divendres, 3 de desembre del 2010

TRES GOLS, TRES SOLS...


El Vila-real Club de Futbol ha aconseguit, aquesta nit, superar brillantment la fase de grups de l'Europa League, a falta d'un partit, després de guanyar 3 - 0 el Dínamo de Zagreb (Croàcia) i de l'empat entre el PAOK de Salònica i el Bruges. Contra l'equip d'aquesta darrera ciutat belga, precisament, s'haurà de disputar la darrera jornada amb l'objectiu de consolidar el liderat del grup.



Tres gols, com tres sols en la fredor de la nit fosca, però tres només, sols, quan els seguidors ja ens imaginàvem una maneta, potser influïts encara per l'espectacle futbolístic de dilluns passat, el d'un Barça que juga com el Vila-real però, potser, una mica més ràpid... perquè després dels dos gols de Rossi i el magnífic de Marco Ruben, Senna va marrar un penal, a més d'infinitud d'ocasions, sobre tot a la segona part, davant de l'excel·lent porter croat, Kelava, que ens va refredar la nit amb el seu cognom però, sobre tot, quan ho va aturar tot amb l'exepció dels tres gols, com tres sols.

El Vila-real ens està acostumant al tres: 0-3 a Saragossa en Lliga, 3-0 aquesta nit a l'Europa League... Diumenge ens visita un Sevilla vingut a menys, darrerament, però que, malgrat tot, continua sent un dels millors equips de Primera, és a dir, una altra bona pedra de toc per seguir confirmant el potencial d'aquest Vila-real que, de moment, continua convidant-nos a somniar una temporada més...

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes