dilluns, 23 de novembre del 2009

JEROGLÍFIC REAL (s'accepten comentaris)


S'accepten comentaris... (però tingueu clar que a primeries de maig de 2011 tot estarà "enllestit", el qual no significa "pagat" ... i Jaume I emigrat, a la força de l'absolutisme democràtic, del cor de la ciutat que va fundar un 20 de febrer de 1274).
===============================================================

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jaume PER A FORA del poble.

Anònim ha dit...

Jaume per a ... fora del poble.

Anònim ha dit...

Llegit avui a l'AVUI:
“En blau la verdadera!”...

Un estudi del medievalista Ramon J. Pujades ha alterat, una vegada més, la víscera nacional espanyola d’alguns lectors de l’AVUI digital. Queda de nou clar que el blau només és una excusa sense cap pretensió evident de ser res més. En el fons, la bandera dels senyors que el defensen bramant tant no en té –de blau– i només exhibeix dues barres roges. Perdre el temps en aquesta partida és del tot idiota. Només els interessats en història medieval i els psiquiatres haurien de donar-hi més voltes.

Els senyors que defensen que el Regne de València –i que en tenen un altre, de regne– “mai ha estat català” no haurien d’explicar el sentit del blau, sinó el de les quatre barres que ocupen la majoria de la tela de la bandera que tant reivindiquen. Si aquest blau “diferencia” i només n’és un terç, els quatre pals aproximen, i en fan dos terços. Encara hi ha molt, doncs, que uneix els valencians, fins i tot de la ciutat de València, amb els altres catalans. I aquesta és la qüestió. I no és poca cosa. I sí que val la pena comentar-la. Clamen els espanyols de València ací mateix que són més. Tenen raó. Però això no els dóna la raó. I titllen de renegats i traïdors els discrepants. Ells poden pensar el que vulguin. Els altres no podem fer-ho? Aquesta és també la qüestió. I ara queda barra lliure perquè puguin boçar de nou en l’espai que tan amablement els cedeix aquest diari.
Desclot (Vicent Sanchis).-

Anònim ha dit...

I el pàrking de Pius XII, i l'escola del Cedre, i el Casal Jove i el centre de Tecnificació Esportiva, i el centre de Salut del Pilar, i el Palau de la Injustícia, i els barracons i les escoles virtuals i el Quarter de la Guàrdia Civil i el Jardí Citrícola de la carretera d'Onda (la gran promesa del manifestant i llaurador Ramón Tomàs), i l'acabament de la carretera d'Onda i el polígon de la carretera d'Onda, i la estació intermodal i el Centre Comercial La Vila i el PAI urbanístic de l'altre costat de la via i els desdoblament de la carretera de Borriana i la suposada baixada d'impostos mai vista i la transparència municipal i els concursos públics d'obres que sempre li toquen a Lubasa o a Piaf quan no està Facsa pel mig (gürtel?)... La-maedeu-itots-els-sants-... quin merder de poble de políticuchos mentiders...

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes