divendres, 28 de desembre del 2007

ADÉU, ABANDONE EL BLOG/BLOC!


Sí, sí, heu llegit bé, abandone aquest bloc/blog i deixe d'escriure a la xarxa definitivament. També abandone el BLOC i la política en general perquè, després del que m'ha passat aquest matí, ja res serà igual a partir d'ara.

En primer lloc m'ha sobtat la notícia esportiva del retorn de Juan Roman Riquelme a la disciplina del Vila-real Club de Futbol ja que, segons han confirmat les dues parts, Riquelme ha estat perdonat pel Vila-real i Fernando Roig, a més, li ha demanat disculpes a Riquelme pel que haja pogut passar (mai ho sabrem!) entre ells dos... encara que la raó més convincent és la manca de pressupost de Boca Juniors després de palmar-la al Mundialito de clubs.

A més a més, per commemorar el 75é aniversari de les Normes de Castelló, Fernando Roig ha anunciat, públicament, que el Villarreal C.F. s'anomenarà, a partir de la temporada que ve (2008-2009), Vila-real F.C., és a dir, amb el mateix nom oficial de la ciutat. L'anunci l'han fet oficial aquest matí, en roda de premsa conjunta, als salons nobles de l'Ajuntament de la ciutat, el màxim mandatari del club i l'alcalde de la ciutat Juanjo Rubert que ha aprofitat per manifestar, en nom propi i del seu partit (el PP), que no té cap inconvenient en reconéixer que català i valencià són una mateixa llengua i que, a més, li han confirmat des de la Generalitat Valenciana (tot apunta al president Francisco Camps) que estan treballant a l'esprint per evitar el tancament del repetidor de la TV3 del Bartolo.

Des de Diputació, el president Carlos Fabra ha anunciat la seua dimissió del càrrec i de la política en general a partir del proper 1 de gener fins que la justícia pose en clar si és innocent o culpable. El president de la Diputació de Castelló s'ha presentat acompanyat, a un costat i a l'altre, pels vicepresidents Ramón Tomás (de Vila-real, que ha aprofitat per anunciar una subvenció de la P.A.C. de dos euros per arrova per a la clementina primerenca) i Vicent Aparici (de la Vall d'Uixó, el qual ens sorprenia amb l'anunci de la col·locació de mesuradors de contaminació de l'aire als principals nuclis ceràmics de La Plana amb la intenció de rebaixar les emissions de CO2 a l'atmosfera i complir amb el protocol de Kioto abans del 2010).

Però qui, realment, semblava avui el rei Melcior, ha estat el Conseller d'Educació Alejandro Font de Mora adherint-se a la L.O.E. amb la implantació de l'Educació per a la Ciutadania a tots els centres d'ensenyament no universitari valencians que, a partir del proper curs, seran d'immersió lingüística en valencià, com també tota la programació de Canal 9, Punt 2, Tele 7, Canal Castelló, Popular Televisión i totes les cadenes subvencionades pel PP amb diners públics que serà, al 100 per 100, en valencià...

Però tot això, anunciat per Font de Mora, no hauria estat res al costat de la col·locació de totes les primeres pedres dels centenars d'instituts i col·legis públics que queden per construir i que, segons ha manifestat el popular conseller, seran una realitat a partir del proper curs. Com a bon vila-realenc, també ha aprofitat per anunciar l'acabament de la carretera d'Onda per a febrer del 2008, la Ronda Sud-oest per al 8 de març (Dia de la Dona Treballadora i, no cal oblidar-ho, el dia abans de les Eleccions Generals) i el Centre de Tecnificació Esportiva per a quan el Vila-real guanye la Champions (amb el retorn de Riquelme, d'ací a no res).

També ha sorprés, a l'altre costat de la política local, la renúncia de Jordi Sevilla com a cap de llista per Castelló en favor del líder del PSOE de Vila-real, José Benlloch, així com el nomenament de Pasqual Batalla (regidor del BLOC i president d'APAVAL) com a membre de la Junta Directiva de la Colla Ecologista "Agró".

Finalment s'ha filtrat a l'opinió pública la intenció d'alguns regidors de l'Ajuntament de Vila-real no solament de presentar la seua candidatura com a Reina de les Festes de la ciutat sinó, fins i tot, a presidir l'associació del Rosari i l'Associació de Mestresses de Casa... Ave Maria Puríssima!

Després de tot açò, només me queden dues opcions: o anar-me'n a viure a Andorra -com diu Meterio el del Camí Cuquello- o renunciar a la vida virtual, cibernètica, real i social...

De veres, no puc més, abandone el bloc. Però l'abandone com un patriota, amb un final d'allò més vila-realenc... Per què? Doncs, perquè un blog acabat és com un barco voltat... Adeú, no em fareu canviar de pensament (ja sé que molts ho celebrareu), però abandone el blog/bloc!!!

P.D.- Gràcies a tots els que heu tingut, fins avui, la paciència de llegir-me, però en especial a JAP, a Paco, al tio Manuel, a Raül Puchol que m'ha col·locat un enllaç al seu, a Enric Nomdedéu, a Jordi Graupera... i, sobretot, a banda dels gestapos de la política local que ho controlen i ho lligen tot, a les dones lectores que m'han dit que els guarde el secret... però s'ha acabat l'aventura, perquè les notícies d'avui m'han superat!

3 comentaris:

Paco Montañés ha dit...

Toni, estic sorprès ... Ja saps bé el que has de fer ... Jo ho tinc com teràpia, encara que ningú em llegix.

Anònim ha dit...

Com a innocentada no està mal. De fet, al principi m'has espantat.
Després ja he suposat que parles de broma. Però molta raó no et falta quan dius que, mirant el panorama, donen ganes d'enviar-ho tot a escaparrar. T'escriuré des d'Alemanya!!
Malgrat tot i tots... bona entrada d'any!!! :-)

TONI PITARCH ha dit...

M'ha agradat la innocentada de Paco renunciant a ser valencià temporalment, però supose que això del viatge a Alemanya (està passant Andorra!) va de veres... Que ho passeu d'allò més bé!

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes