divendres, 12 de febrer del 2010

CEVISAMA


Avui acaba a València -concretament al modern recinte de la Fira de Mostres-, CEVISAMA, la Fira de la ceràmica, el taulell, el vidre i tota clase de materials de decoració d'interiors i d'exteriors, banys, cuines, etc. El balanç oficial, malgrat tot, sembla més positiu del que es respira als carrers del clúster de la ceràmica (Vila-real, Onda, Alcora...) on s'ha viscut un 2009 horribilis, des del punt de vista de l'increment de l'atur.

El mercat del taulell tancà 2009 amb una caiguda del 40 % en el mercat interior i un 26 de les exportacions. La nostra ceràmica, en canvi, guanya presència als mercats exteriors, com ara el nord d'Àfrica i l'Orient Pròxim. Segons ASCER, patronal del sector, el més fort ha passat i creuen que 2010 serà l'any de l'estabilització.

Les males llengües, en canvi, afirmen que encara podria haver alguna desagradable "sorpresa" en passar la Fira, és a dir, algun regalet enverinat en forma d'E.R.O.(Expedient de Regulació de l'Ocupació). De tota manera, hem de desitjar, perquè no pot ser d'altra manera, que siga l'oficial la versió correcta i que el principal del tsunami econòmic haja arribat fins ací que no es poc.

Eros, Tanatos... en l'amor -més que ahir?, menys que demà?- com en la guerra (econòmica), des res no val invocar Sant Valentí, ni vendre cessaments temporals de la convivència perquè el temps és com la mula, no recula.
===================================================================

1 comentari:

Anònim ha dit...

No és el mateix trobar-te EROS a la discoteca, que assabentar-te a LAEROS que la teua empresa ha fet un ERO.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes