dilluns, 28 de juliol del 2008

L'ERÒTICA DEL PODER?



Maria Teresa Fernández de la Vega, Esperanza Aguirre, Carmen Alborch, Rita Barberà... des de fa uns anys les dones s'estan encaramant als cims del poder com no ho havien fet mai en la història, però, des de l'aprovació de la Llei de la paritat en les llistes electorals, la cosa, sembla, s'ha consolidat per al futur.

De tota manera, potser, els mascles mai havíem tingut clar què és això de l'eròtica del poder fins que va aparéixer a escena la cantant, i primera dama de França, Carla Bruni.

L'ex-model italiana no solament és centre d'atenció quan és de cos present, sinó que ha estat l'estrella dels debats al Parlament Europeu, a primeries de juliol, fins i tot quan era absent.

Uns quants eurodiputats ociosos o, tal vegada, d'aquells que identifiquen l'eròtica del poder amb Carla Bruni, tot aprofitant la presència a la tribuna del seu actual marit, és a dir, el president de la república francesa Nicolau Sarkozy, no solament citaren durant les seues intervencions els títols de les cançons de la Bruni, sinó que arribaren a parafrasejar les seues lletres i, el que és pitjor, a tararejar-les... Sarkozy, home avessat als flaixos i al domini de l'escena com els bons polítics, lluny de molestar-se per les al·lusions, els va prometre enviar-los els discs firmats per la cantant...

Per cert, ahir diumenge portava la premsa que Comme si de rien n'était, l'últim disc que acaba d'eixir a la venda, és ja rècord de vendes a França... No se sap si és per la polèmica que s'ha encetat amb la lletra que compara la passió amorosa amb la droga o, senzillament, per l'eròtica del poder.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Madame Bruni de Sarkozy i donya Letizia d'Ejpaña. La república i la monarquia...

Anònim ha dit...

L'exregidor Pitarch també pot presumir de dona templà, graciosa i amb bona veu. Sóc fan!!

TONI PITARCH ha dit...

Potser la coneixes, anònim, però que conste que mai ha cantat, ni en la dutxa...

Anònim ha dit...

Dic que té bona veu, no que cante com els àngels.
Però al mes d'octubre sí que l'escoltem cantar el "Gloria Gloria". jeje

TONI PITARCH ha dit...

És una cançó que tots "entonem" a l'octubre, però jo, com a demócrata que sóc, també en cante una altra al desembre... Enguany, però, també toca el "De groc, mai caminaràs sol" per Europa... Espere, si cal, em faces de guia per Berlín, o per Munich si ens toca contra el Bayern.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes