Juan Llorens Bort ........ Olis
Ricardo Gil Monzó ...... Escultura
Keren Pitarch ............... Olis
Grupo Amigos de las Pinturas Olis
18.00 h A la sala d’actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real, concert a càrrec del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló, en col·laboració amb la Societat de Música Acadèmica de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real.
18.00 h A l’avinguda d’Europa, s/n, festa remember 80-90, amb els DJ Julio Vera, Juan Sales i José Manuel (Patillas). Organitza Skatebar.
18.30 h Al trinquet municipal Salvador Sagols, partida de professionals de pilota valenciana. Fageca i Héctor contra Pablo de Borriol i Raúl. Organitza el Club Pilotari Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
18.30 h Al carrer Major Sant Doménec, 26, inauguració del nou casal de la penya Xivarri amb DJ Esteban Mañanós. Organitza la penya Xivarri.
21.00 h A la Fira de la Tapa, tribut musical a Manolo García, amb Somos Levedad. Organitza la Comissió de Penyes.
21.30 h Al carrer de l’Exèrcit, 1, inauguració del nou casal. Organitza la penya El Reclam.
22.00 h A l’encreuament de la plaça del Llaurador amb el carrer de Sant Joaquim, nit de rock. Organitza Bar del Belga.
22.00 h Al carrer de la Pietat, 62, concurs de truites sinsorsistes. A continuació, festa patxangueta a tutiplay amb DJ APA. Organitza la penya Sinsorsistes.
22.00 h Al carrer de Buenos Aires, discomòbil amb patxanga. Organitza la penya Guayabó.
22.30 h A l’Auditori Municipal, actuació del grup de danses El Raval amb l’espectacle Al voltant de l’Espadà. Patrocina la Regidoria de Cultura.
23.00 h Al carrer de Pasqual Font de Mora, 44, festa rumbera amb l’actuació del grup rociero Sueños de Andalucía. Organitza l’associació cultural rumbera Sueños de Andalucía.
23.00 h A la plaça de Sant Ferran, 7, Crazy Festival Vila-real. Organitza ACT Els Joves.
23.30 h A la plaça Major, Vila-real 40 POP, de 40 Principales Castellón, amb Soraya, Xuso Jones, Robert Ramírez, Mario Jefferson, Maria Sagana, FraagMalas, Silencio a Voces... presentat per Alfonso Cavero i el ràdio DJ Óscar Martínez, que punxarà els èxits de 40 Principales. Patrocina la Junta de Festes.
23.30 h Al carrer de l’Hospital, 20, 6é festival Remembequelló. Discomòbil remember 90 i 2000 amb l’actuació de Raúl Platero, Fran Ibáñez, DJ Roca, DJ Kraun, DJ David Monferrer i Nebher DJ. Organitza la penya Bequelló.
23.30 h Al carrer de la Pietat, 20, festa remember anys 80-90. Organitza la penya L’Esquella.
23.30 h Al Raval del Carme, 2, inauguració del nou casal amb gran bingo i festa a càrrec de Gossip i La Casa Encantada. Organitza la penya La Sissa.
23.30 h Al carrer Major Sant Doménec, 26, festa 10é aniversari amb discomòbil Dismoshow. Organitza la penya Xivarri.
23.30 h Al Passeig de l’Estació, 8, discomòbil 5é aniversari. Organitza la penya La Moixaina.
00.00 h Al carrer de Zumalacárregui, 14, discomòbil. Organitza la penya El Balconet.
02.30 h Al Recinte de la Marxa, inauguració de l’envelat Zona de la Marxa amb el Vila-real DJ Festival, amb els DJ Alejandro Collado, Cristian Sánchez, David Villanueva, Sergio Verdoy, Kilian Martínez i Pablo Felip, de les discos Meleta, Mystic, User, The End, Cotton i Diez FM. Col·laboren El Mesonet, El Porrat, Diez FM i June Swing-Show.



DISSABTE, 10
09.00 h Al pavelló Sebastián Mora, competició d’escalada. Organitza Club Muntanya Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
10.00 h A la Fira de la Tapa, retransmissió de la classificació del Gran Premi d'Espanya de F1.
10.00 h Al pavelló Bancaixa, XXXV Trofeu Sant Pasqual de karate. Organitza Club Karate Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
10.00 h Al pavelló Sebastián Mora, torneig de futbol sala de veterans Futsal Masters-35. Organitza Club La Unión FS. Patrocina la Regidoria d’Esports.
10.00 h Al carrer del Molí, 4, esmorzar de pa i porta. Fins a les 21.00 h, jornada de portes obertes amb exposició de coloms de raça. Organitza l'associació El Colomer.
10.30 h A la piscina coberta municipal Yurema Requena, XLVIII Trofeu Ciutat de Vila-real de natació. XXVIII Memorial José Vte. Martí. Organitza Club Natació Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
11.00 h Encierro de bous braus pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia Aurelio Hernando. Patrocinen la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
11.00 h Al jardí de Jaume I, recepció de les corals participants en la V Trobada de corals infantils i juvenils. Seguidament, desfilada i cant per l’itinerari següent: Torre Motxa, carrer Major Sant Jaume, basílica de Sant Pasqual i Glorieta 20 de Febrer. Organitza l’associació de Filles de Maria del Rosari i col·laboren la Regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions i la Junta de Festes.
11.30 h A la zona de cadafals, exhibició d’un bou de la ramaderia Aurelio Hernando. Patrocinen la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
11.30 h A la Fira de la Tapa, eixida del tren de la festa amb recorregut i parades especificades en el plànol d'aquest programa.
12.00 h A l’Auditori Municipal, acte d’homenatge bodes d’or matrimonials, presidit per l’alcalde de la ciutat, José Benlloch Fernández, i amb l’assistència de la reina de les festes i dames de la ciutat.
12.00 h A l’avinguda d’Europa, s/n, Dia Skate, amb jocs. Organitza Skatebar.
12.30 h Al pati del Casal de Festes (camí de Betxí), 70é Concurs de paelles per a penyes, organitza la Junta de Festes i patrocinen la Fundació Caixa Rural Vila-real i Carrefour. Amb la col·laboració de la Comissió de Penyes.
14.00 h Al Casal de Festes, 27é dinar de penyes, organitzat per la Junta de Festes i patrocinen la Fundació Caixa Rural Vila-real i Carrefour. Amb la col·laboració de la Comissió de Penyes.
14.00 h Al restaurant Els XIII, dinar de germanor, organitzat per l’associació de la 3a edat El Prado. Tot seguit, ball amb el músic Miguel Ángel a la seu de l’associació. Patrocina la Junta de Festes.
15.30 h Al pavelló Sebastián Mora, competició d’escalada. Organitza Club Muntanya Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
15.45 h Al pavelló Sebastián Mora, exhibició de taekwondo i hapkido. Organitza gimnàs Chang Mu. Patrocina la Regidoria d’Esports.
16.00 h A la pista de l’avinguda d’Europa, Campionat local de bolos serranos. Organitza Club de Bolos Serranos Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
16.45 h Al recinte de la vila, anem al bou, cercavila amb xaranga. Organitza la penya Fem Festa.
17.00 h A la plaça Major, actuació de les corals participants en la V Trobada de corals infantils i juvenils. Organitza l’associació de Filles de Maria del Rosari i col·laboren la Regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions i la Junta de Festes.
17.00 h Al CEAM, carrer de Gamboa, 29, actuació de la rondalla Isidro Fernández i, a continuació, ball amb música de disc, patrocinat pel Consell d’Usuaris del CEAM.
17.30 h Bou per la vila, amb bous de la ramaderia Aurelio Hernando. Patrocinen la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
17.30 h A l’avinguda d’Europa, s/n, batalla sp+14 concert hip hop. Organitza Skatebar.
17.30 h A la piscina coberta municipal Yurema Requena, XLVIII Trofeu Ciutat de Vila-real de natació. XXVIII Memorial José Vte. Martí. Organitza Club Natació Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
18.00 h A la sala d’actes de la Caixa Rural, concert a càrrec del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló, en col·laboració amb la Societat de Música Acadèmica de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real.
18.00 h Al carrer de Bayarri, demostració de capoeira pels alumnes del grup Capoeira Brasil de l’Espai Jove. Organitza la Regidoria de Joventut.
18.30 h Al pavelló Bancaixa, partit de lliga de bàsquet masculí entre els equips Coarce E.B.Vila-real i Adesavi A. Organitza l’Esportiu Bàsquet Club de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
19.30 h Al campanar de la basílica de Sant Pasqual, el grup d’Amics de les Campanes de Sant Pasqual realitzaran el toc manual de l’avemaria repicada.
20.00 h A la plaça de la Vila, Reality Show en concert. Patrocina la Junta de Festes.
20.00 h Al carrer del Salvador, 34, tast de vins del celler Vicente Flors de les Useres. Organitza la penya l’Estraperlo.
21.00 h A la Fira de la Tapa, tribut musical a Fito, amb Fitos. Organitza la Comissió de Penyes.
21.30 h Al Jardín Alaska, sopar, i a partir de les 23.00 hores, balls de saló i ritmes llatins. Organitza el club de ball esportiu Carisma Vila-real.
21.30 h Al carrer de la Bodega, 5, (al costat del c/ Cova Santa), concurs de alegrías i tangos, amb degustació de tapes flamenques. Organitza Tertúlia Flamenca de la Plana.
22.30 h Al parc de la Panderola, concert de pop, a benefici de la Fundació Aspropace.
23.00 h A la plaça Major, Rock per la Llengua i grups locals, amb l’actuació de Pepet i Marieta, Sherpah, Atupa, Gris Gris i Almorranes Garrapinyades. Patrocinen les regidories de Joventut i de Normalització Lingüística i col·labora la Junta de Festes.
23.00 h Al carrer de Buenos Aires, discomòbil amb música patxanga. Organitza la penya Guayabó.
23.30 h Bou embolat, amb dos bous de la ramaderia Aurelio Hernando i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.
23.30 h Al carrer de la Comunió, 32, discomòbil PKDO. Organitza la penya Semsinot.
23.30 h Al carrer del Pintor Gimeno Barón, 2, festival de música electrònica Guettocidi 3.0 amb el cavall del Guetto. Organitza la penya El Guetto.
23.55 h Al carrer de l’Ecce Homo, 45, tradicional carajillada popular. Amenitzada pels DJ Pit&Rix. Organitza la penya El Sifó.
00.00 h Al carrer del Rei En Jaume, 15, orquestra Supermagic. Organitza la penya Postiguet. Col·labora la Junta de Festes.
00.00 h Al carrer del Crist de la Penitència, 67, II discomòbil. Organitza la penya Desquici.
00.00 h Al Recinte de la Marxa, Máxima Vila-real In Session, amb Dani Moreno (El Gallo Máximo), José Manuel Duro, Fonsi Nieto, Fran Arés, Alfonso Cavero, Q Sade. I les actuacions de David Pop, Romy Low... Presentarà Alfonso Cavero amb els ràdio DJ de Máxima FM Dani Moreno i José Manuel Duro. Organitza la Junta de Festes.



DIUMENGE, 11
09.00 h Al pavelló Sebastián Mora, 1a prova del Campionat de Nitro 15 d’automodelisme. Organitza l’associació cultural Club Nitro 15. Patrocina la Regidoria d’Esports.
11.00 h Missa a la capella del Crist de l’Hospital, amb l’assistència de la reina de les festes, dames de la ciutat i autoritats. A continuació, a la Casa dels Mundina, homenatge a la dona i a l’home de més edat de la ciutat, amb l’assistència de la reina de les festes, dames de la ciutat i autoritats.
11.30 h A la Fira de la Tapa, eixida del tren de la festa amb recorregut i parades especificades en el plànol d'aquest programa.
14.00 h A la Fira de la Tapa, retransmissió del Gran Premi d'Espanya de F1.
18.00 h 51a Cavalcada de festes. Itinerari: av. Francesc Tàrrega, av. la Murà i av. Pius XII. Al tram final, batalla de confeti. Organitza la Junta de Festes i col·labora la Comissió de Penyes. En finalitzar, s’anunciaran les penyes guanyadores en la discomòbil instal·lada al Raval del Carme, patrocinada per Gossip. Organitza la Junta de Festes i col·labora la Comissió de Penyes.
21.00 h A la Fira de la Tapa, monòlegs de l'any. Organitza la Comissió de Penyes.
22.00 h A l’Auditori Municipal, Nit de Sarsuela, amb Veus de Cambra i Orquestra Supramúsica. Patrocina la Regidoria de Cultura.
00.00 h Al carrer de l’Exèrcit, 3, 2a festa dels 80 i degustació de sangria. Organitza la penya Fem Festa.
02.30 h Al carrer de l’Exèrcit, 3, 5a degustació de creïlles fregides. Organitza la penya Fem Festa.



DILLUNS, 12
11.00 h A la plaça Major, Jugant, jugant, activitats per als menuts. Organitza Wanda Parc i la Junta de Festes.
11.00 h A l’església Arxiprestal, pujada al campanar. Horari: d’11.00 a 13.00 h i de 17.00 a 19.00 h. Organitza la Junta de Festes.
11.30 h A la Fira de la Tapa, eixida del tren de la festa amb recorregut i parades especificades en el plànol d'aquest programa.
12.00 h Al parc d’Alaplana, inici del campionat de karts, fins al dissabte dia 17. Organitza Karting Indoor Castellón. Col·laboren la Policia Local, la Comissió de Penyes i la Junta de Festes.
13.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia El Mijares. Patrocina la Junta de Festes.
17.00 h A la plaça Major, Jugant, jugant, activitats per als menuts. Organitza Wanda Parc i la Junta de Festes.
18.00 h A l’Auditori Municipal, actuació de xiquets i xiquetes de diversos col·legis, amb l’obra Sueño sin fin. Entrada amb invitació, s’ha de recollir al col·legi de la Consolació.
18.00 h A la sala d’actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real, concert a càrrec del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló, en col·laboració amb la Societat de Música Acadèmica de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real.
18.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia Germán Vidal. Patrocina la Junta de Festes.
18.00 h A la casa social de la congregació de Filles de Maria Immaculada, inauguració de l’exposició “600 anys de Sant Vicent a Vila-real”. Romandrà oberta fins al 18 de maig, de 18.00 a 20.30 h. Organitza la congregació de Filles de Maria Immaculada.
18.00 h Al pavelló Sebastián Mora, exhibicions del club. Organitza Club Gimnàstica Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
18.30 h A la plaça Major participa en “Cromaixement”. Posa en escena el teu coneixement al plató de TV de la UPC, interactuant amb la iaia més famosa de les festes. Vine amb la teua penya, amics, parella, família o mascota i graveu el vostre missatge recomanant un consum responsable d’alcohol. Podeu guanyar un pernil! Campanya Coneixement organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) de la Regidoria de Serveis Socials.
19.00 h Al carrer de Cervantes, 26, degustació de productes de les nostres comarques i monòleg de Trenco el Llandero imitant a Eugeni. Organitza la penya Tio Canya.
19.30 h A la plaça de Sant Pasqual, III Trobada de Pasquals i Pasquales. Organitza la Junta de Festes. Col·labora la Comissió de Penyes.
19.30 h A la Fira de la Tapa, actuació musical del grup local Gris Gris. Organitza la Comissió de Penyes.
20.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà (carretera d’Onda,15), sopar de xulla. Seguidament, ball amb orquestra.
20.00 h A l’avinguda d’Europa, sopar de xulla de pa i porta. Organitza Skatebar.
21.00 h Tradicional xulla pels carrers de la ciutat.
21.00 h Al CEAM, sopar de xulla i, seguidament, ball de disc patrocinat pel Consell d’Usuaris del CEAM.
21.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats El Prado, sopar i, tot seguit, ball amb el músic Miguel Ángel, patrocinat per la Junta de Festes.
21.00 h Al parc de la Panderola, enfront de la seu (c/ Comte de Ribagorça, 7), xulla i festa flamenca. Organitza l’AC Flamenca Andalusa de Vila-real.
21.00 h Al passeig del Botànic Calduch, enfront del col·legi, xulla i discomòbil amb Roberto Ocaña. Organitza i patrocina AV Botànic Calduch.
23.00 h A la Sala Japan, especial audiovisual musical dels grups espanyols més destacats dels 60, 70 i 80 i, a continuació, nit de rock internacional. DJ Dionís Marmaneu (Vox UJI Ràdio). Entrada lliure.
23.00 h Al carrer de Buenos Aires, discomòbil patxanga. Organitza la penya Guayabó.
00.00 h A la plaça Major, actuació del Grupo Rec. Organitza la Junta de Festes.



DIMARTS, 13
10.30 h A l’avinguda d’Alemanya, 14, classe especial de psicomotricitat infantil per a xiquets de 3 a 6 anys. A continuació, classe especial de Ball Kids per a xiquets de 6 a 14 anys. Organitza Aquaesport Centro Welness. Entrada lliure i gratuïta.
11.00 h Al Recinte de la Marxa, Jugant, jugant, activitats per als menuts. Organitza Lolín i la Junta de Festes.
11.30 h A la Fira de la Tapa, eixida del tren de la festa amb recorregut i parades especificades en el plànol d'aquest programa.
13.30 h Al Casal de Festes, festa de la 3a edat, amb paella monumental i, tot seguit, ball amb orquestra. Patrocina la Junta de Festes.
17.00 h Al recinte de la Marxa, Jugant, jugant, activitats per als menuts. Organitza Lolín i la Junta de Festes.
18.00 h Bou per la vila, amb el bou núm. 61, guarisme 9, de la ramaderia Luis Frías, patrocinat per l’associació taurina Amics del Bou, i el bou núm. 35, guarisme 9, de la ramaderia Martelilla, patrocinat per l’associació taurina Bou de Sant Pasqual. A continuació s'exhibiran 4 bous de la ramaderia Germán Vidal,
patrocinats per l'associació taurina 1 Bou +.
18.00 h A la sala d’actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real, concert a càrrec del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló, en col·laboració amb la Societat de Música Acadèmica de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real.
18.00 h A l’avinguda d’Europa s/n, exhibició del club de Skate Vila-real i presentació de l’escola, amb jocs i tallers gratuïts. Organitza Skatebar.
19.00 h Al camí de Santa Cecília, concurs de coloms esportius. Organitza el Club Columbicultura La Unió. Patrocina la Regidoria d’Esports.
19.30 h A la plaça Major, I Trobada de bessons.
21.00 h A l’Auditori Municipal, espectacle flamenc solidari, amb l’actuació d’Efraín, Aida, Joaquín i Lucas Miquel. Els donatius seran per a Càritas. Organitza Tertúlia Flamenca de la Plana.
21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació de rock amb el grup Armas de Fuego. Organitza la Comissió de Penyes.
23.15 h A la plaça Major, actuació de Burning. Gira 40 aniversari. Organitza la Junta de Festes.
23.30 h Bou embolat amb els bous de la vesprada i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.
00.30 h Al Recinte de la Marxa, discomòbil.



DIMECRES, 14
11.00 h A la plaça del Llaurador, Jugant, jugant, activitats per als menuts, jocs populars i tradicionals: sambori, corda, cadires, sol i ombra, la palmà, els xinos, la trompa, els 4 cantons, el mocador, pilota a paret, 1-2-3 paret, Joan petit quan balla, sabor sabor, jocs de relleus, saltacavalls, carretons, 3 en ratlla… Organitzen Animatemps i la Junta de Festes.
11.30 h Al Recinte de la Marxa, a l’envelat, Makro Festival Animació per a xiquets i xiquetes.
11.30 h A la Fira de la Tapa, eixida del tren de la festa amb recorregut i parades especificades en el plànol d'aquest programa.
12.00 h Al pati de la Casa dels Mundina, presentació del núm. 16 de la revista Font de la Regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions.
12.00 h Inauguració del Punt de la Festa de Poble i lliurament de guardons del VIII Concurs de redacció escolar, a la terrassa d’El Taronger. Organitza la revista Poble i col·labora la Regidoria d’Educació.
14.30 h Al restaurant Jardín Alaska, dinar de germanor i, seguidament, ball amb música en viu. Organitza i patrocina el Consell d’Usuaris del CEAM.
17.00 h A la plaça del Llaurador, Jugant, jugant, activitats per als menuts, jocs populars i tradicionals: sambori, corda, cadires, sol i ombra, la palmà, els xinos, la trompa, els 4 cantons, el mocador, pilota a paret, 1-2-3 paret, Joan petit quan balla, sabor sabor, jocs de relleus, saltacavalls, carretons, 3 en ratlla… Organitzen Animatemps i la Junta de Festes.
17.00 h Al recinte de la fira, dia de l’euro, totes les atraccions al preu d’1 €. Organitza l’associació d’Atraccions de Fira de Vila-real (AFEVIL).
18.00 h Bou per la vila, amb el bou núm. 13, guarisme 0, de la ramaderia El Soldado, patrocinat per l’associació Vila-real Taurina; el bou núm. 9, guarisme 9, de la ramaderia Antonio López Gibaja, patrocinat per l’associació taurina Els Joves, i el bou núm. 27, guarisme 0, de la ramaderia Salvador Domecq, patrocinat per les associacions taurines Guarismo 9 i José Maria Manzanares.
18.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats El Prado, berenar per als socis, tot seguit ball amb el músic Miguel Ángel.
18.00 h A la sala d’actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real, concert a càrrec del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló, en col·laboració amb la Societat de Música Acadèmica de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real.
18.00 h A l’avinguda d’Europa, s/n, degustació de montadito + beguda. Organitza Skatebar.
18.00 h Al carrer de la Pietat, 20, festa zumba amb la col·laboració de Disnavi i MH Gimnasios. Organitza la penya L’Esquella.
18.30 h A la Casa dels Mundina, presentació de l’equipació de l’equip de velocitat del Club Patí El Madrigal Vila-real. Organitza el Club i col·labora la Regidoria d'Esports.
19.00 h Al Recinte de la Marxa, exhibició de zumba. Patrocina gimnàs Inlinia Sport Center.
19.00 h Al carrer del Bisbe Rocamora, 62, 8é bingo i porrat popular amb recollida d’aliments solidaris. Organitza AC El Garbonet.
19.00 h A la plaça Major, exhibició d’arts marcials i classe magistral de zumba. Organitza Club Maykun.
19.30 h Al carrer del Salvador, 34, concurs de beure cervesa. Organitza la penya L’Estraperlo.
20.45 h A la Fira de la Tapa, retransmissió de la final de l'Europa League. Organitza la Comissió de Penyes.
21.30 h Al carrer de la Bodega, 5 (al costat del c/Cova Santa), concurs de sevillanes i degustació d’empedrat. Organitza Tertúlia Flamenca de la Plana.
22.00 h A l’Auditori Municipal, revista parlada Camino, especial festes. Organitzat per la Congregació de Lluïsos.
23.30 h Al Recinte de la Marxa, a l’envelat, discomòbil.
23.30 h Bou embolat amb dos dels bous de la vesprada i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.
01.00 h Al Casal de Festes, repartiment dels lots de menjar per al Concurs d’empedrats. Organitza la Junta de Festes i col·labora la Comissió de Penyes.
01.30 h Al Casal de Festes, 19é Concurs d’empedrats per a penyes, patrocinat per la Fundació Caixa Rural Vila-real i Carrefour. Tot seguit, discomòbil PalEvents amb Dj Pascual Herrera. Organitza la Junta de Festes i col·labora la Comissió de Penyes.



DIJOUS, 15
10.00 h Als Multicines Sucre Vila-real, un Sant Pasqual de cine. Totes les exhibicions a 3 euros. Projeccions a les 11.00, 17.00, 19.30 i 22.00 h. Reserva les teues entrades en http://www.sucrecines.com.
11.00 h A la plaça Major, Campanya de sensibilització i mentalització al medi urbà, amb activitats diferents per a majors i xiquets. Amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania de la importància d’una ciutat accessible.
Organitzada per l’associació ACUDIM.
11.30 h A la Fira de la Tapa, eixida del tren de la festa amb recorregut i parades especificades en el plànol d'aquest programa.
12.00 h Presentació del llibre d’Antoni Pitarch Font "Vells Oficis", al Punt de la Festa de Poble, a la terrassa d’El Taronger. Organitza revista Poble i col·laboren les regidories de Cultura i Tradicions.
14.00 h Al restaurant Menfis, dinar de germanor de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà.
16.00 h Al carrer del Cardenal Tarancón, dia de portes obertes al centre de dia de malalts d’Alzheimer Molí la Vila. Fins a les 19.00 hores.
16.00 h Al carrer de la Consolació, 4, II torneig de futbolí. Inscripció 10 €. Organitza la penya Capçots.
16.30 h A l’avinguda d’Alemanya, 14, inici de la Marató de Ciclo/Aquagym. Organitza Aquaesport Centre Wellness. Entrada lliure i gratuïta, amb la reserva prèvia de plaça.
17.00 h Al gimnàs del CEAM, Revista parlada de l'Olivera. Capacitat limitada. Organitza i patrocina el Consell d’Usuaris del CEAM.
17.00 h Al Recinte de la Marxa, Festa per als xiquets amb discomòbil infantil, animació, globomascletada i parcs infantils. Patrocina McDonald's.
18.00 h Bou per la vila, amb el bou núm. 12, guarisme 8, de la ramaderia Martín Lorca, i el bou núm. 6, guarisme 9, de la ramaderia Martín Lorca, tots patrocinats per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
18.00 h A l’avinguda d’Europa, s/n, degustació de menjar colombià (beguda + tapa). Organitza Skatebar.
18.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà (carretera d’Onda, 15), ball amb orquestra per als socis. Patrocina la Junta de Festes.
18.30 h A l’Auditori Municipal, actuació de l’orquestra simfònica del Conservatori Professional de Música Mestre Tàrrega de Castelló. Director Juan Carlos Máñez Clemente. Patrocinen la Regidoria de Cultura i la Junta de Festes.
18.30 h A la basílica de Sant Pasqual, últim dia de novena i santa missa. A continuació, processó eucarística (basílica de Sant Pasqual, Mare de Déu de Gràcia, Bayarri, Raval de Sant Pasqual i plaça de Sant Pasqual). Amb la participació de l’AC musical Virgen de Gracia.
19.00 h A la plaça Major, Storytime, mescla d’obra de teatre i representació d’un conte en anglés. Organitza Kids&Us.
19.30 h A l’església major Sant Jaume, missa en honor a sant Isidre Llaurador, amb l’assistència de la reina i les dames de la ciutat. Organitzada per l’Associació Local d’Agricultors i pel Consell Agrari.
21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació de l'orquestra Liverpool. Organitza la Comissió de Penyes.
23.00 h A la plaça Major, Aires de Sarsuela. Organitza la Junta de Festes. Patrocina la Regidoria de Cultura.
23.30 h Bou embolat, amb els bous de la vesprada i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.
00.00 h Al Recinte de la Marxa, Makrodisco remember reggaeton, amb els DJ Felipe Roig, Esteban i Palmito. Patrocina June Swing-Show.



DIVENDRES, 16
09.30 h Al parc de l’Arbre del Desmai, XVI Trofeu Sant Pasqual de petanca. A les 13.00 h serà el lliurament de premis. Organitza l'AV Barri de l’Hospital. Col·laboren la Regidoria de Participació Ciutadana i McDonald’s Vila-real.
11.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de les ramaderies Miguel Parejo i Cantera. Patrocina la Junta de Festes.
11.30 h A la Fira de la Tapa, eixida del tren de la festa amb recorregut i parades especificades en el plànol d'aquest programa.
12.00 h Cloenda del Punt de la Festa de Poble amb el sorteig de diferents regals entre tots els subscriptors de la revista i visitants. Organitza Poble i patrocinen Granier, Centre d’Idiomes Estrangers, Unidental, Cricerme i Centeco.
12.30 h Al campanar de la basílica de Sant Pasqual, el grup d’Amics de les Campanes de Sant Pasqual, realitzaran el repic manual de campanes.
13.00 h A la Casa del Mundina, lliurament del pernil al vídeo guanyador de la campanya CONEIXEMENT. Sota el lema #coneixement2014. Premi patrocinat per Cervesseria-Mesón La Vila. Organitza la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) de la Regidoria de Serveis Socials.
17.00 h Al carrer de Lluís Vives, 20, disfresses infantils amb xocolatada i castell unflable. Organitza la penya L’Esclafit.
17.30 h Campanya d’aliments solidaris. Inici de la recollida d’aliments i donatius solidaris als porxes de la plaça de la Vila. Organitzen Càritas i la Junta de Festes i col·laboren la Comissió de Penyes i la Fundació Caixa Rural Vila-real.
18.00 h Des de la plaça Major fins al carrer de la Indústria, 3, cercavila i exhibició de Wushu/Kung-Fu Tradicional amb dansa de lleó i dragó. Organitza el Club de Wushu/Kung-Fu Tradicional de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
18.15 h A l’encreuament del carrer Major Sant Doménec i carrer de Cervantes, concentració de penyes, entitats, veïns i veïnes per a participar en l’ofrena.
18.30 h Ofrena de flors amb tapís floral a sant Pasqual per les entitats ciutadanes, penyes, veïns i veïnes per la plaça Major, plaça de la Vila, carrer Major Sant Jaume, Raval de Sant Pasqual i plaça de Sant Pasqual. Recullen els rams les penyes La Merla i La Contra. Organitza la Junta de Festes i col·laboren la Comissió de Penyes, Paraíso Floral i Marisa Traver. Tot seguit, tradicional foguera, amb lloc reservat per als estendards de les associacions i les penyes que participen en l’ofrena. En acabar, a la Casa dels Mundina, acte d’homenatge a les reines de les festes de 1964 i 1989, M. Dolores Ibáñez Monzó i Ana Pilar Bellmunt Pons, i les dames de la ciutat.
18.30 h Al trinquet municipal Salvador Sagols, partida professional de pilota valenciana. Trofeu Diputació amb els jugadors El Soro i Salva contra Álvaro i Félix. Organitza el Club Pilotari Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
20.00 h Al jardí de Sant Pasqual, inauguració de la XIX Mostra artesanal alternativa, fins a les 22.00 hores. Organitza Ecosalud Alternativa. Estarà fins al diumenge dia 18.
20.00 h Al carrer Major Sant Doménec, 26, sangria popular amb llonganisses seques. Organitza la penya Xivarri.
21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació musical. Organitza la Comissió de Penyes.
22.00 h A la plaça Major, 26é macrosopar de penyes. Organitza la Junta de Festes i col·labora la Comissió de Penyes.
22.00 h A l’Auditori Municipal, XVII Nit de Ronda. Premis Flor de Taronger. Organitza l’orquestra de pols i pua Francesc Tàrrega. Patrocinen la Regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions, la Regidoria de Cultura i la Junta de Festes. Col·labora Fundació Caixa Rural Vila-real.
22.00 h A la plaça del Llaurador, IV edició de la Nit de rock solidari, amb els grups Forn i Montefuji. Organitza Adavi.
22.00 h Al carrer de Betxí, discomòbil. Organitza la penya Mustafà.
23.00 h Al carrer del Salvador, 64, discomòbil. Organitzen les penyes Beu i Fuig i Makarró.
23.00 h Al carrer de Cervantes, 26, VI Paskualet Rock, amb l’actuació dels grups: Purkinje (Amposta), Indezents (Torreblanca) i El Blüe (Nules). Organitza la penya Tio Canya.
23.00 h Al carrer de Buenos Aires, discomòbil patxanga. Organitza la penya Guayabó.
23.30 h A la plaça Major, actuació del grup Top Zero. Patrocina la Junta de Festes. Col·labora la Comissió de Penyes.
23.30 h Al carrer de Nules, 3, discomòbil. Organitza enya T’ha Mare Heu Fa Millor.
23.30 h Al carrer de l’Hospital, 20, II Bequelló Party, discomòbil amb DJ Roca, Nebher DJ i DJ David Monferrer. Organitza la penya Bequelló.
23.30 h Al carrer de Sant Francesc, 12, discomòbil. Organitza la penya La Contra.
00.00 h Al carrer de la Pietat, 20, festival Playbacks Memorial Juanjo García amb les actuacions dels membres de la penya. Organitza la penya L’Esquella.
00.00 h Al carrer de la Consolació, 6, discomòbil X Aniversari a càrrec de Planamix Eventos. Organitza la penya Capçots.
00.00 h Al carrer de Zumalacárregui 14, Noche de los Muertos Vivientes, amb l’actuació de l’orquestra Alabama. Organitza la penya El Balconet.
00.00 h Al carrer de la Soledat, 27, festa de disfresses amb discomòbil. Organitza la penya Samfaina.
00.00 h Al Raval del Carme, 37, IV discomòbil germanor de penyes. Organitzen les penyes: Pata Negra, El Mosset i L’Abellot.
00.00 h Al carrer de Santa Llúcia, 72, 5é aniversari amb la discomòbil Planamix. Organitza la penya La Titubà.
00.00 h Al carrer de Lluís Vives, 20, festa remember amb disfresses a càrrec de DJ Fran. Organitza la penya L’Esclafit.
00.00 h Al Raval del Carme, 20, actuació del grup Desde Dentro. Organitza la penya L’Abaetjo.
02.00 h Al Recinte de la Marxa, Festa El Reto Diez FM. Col·laboren El Mesonet, El Porrat, Diez FM i June Swing-Show.
03.00 h Al carrer de Cervantes, 26, 4a macarronada solidària, els beneficis seran per a subvencionar Càritas Santa Isabel en la compra d’aliments. Organitza la penya Tio Canya.



DISSABTE, 17. SANT PASQUAL
08.00 h A la plaça de la Llibertat, V Ral·li Vespa Club Vila-real. Inscripció al restaurant Menfis des de les 8.00 hores. Es farà una parada al carrer de Pere Gil a les 12.00 h. Patrocina l'Antic i PaNegre Gastrobar. Recorregut 15 km. Organitza el club.
09.00 h Diana a càrrec del Grup de Dolçainers i Tabaleters de Vila-real pels carrers de la ciutat.
10.00 h Al jardí de Sant Pasqual, continuació de la XIX Mostra Artesanal Alternativa. A les 12.00 h, taller de macramé per a xiquets, a càrrec de Mónica Garí. A les 19.00 h, taller d'harmonització amb bols tibetans, a càrrec de Merche Carregui. Fins a les 22.00 h. Organitza Ecosalud Alternativa.
10.30 h Al pavelló Sebastián Mora, IV Trofeu Sant Pasqual de Judo. Campionat aleví. Organitza Judo Club Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
11.00 h Santa missa pontifical a la basílica de Sant Pasqual, presidida per l’Excel·lentíssim i Reverendíssim Sr. Casimiro López Llorente, bisbe de la diòcesi de Sogorb-Castelló, amb la intervenció de la Coral Sant Jaume, Veus de Cambra, Supramúsica i Unió Musical La Lira, que interpretaran la missa solemne dedicada a Vila-real del mestre Rafael Beltrán, amb l’assistència de la reina de les festes, dames de la ciutat i autoritats.
11.00 h Al carrer de la Indústria, 3, taller de tai-txi. Organitza el Club de Wushu/Kung-Fu Tradicional de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
11.30 h A la Fira de la Tapa, eixida del tren de la festa amb recorregut i parades especificades en el plànol d'aquest programa.
12.00 h Al carrer de la Indústria, 3, relaxació guiada (trance relax). Cal portar tovallola, estoreta i roba còmoda. Organitza el Club de Wushu/Kung-Fu Tradicional de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
13.30 h A la Fira de la Tapa, exposició i dinar del V Ral·li Vespa Club Vila-real, amb sorteig de regals i lliurament de trofeus. Organitza el club.
14.00 h A la plaça de la Panderola, mascletada, a càrrec de la pirotècnia Martí. Patrocina la Junta de Festes.
16.00 h Al pavelló Sebastián Mora, IV Trofeu Sant Pasqual de Judo. Campionat sènior. Patrocina la Regidoria d’Esports.
17.00 h Al parc d'Alaplana, finalització del campionat de karts, i lliurament detrofeus. Organitza Karting Indoor Castellón. Col·laboren la Policia Local, laComissió de Penyes i la Junta de Festes.
17.00 h Al Raval del Carme, 20, I Clotxinà flamenca, amb degustació de clòtxines amb música flamenca en directe. Organitza la penya L’Abaetjo.
17.00 h Al carrer del Salvador, sobretaula DJ Party 2.0. Organitza la penyaL’Estraperlo.
18.00 h Al carrer de la Indústria, 3, sessió de cine marcial. Organitza el Club de Wushu/Kung-Fu Tradicional de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
18.00 h A l’avinguda d’Europa s/n, festival salsa PR moviments (Papa Rumba).Organitza Skatebar.
18.00 h Al carrer de l’Exèrcit, 3, berenar popular, jocs infantils i bou infantil. Organitza la penya Fem Festa.
19.00 h Processó en honor a sant Pasqual, que recorrerà l’itinerari següent: plaça de Sant Pasqual, Mare de Déu de Gràcia, Bayarri, Sant Roc, Sant Antoni, Cervantes, plaça Major, plaça de la Vila, Major Sant Jaume, Raval de Sant Pasqual i plaça de Sant Pasqual.
19.00 h Al camí de Santa Cecília, concurs de coloms esportius. Organitza el Club Columbicultura La Unió. Patrocina la Regidoria d’Esports.
21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació musical. Organitza la Comissió de Penyes.
21.30 h Al Jardín Alaska, sopar, i a partir de les 23.00 hores, balls de saló i ritmes llatins. Organitza el club de ball esportiu Carisma Vila-real.
22.00 h A la plaça Major, IV sopar de germanor per a veïns i veïnes de Vila-real.Es poden reservar tiquets a les seus de les associacions de veïns. Preu del tiquet: 1 €, que dóna dret a cadira i lloc a taula, beguda i porrat. Col·laboren les associacions de veïns. Organitza la Junta de Festes. Patrocina la Regidoria de Participació Ciutadana.Tot seguit, Tribut a Manolo Escobar amb Juan Manuel Punzano, i a continuació l’orquestra Atlantic. Organitza la Junta de Festes. Patrocina la Regidoria de Participació Ciutadana.
23.00 h A l’Auditori Municipal, teatre valencià a càrrec del grup de teatre Els XIII, amb la representació de les obres Els calçonasos, i Una canita al año no hase daño. Adaptades i dirigides per Valentín Nostrort. Patrocinen la Regidoria de Cultura i la Junta de Festes.
23.30 h Al parc de la Panderola, enfront de la seu (c. Comte de Ribagorça, 7) espectacle de flamenc a càrrec de Pasión Flamenca i el grup rociero Jacaranda. Organitza l’AC Flamenca Andalusa de Vila-real.
00.00 h Al carrer de l’Exèrcit, 3, nit remember amb música de la dècada dels 90. Organitza la penya Fem Festa.
01.30 h A la plaça Major, Cercavila amb xaranga preparativa del Vés Gita't Festival. Organitza la Comissió de Penyes.
02.00 h A la plaça Major, eixida de la xaranga per a anar al Vés Gita't Festival. Organitza la Comissió de Penyes.
02.30 h Al Recinte de la Marxa, III Vés Gita't Festival. Organitza la Comissió de Penyes. Col·labora la Junta de Festes. Patrocinen Bar Navarro, Bar Milagros i Discoteca Gossip



DIUMENGE, 18
08.00 h Desmuntatge de cadafals.
08.00 h Al camp municipal de futbol Flors, concurs social lliure d’aus silvestres. Organitza l’associació ornitològica El Pardillo.
09.00 h Al pavelló Sebastián Mora, IV Trofeu Sant Pasqual de judo. Lliga Judito. Organitza Judo Club Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
10.00 h Al jardí de Sant Pasqual, continuació de la XIX Mostra Artesanal Alternativa fins a les 22.00 hores. A les 12.00 h, taller de pintacares per a xiquets, a càrrec d’Ana Flores. A les 19.00 h, generació de música electrònica a partir d’objectes adquirits, a càrrec de Toyselektor. Organitza Ecosalud Alternativa.
10.00 h A l’Espai Jove, IX Campionat d’Escacs Ciutat de Vila-real. Organitza el Club d'Escacs Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
11.00 h A la plaça Major, VII Concentració de gos rater. Organitza l’associació Gos Rater de Vila-real.
11.30 h A la Fira de la Tapa, eixida del tren de la festa amb recorregut i parades especificades en el plànol d'aquest programa.
16.00 h Al pavelló Sebastián Mora, IV Trofeu Sant Pasqual de judo. Lliga Judito. Organitza Judo Club Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
16.30 h A l’Espai Jove, IX Campionat d’Escacs Ciutat de Vila-real. Organitza el Club d'Escacs Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
17.00 h Al CEAM, actuació del Grup de Percussió Africana. Tot seguit, ball amb música en viu, patrocinat per la Junta de Festes.
18.00 h A la plaça de Sant Pasqual, XIV Dansa infantil. Organitza el grup de danses Roser de l’associació Filles de Maria del Rosari. Col·labora la Junta de Festes.
18.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà (carretera d’Onda, 15), ball amb orquestra. Lliurament dels trofeus del campionat de billar. Patrocina la Junta de Festes.
18.30 h A l’Auditori Municipal, concert commemoració XXV Aniversari Orquestra Supramúsica i presentació del CD amb peces del compositor i fill predilecte de Vila-real, Rafael Beltrán Moner. Patrocina la Regidoria de Cultura.
19.00 h A la plaça Major, actuació de Fórmula V, amb tots els seus èxits musicals. Patrocina la Junta de Festes.
21.15 h Traca final de festes, des del temple de Sant Pasqual fins a l’Ajuntament. A continuació, correfocs a càrrec de Scura Splats i de la xaranga Va-ka-len-ta, pel recorregut següent: plaça Major, Comte Albay, Comunió, Penitència, Vilavella, av. Itàlia, Sant Manuel, Pasqual Font de Mora, fins al parc d’Alaplana.
22.00 h Al parc d’Alaplana (carrers de Sant Manuel/Pasqual Font de Mora), castell final de festes a càrrec de la pirotècnia Martí, patrocinat per la Junta de Festes.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes