divendres, 10 d’octubre del 2008

COPA DEL REI DE FUTBOL



Ahir els els valencians en general (i els vila-realencs en particular, amb cert sentiment de que les coses no poden anar bé amb l'efígie del nostre fundador segrestada al Pati Municipal in aeternum, perquè ningú no sap on col·locar-la, ni com desfer-se'n d'ella... és un dir!) celebràvem l'entrada a València, Cap i Casal, del Rei Jaume I amb les seues tropes, un 9 d'octubre de 1238 per engendrar un Regne, amb Corts i Furs propis.

Avui, en canvi, amb el sorteig de la quarta eliminatòria de la Copa del Rei d'Espanya (16s. de final), l'actualitat ha canviat de monarca i d'activitat. No hi ha Lliga de Futbol, però sí partits de la Selecció amb el trio de Roig: Capdevila, Senna i Cazorla.

L'any passat, un injust penal contra el Barça, al Nou Camp, va significar l'eliminació del Subcampió de Lliga en una competició on tenia moltes possibilitats. Tampoc no vam tenir sort a la UEFA ja que ens va eliminar, precisament, el Campió, és a dir, el Zenit de Sant Petersburg...

Sempre els penals! No cal recordar aquell del 25 d'abril de 2006: quan el mal ve d'Almansa... Ni l'injust penal a favor del València a Mestalla al 2004, en la tornada de la Semifinal de la UEFA que guanyaria, precisament, l'actual co-líder de la Lliga.

Enguany, però, a Vila-real s'espera que tot vaja millor, ja no se pot anar de modest quan tots saben de la qualitat de l'equip i juguen a tancar-se contra el Vila-real Club de Futbol, tant dins com fora de casa. El Vila-real, com a club, ho té tot, només resta aconseguir un títol: aquest any, sí!



Els emparellaments dels setzens de final de la Copa del Rei que ha disposat el sorteig celebrat avui al migdia a la Ciutat del Futbol de Las Rozas:

Poli Ejido - Vila-real
Real Unión - Real Madrid
Benidorm - Barcelona
Oriola - Atlético
Portugalete - València
Ponferradina - Sevilla
Elx - Deportivo
Múrcia - Racing
Celta - Espanyol
Rayo Vallecano - Almeria
Hèrcules - Valladolid
Castelló - Betis
Athletic - Recreativo
Getafe - Osasuna
Numància - Sporting
Màlaga - Mallorca

P.D.- Avui dissabte, El País entrevista al crack del Vila-real, Santi Cazorla:


...................................................................................................

3 comentaris:

TONI PITARCH ha dit...

Les eliminatòries seran el 29 d'octubre fora de casa i el 12 de novembre (totes les setmanes tindrem dos partits de futbol) al Madrigal.

Anònim ha dit...

M'hauria encantat que jugaren contra el Benidorm, i després anar de copes per ahí!! jejeje

TONI PITARCH ha dit...

Acabe d'enganxar l'entrevista a Santi Cazorla, per als col·lecionistes.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

La meva llista de blogs

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes