dijous, 17 de febrer de 2011

SA MAJESTAT EL GOLEl Vila-real C.F. ens ha fet gaudir, fins ara. Al començar la temporada potser molt pocs seguidors i aficionats hauríem apostat per seguir, a estes altures, en l'Europa League, ni molt menys per ocupar llocs de Champions en la Lliga amb un planter tant curt i, a més, reforçat amb un sol home (Borja Valero) -perquè tampoc esperàvem la ràpida adaptació de molts jugadors que l'any anterior estaven al B...

Darrerament, però, després d'una llarga ratxa d'èxits del tàndem Rossi-Nilmar i de Rossi-Ruben després de la lessió del brasiler, sembla que la pilota ja no entra tan fàcil com abans o que hi ha menys encert de cara a porta... i en futbol, no se pot perdonar: recordeu anit a l'Emirates Stadium què li va passar al Barça (2-1).

Però el Vila-real C.F. no és que solament perdone ocasions de gol, que també, però és que, a més, no se'n creen moltes i sempre ens mata algun despiste defensiu perquè, en realitat el Vila-real C.F. ni és el Barça, ni pot jugar com el Barça perquè ni som tan ràpids en la circulació del baló, ni tenim tanta qualitat en general...

Aquesta vesprada (19:00) a Nàpols, en una nova eliminatòria de l'Europa League, ja no compta el que s'ha fet fins ara i, per tant, ha de tornar la velocitat, la intensitat, la contundència defensiva i, sobre tot, sa majestat el gol... Si Rossi, Nilmar, Marco Ruben o qualsevol dels centrecampistes, perquè tampoc està prohibit llançar des de fora de l'àrea (encara que de vegades ho parega), fan avui un gol, ens val el 0-1, l'1-1 i, fins i tot, el 2-1 d'ahir del Barça, perquè després se podria rematar la feina en El Madrigal.

Contra les napolitanes, pilotes de frare: Endavant Vila-real!

2 comentaris:

TONI PITARCH ha dit...

Declaració pública d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV)

València, divendres, 18 de febrer del 2011

Reunida la Junta Directiva d’Acció Cultural del País Valencià el dijous 17 de febrer del 2011, ha pres la decisió de cessar les emissions de TV3 al País Valencià. Això és provocat per les renovades amenaces de noves multes del govern valencià. La nostra entitat ja ha pagat una primera multa de 126.943,9 euros i ara ha de fer efectives dues multes més que sumen 600.000 euros. La data límit per a fer-ho és el 20 de març, si no volem que s’inicie el procés de constrenyiment i embargament de comptes corrents, ajudes i propietats, com l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Ara, a més, se’ns amenaça amb noves multes que significarien 120.000 euros més cada mes.

Davant aquesta decisió, Acció Cultural considera:

Primer. Aquesta campanya de persecució contra Acció Cultural és obra del Molt Honorable Senyor Francisco Camps, president de la Generalitat Valenciana.
Un dels motius fonamentals és utilitzar el tancament de TV3 com a pantalla de les greus acusacions que pesen sobre la seua persona com a encausat en el cas Gurtel.

Segon. Aquesta persecució contra Acció Cultural per part del Sr. Francisco Camps va contra l’esperit de tota la normativa europea.
Tots els tractats internacionals garanteixen la llibertat de circulació dels productes àudio-visuals. Així s’evita que les fronteres polítiques i administratives siguen un obstacle per a la promoció de la diversitat lingüística i cultural europea.

Tercer. El Sr. Francico Camps ha modificat arbitràriament i expressament la legislació valenciana per a poder forçar al tancament de TV3.
Ha arribat a l’extrem d’impulsar una modificació de llei, amb la nostra entitat com a únic objectiu i destinatari: es tracta de la modificació de la Llei 1/2006 de la Generalitat, del Sector Audiovisual, per la Llei 16/2010, del 27 de desembre, de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera i d’Organització de la Generalitat. Subratllem que encara no han passat dos mesos de la modificació de la llei.

Quart. El Sr. Francisco Camps sap que sí que ha existit la reciprocitat de TV3 i Canal 9
Acció Cultural va ser la primera entitat cívica que impulsà la creació de Canal 9. També, des del 1989, va ser la que impulsà l’arribada de Canal 9 a Catalunya. Posteriorment, el govern català va facilitar la recepció de Canal 9 a Catalunya durant dos anys, mentre esperava tancar un acord de reciprocitat amb la Generalitat Valenciana. Aquest acord va ser rebutjat pel Sr. Francisco Camps i es continuà la persecució de TV3.

Cinquè. El Sr. Francisco Camps nega als valencians una televisió en la seua pròpia llengua.
Considerem que aquesta discriminació és un atac gravíssim a la llengua i la cultura del País Valencià, contra els interessos del nostre poble.

Per tot això, demanem

Que el Partit Popular substituesca el Sr. Francisco Camps com a candidat a les properes eleccions autonòmiques, perquè entenem que és una persona que no respon als interessos valencians. Només així es podran resoldre els preocupants nivells de degradació de la democràcia que actualment pateix el nostre país i aconseguirem que les institucions valencianes recuperen la seua dignitat.

Tot i això, Acció Cultural no considera tancada la història de TV3 al País Valencià. Primer, perquè el fons del conflicte jurídic resta pendent de resolució al Tribunal Suprem i, posteriorment, si cal a unes altres instàncies europees. Perquè tenim la raó.

Finalment, volem agrair l’esforç i la solidaritat que, tant durant els darrers 26 anys com en aquests moments, han mostrat cap a Acció Cultural del País Valencià els seus socis, centenars de milers de ciutadans dels País Valencià, Catalunya i les illes Balears i tota la societat civil del nostre país, siguen associacions, partits polítics, sindicats, etc. A tots, moltes gràcies.

Amiguet ha dit...

Jo ja he desintinitzat canal 9 a la meua tele.

Baobab oci creatiu

Laulauenlaseuatinta

Els més visitats

La meva llista de blogs

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

Calendari de Lliga

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes