divendres, 22 de gener del 2010

PUGEM AL BARTOLO



Acció Cultural del País Valencià (ACPV) organitza dues activitats destinades a impulsar la campanya de recollida de signatures en favor de la Iniciativa Legislativa Popular Televisió sense Fronteres, en defensa de la plena legalització de la recepció de TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana al conjunt de tot el País Valencià on -com sabeu- no tenen la sort, que tenim els ciutadans de La Plana, de visualitzar Polònia, Crackòvia, l'A.P.M., Àgora, Vent del Pla i tots els excel·lents programes emesos pels nostres germans del Nord (venim del nord, venim del sud, de terra endins, de mar enllà).

Aquest proper diumenge, dia 24 de gener, hi haurà una pujada reivindicativa al Bartolo, per tal de refermar el dret a continuar veient TV3. Des de Vila-real, eixirem amb autobús a les 10h. del matí des de les Piscines Cobertes i, com no es necessita inscriure's prèviament, us esperem puntuals. La marxa conjunta, de la gent de La Plana, eixirà del convent dels frares carmelites del Desert de les Palmes de Benicàssim, a les 11 h i, una vegada arribats al cim del Bartolo, actuarà el gran cantant socarrat Pep Gimeno Botifarra.

Des de dimarts 12 de gener, però, als Casals de Castelló i Vila-real, s'exposa TV3 a la Plana, un conjunt de 41 ampliacions de pàgines de premsa, publicades als diferents diaris de Castelló, sobre les activitats i accions que s'han dut a terme a les comarques del nord en defensa de TV3, des de l'any 1988 fins l'actualitat. La mostra inclou la manifestació de Castelló, així com les concentracions dutes a terme davant de la Casa dels Caragols i restarà oberta fins el proper 28 de febrer.

Que Camps deixe de posar portes als camps! Us esperem!
============================================

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes