dissabte, 28 de febrer del 2009

VILA-REAL, 735 ANYS



Anit vaig tenir el plaer de presentar la historiadora Reyes Aymerich Herrero, al saló d'actes de la Caixa Rural, on va dissertar sobre els aspectes més notables de la història de la nostra ciutat en una hora aproximadament.

Més de 250 persones, segons la Policia Local, moltes més de 500, segons l'organització... ni per a tu, ni per a mi: gràcies a tots els assistents perquè, sobre tot, és la resposta del públic la que sempre sol donar-nos ànims els que, de vegades, tenim la sensació de predicar... en el desert?

La vetllada va continuar amb una tertúlia-sopar molt agradable. I avui a seguir, que s'ha d'anar a la Fira de Mostres de València, que estem de congrés... Bon dia!!!




==========================================

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Toni, enhorabona per l'éxit d'ahir a Valencia.
A.S.

Anònim ha dit...

Enhorabona per què??

TONI PITARCH ha dit...

Gràcies, anònim, supose que et refereixen al Congrés del BLOC on vaig ser elegit conseller, és a dir, membre electe del Consell Nacional. Va ser una decissió d'última hora i una elecció sorprenent que, sincerament, no esperava. Gràcies, per tant, als quasi 100 votants i a tots els amics i simpatitzants del Bloc Nacionalista Valencià.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes