dissabte, 4 de setembre del 2021

L’ORGULL DE TOT UN POBLE

 


Esta sent un estiu estrany. Ja no tenim els hospitals col·lapsats, però la Covid es nega a desaparéixer mentre ens disposem a celebrar les Nofestes de la Mare de Déu de Gràcia

Però, tres setmanes després, tothom recorda a la Vila, a La Plana, al Millars i per tota la geografia europea el partidàs de l’EuroVila-real CF contra el totpoderós Chelsea. 

Aquesta vegada no va poder ser, tota la sort des de la línia dels onze metres a Gdansk es va tornar esquiva a Belfast, i això que els grocs van tenir contra les cordes als londinencs, sobretot en una segona part per a emmarcar. 

Potser Tuchel no va comptar amb tots els seus efectius, però Unai Emery no havia pogut fer un entrenament en condicions entre les lesions i els contagis per Covid, de manera que ParejoCoquelinIborra Chukwueze no van poder jugar la final de la Supercup. Els del Chelsea pareixien avions en la primera part i ens van fer un gol, però s’hauria pogut arribar al descans amb empat si entra el míssil d’Alberto Moreno que va rebotar al travesser. 

A partir d’ací, i amb la força dels 1.200 aficionats desplaçats, Belfast ja era groga, però la sort se resistia amb un altre pal, ara de Gerard Moreno que, amb una assistència de tacó de Boulaye Dia, es convertia en l’heroi de la nit al marcar un golàs que ho deixava tot al 50%. 

El VillarrealCF estava guanyant als punts, la possessió tornava a ser groga i amb l’1-1 se va arribar fins la tanda de penals. 

Ni Arsenal, ni Manchester United, ni Chelsea han pogut amb nosaltres, malgrat perdre la Supercup, perquè l’equip ha crescut lluitant contra les adversitats, aprenent a competir contra els més grans i jugant amb les armes de la qualitat humana, física i tècnica que també les tenim. 

La Lliga, la Copa de Rei i la Champions League 2021-22 van a ser apassionants, perque els grocs s’han guanyat el respecte dels rivals i el VillarrealCF és l’orgull de tot un poble, però un poble que va més enllà dels límits del terme municipal de la ciutat, perquè ja ens segueix gent de tota l’aldea global…


Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes