diumenge, 15 de juliol de 2007

AYALA

Vila-real és una ciutat on hi ha molts diners, poques persones i, pràcticament, res més. És veritat que tenim hospitalet, auditoriet, carreronets, voreretes, molt de fem pels carrers (és una ciutat molt bruta perquè els serveis públics de neteja no funcionen correctament), molts cotxes i poques places de pàrquing.
El cas de Roberto Fabián Ayala que va saltar ahir a l'actualitat i que tanta indignació causa entre els aficcionats del Vila-real Club de Fútbol (el nom del club encara és en castellà i, per tant, no representa a la ciutat, perquè democràticament fa més d'un any que hem recuperat el nom històric en Valencià que ens furtà Felip V el 1707) és una mostra més d'això: que ací només hi ha diners, un gran equip de futbol i poques persones (50.000 habitants no en són molts comparats amb els de les ciutats que tenen equips de futbol jugant per Europa). De tota manera, les poques persones que hi ha a Vila-real són gent emprenedora, treballadora, generosa, preparada, altruïsta i amb la que pots conviure de bon rotllo.
Oblideu-vos d'Ayala, perquè els problemes que donen els diners s'arreglen amb més diners. El Vila-real C.F. farà un equip d'allò més competitiu. Endavant Vila-real!!!

1 comentari:

Pacomont ha dit...

Hola, Toni: Benvingut a la "blogosfera". Ja saps que no sóc molt "futbolero" però comprenc la dimensió que li ha donat aquesta circumstància al poble i m'agrada. Encara recorde dins de les meues pripecies esportives un comentari en Canàries d'uns nadadors de com era possible que uns portuguesos de Vila Real (amb R majuscula i sense guionet) parlaven en català. Poc a poc farem camí, Toni.

Baobab oci creatiu

Laulauenlaseuatinta

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

Calendari de Lliga

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes