dimecres, 18 de juliol del 2007

GLÒRIA MARCOS I LA COCA COLA COMUNISTA

Segons la premsa d'avui dimecres, Coca Cola produirà el refresc nacional rus KVAS, una beguda consumida en aquest país des de fa més de mil anys i més antiga que el vodka, ha anunciat un portaveu de la multinacional nordamericana.El portaveu de Coca Cola a Rússia, Vladímir Kravtsov, va afirmar que la companyia ja ha registrat la nova marca davant el Servei Federal per a la Propietat Intel·lectual, Patents i Marques Comercials de Rússia, informà l’agència Interfax.El KVAS es una beguda fermentada a base de pa negre elaborat amb blat, civada i ordi, i, per a donar-li sabor també se poden afegir fruits silvestres.Des dels temps de la guerra freda, i degut al seu sabor dolç, la seua escuma (malta) i el seu color, similar al del refresc nordamericà, el Kvas era conegut com la "Coca Cola comunista".
Mentrestant, Glòria Marcos -coordinadora d'Esquerra Unida al País Valencià i diputada a les Corts Valencianes per Compromís (fruit del pacte autonòmic amb el BLOC)- s'entesta a confonfre una coalició de partits polítics (Esquerra Unida) amb el Partit Comunista i una coalició electoral (Compromís pel País Valencià) amb el Partit Comunista.Naturalment, reconec que no sóc neutral en aquesta temàtica perquè ni sóc comunista, ni sóc d'Esquerra Unida, però els analistes polítics tenen clar que Esquerra Unida no es va fundar, en principi, pel salvar el PCE (Partit Comunista d'Espanya), sinó per aglutinar les forces progressistes a l'esquerra del PSOE i això, després de tants anys, sembla que no ho té clar ni Glòria Marcos ni cap afiliat al PCE.El comunisme està de baixa a tot el món. Els seus principals líders històrics a Rússia (Lenin o Stalin), a Xina (Mao Zedong) i a d'altres indrets han passat a la història agafats de la maneta d'Adolf Hitler (el personatge més criminal de tots els temps).Esperem que el PCE no acabe també amb Esquerra Unida, ni pose als seus socis en compromisos no consensuats. La gent d'Esquerra i País tenen un compromís ètic amb els nacionalistes del BLOC de regenerar la política valenciana i acabar amb el bipartidisme vergonyós de PP i PSOE.

1 comentari:

Paco Montañés ha dit...

Toni, gràcies per la teua resposta. Seguint amb l'últim post, no es tracta de Glòria Monzonís en aquest cas. Sí em vaig oblidar de dir-te que tinc un enllaç al teu bloq (observe que picardiosament no escrius blog). A més observaràs altres enllaços que són interessants, com el d'Enric Nomdedéu i "mi primera bitácora", d'un metge que enllaça amb bloqs de polítics. A que és interessant la blogosfera ?
Salutacions.
Paco Montañés.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes