divendres, 17 de juny del 2011

B.B.G. (bodes, batejos i graduacions)


Arribats a mitjans de juny, quan el curs està dat i beneït, sol passar més o menys com a mitjan desembre, un temps on els dinars/sopars d'empresa, reencontres d'amics i familiars van que volen... i això que, diuen, estem en crisi.

Els alumnes, però sobre tot els seus pares, han començat a fer festes de graduació, que si el xiquet o la xiqueta han acabat Pàrvuls, Pre-escolar, el P-3 o com se diga a l'any que ve, que si els amics volen celebrar el seu primer any de casats, que si fa tres mesos que tenim la gosseta... qualsevol excusa és bona per fer seure gent al voltant d'una taula. L'únic problema que veig en tot açò és que, com ja apuntava l'any passat per aquest temps en aquest mateix blog, ens estem ianquinitzant a la carrera ... i, com els explique als meus alumnes quan parlem d'economia productiva, no és precís menjar-nos els excedents de panís americans quan anem al cinema (ja que podem menjar cacaus i tramussos mentre veiem una peli, reivindicar l'orxata de xufa o els empedraos nocturns) ni imitar l'American way of life si volem eixir de la crisi i poder seguir celebrant Bodes, Batejos i Graduacions durant molts anys.

Felicitats als alumnes de Segon de Batxillerat de l'IES BETXÍ que avui se graduen, enhorabona als pares de la criatura (¿?) i enhorabona als nuvis, Miquel i Conxín, que dissabte iniciaran una nova vida conjunta on també reforçaran els vincles comarcals entre Vila-real i el poble de la muntanyeta de Sant Antoni.

Bon cap de setmana a tothom i espere veure molt elegants tots els amics i familiars, encara que la calor ens acompanye: a lluir, a patir i a passar-ho bé que també toca...

1 comentari:

TONI PITARCH ha dit...

Hem sobreviscut a bodes i graduacions (això dels batejos era per seguir el tòpic/típic de la BBC) i, a més, ens ho hem passat d'allò més bé. Potser, haurem de repetir algun dia una nova experiència made in usa, però, això sí, a la valenciana: Americano, te saludamos con alegría!

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes