dijous, 30 d’agost del 2012

VILA-REAL: PROGRAMA DE FESTES DE LA MAREDEDÉU DE GRÀCIA, 2012


DIMARTS 28
12.00 h A la Casa dels Mundina, carrer Major Sant Jaume, 37-39, presentació del programa oficial de festes. Patrocina l'Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

DIMECRES 29
16.00 h Muntatge de cadafals.
19.00 h A la plaça de la Vila, acte oficial d'inauguració del XXV Festival Internacional de Danses. Grup de Folklore Àvia Santa Anna, Albacete, Folklórny subordi Zemplín Michalovce, grup «Belize National Dance Company» Belize, grup «KTF Radha Sarisha» Indonèsia. Organitza el grup de danses El Raval i patrocina la Regidoria de Cultura.
23.30 h A l'avinguda d'Europa s / n, nit de rock, amb els grups Waste Bullet, Fifth Period, Areason to Breathe, The Taste, Tragedy i Mugen Zero. Organitza Skatebar.


DIJOUS 30
20.00 h A l'església arxiprestal Major Sant Jaume, presentació de la restauració de la peanya de la Verge de Gràcia, restaurada pel Servei de Conservació i Restauració de Béns Culturals de la Diputació de Castelló i l'IVC + R.
22.30 h XXV Festival Internacional de Danses. A l'Auditori Municipal, actuació del grup Folklórny subordi Zemplín Michalovce, i grup «Belize National Dance Company» Belize. Organitza el grup de danses El Raval i patrocina la Regidoria de Cultura.

DIVENDRES 31
13.00 h Inici de la festa al parc de la Panderola, amb volteig de campanes i descàrrega de coets.
13.15 h Inauguració del Casal del Vi, a la plaça del Llaurador.
13.45 h Inauguració de la 24a Fira de la Tapa, al carrer Hospital, organitzada per la Comissió de Penyes, amb la col·laboració de la Junta de Festes.
16.00 h A la seu de l'associació de pensionistes i jubilats La Murà (carretera d'Onda, 15), campionat de billar, guinyot i despistat.
17.30 h Al carrer Cervantes, 26, taller de reciclatge artístic a càrrec de Contaclown, a continuació xocolatada per a tots els assistents. Organitza la penya Tio Canya i col·labora Contaclown.
18.00 h Sortida de la imatge de la Mare de Déu de Gràcia des de l'ermita.
19.00 h Recepció de la Mare de Déu de Gràcia davant del col·legi dels pares carmelites pel poble, penyes, reina i dames, autoritats i clero. Tradicional traca i solta de coloms. Seguidament, processó pel següent itinerari: carrer Ermita i església arxiprestal, on s'entonarà el Tota pulcra. A continuació s'iniciarà la novena, que continuarà fins el dissabte dia 8.
20.15 h A l'escenari de la plaça Major, lliurament de la Clau de la Festa i, a continuació, Crida a la Festa a càrrec de Fernando Roig Alfonso.
21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació del grup Fantasia. Organitza la Comissió de Penyes.
22.00 h Al carrer Escultor Amorós, XI Refugi Rock. Organitza el pub Refugi i col · labora la Junta de Festes.
22.30 h Al carrer Cervantes, 26, cercavila amb dolçaines i tambors. Organitza la penya Tio Canya.
23.00 h A la plaça Major, XXV Festival Internacional de Danses. Actuació dels grups de danses: Grup de Folklore Àvia Santa Anna, Albacete, Folklórny subordi Zemplín Michalovce, grup «Belize National Dance Company» Belize, grup «KTF Radha Sarisha» Indonèsia. Organitza el grup de danses El Raval i patrocina la Regidoria de Cultura.
23.00 h Al carrer Zumalacárregui, 18, orquestra Alabama. Organitza la penya El Balconet.
23.00 h A l'avinguda Europa, s / n, macrodiscomòbil Goodbye Summer amb els DJ Alex Andrew, Roberto Bustos i David Soliva. Organitzen Skatebar i Pal Events.
23.30 h Al carrer Borriana, discomòbil amb el DJ JF Castell. Col · labora D1eZ Fm. Organitzen les penyes L'Esvalot i La moixaina.
23.59 h Al carrer Lluís Vives, 18, al costat de la torre Motxa, sopar i discomòbil X aniversari. Organitza la penya La Cova.
00.00 h Al carrer Major Sant Domènec, 24, II festa La Casa Encantada 2.0. Organitza la penya El Cordonet.
00.00 h Al carrer de la Pietat, 60, festa remember, comercial i house amb els DJ Vicent Añó, Josel DJ i Héctor Carda. Organitza la penya Sinsorsistes.
00.30 h Al carrer de la Puríssima, 5, festa I love remember, amb els DJ Fran Ibáñez, Kraun, Roca i Nebher. Organitza la penya El Bequelló.
01.00 h A la discoteca Gossip, festa Musicón: música dance, house, remember últims 15 anys.

DISSABTE 1 DE SETEMBRE
06.30 h Al carrer Ecce Homo, 22, XV Esmorzar popular. Organitza la penya Pocs i Bojos.
08.00 h Entrada pel recinte de la vila, amb bous de la ramaderia de Germán Vidal. Patrocina la Junta de Festes.
09.30 h Al carrer de Josep Ramon Batalla, 8, X Esmorzar paranyer i sorpreses commemoratives del X aniversari. Organitzen les penyes El Minaor i El Sifó. Patrocina la Regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions i col·labora Apaval.
09.30 h A la placeta de l'arbre del Llorón XIV Trofeu de petanca Verge de Gràcia. Organitza l'associació de veïns del Barri de l'Hospital. Patrocinen les regidories d'Esports i de Relacions Institucionals.
10.30 h Als carrers la Sang i Colom, mercat de productes artesans dels països participants en el XXV Festival Internacional de Danses. Organitza el grup de danses El Raval i patrocina l'Il·lm. Ajuntament de Vila-real. Horari: de 10.30 a 20.00 h.
11.00 h A la plaça de la Vila i al carrer Major Sant Jaume, tallers de jocs populars dels països participants al Festival de Danses.
11.00 h Al carrer Indústria, 3, taller de defensa personal. Organitza el Club de Wushu/Kung-FuTradicional de Vila-real i patrocina la Regidoria d'Esports.
12.00 h Al carrer de la Indústria, 3, taller de taitxi. Organitza el Club de Wushu / Kung-Fu Tradicional de Vila-real i patrocina la Regidoria d'Esports.
12.00 h Al pati del Casal de Festes (camí de Betxí), 67 Concurs de paelles per a penyes. Organitza la Comissió de Penyes, patrocinen la Fundació Caixa Rural Vila-real i el Mercat Central i col·labora la Junta de Festes.
14.00 h Al Casal de Festes, 24 ª Dinar de penyes, organitzada per la Comissió de Penyes i patrocinada per la Fundació Caixa Rural Vila-real i el Mercat Central, amb la col·laboració de la Junta de Festes.
15.00 h A l'església arxiprestal Sant Jaume, noveneta de les dones a la Verge de Gràcia. Continuarà cada dia fins diumenge dia 9.
16.00 h Al Casal de Festes, cercavila amb xaranga fins al carrer Major Sant Domènec, 27. Seguidament, festa d'inauguració. Organitza la penya Xafarrup.
17.00 h A la Mayorazga, IV Vilapatinada. Organitza l'associació Hoquei In Line Vila-real. Patrocina la Regidoria d'Esports.
17.00 h Al CEAM, ball inaugural de festes patrocinat per la Junta de Festes.
17.00 h Al trinquet municipal, I Edició dels premis Tio Canya, atorgat a Pepe Mesquita Gràcia, amb partida d'exhibició de pilota. Organitza la penya Tio Canya.
18.00 h A la plaça la Vila, escacs al carrer. Organitza el Club d'Escacs Vila-real i patrocina la Regidoria d'Esports.
18.30 h Bou per la vila, amb el bou núm. 9, de nom Inquiet, de la ramaderia de Dolores Aguirre, el bou núm. 64, de nom clamorós, de la ramaderia Núñez del Cuvillo, i el bou núm. 22, de nom Perruquer, de la ramaderia Torrealta, tots patrocinats per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
18.30 h A la plaça Major, moda al carrer, desfilada de models. Patrocina B.R. Associats SL i col·laboren Moda Íntima Vedi, Cànem Moda, El Vestidor de Valentina, Glòria Miró Estilistes, GMN Moda Home, El Desván de les Noces, Antony Morato, El Cantonet de M. Pilar, la Regidoria de Promoció Econòmica i la Junta de Festes.
19.00 h Obertura d'exposicions:
· El Convent, espai d'art (carrer Hospital, 5): Exposició d'escultura de Martí Moreno amb el títol La fugacitat de l'existència. Organitza la Regidoria de Museus.
· Museu de la Ciutat Casa de Polo: Exposició del XXV aniversari del grup de danses El Raval i del Festival Internacional de Danses. Organitzen la Regidoria de Museus i el grup de danses El Raval.
· Casa de l'Oli, fins al 9 de setembre: 19 ª Mostra del concurs de fotografies "El món del parany". Organitzen la penya L'Embolic i l'associació de paranyers Apaval. Patrocina la Regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions i col · labora la Regidoria de Museus.
· Comunitat de Regants, av. la Murà, núm. 9 (sala d'actes): Jorge Bécker Castell Olis
· A les sales d'exposicions de la Caixa Rural: Susy Broch Olis, Antonio Caparrós Olis, Jordi Monfort Fotografia, Filippo Duppioni Ceràmica, Col·lectiva: alumnes del taller d'artesania en fusta de la Fundació Caixa Rural Vila-real.
19.00 h A l'avinguda Europa, s / n, festa tropical amb tallers de salsa, ball, mojitos i animacions. Organitza Skatebar.
21.00 h Al Casal de Festes concert de Tirant lo Rock, Black Shuck, El Chamuyo, Termofrígidus i La Pegatina. Entrada anticipada 5 € i en taquilla 10 €. Organitza la Regidoria de Joventut i col·labora la Junta de Festes.
21.00 h A la plaça de Sant Pasqual, amb motiu del VIII aniversari, sopar per a socis i convidats. A continuació, exhibició de balls llatins, a càrrec d'Edu, el Che de la Salsa. Organitza l'associació cultural Bombo Groc i col · laboren la Sidreria La Tasca i Construccions Proyecvila.
21.00 h A la Fira de la Tapa, nit llatina amb l'actuació de Roberto Ocaña. Organitza la Comissió de Penyes.
22.30 h A la plaça Major, II Festival Nacional de Balls de Saló, Artístic i Esportiu Ciutat de Vila-real. Organitza el Club de Ball Esportiu Azahar i patrocina la Junta de Festes.
23.00 h A l'Auditori Municipal, XXV Festival Internacional de Danses, actuació del Grup de Folklore Àvia Santa Anna, Albacete, i grup «KTF Radha Sarisha» Indonèsia. Organitza el grup de danses El Raval i patrocina la Regidoria de Cultura.
23.30 h Bou embolat, amb dos dels bous de la vesprada i embolades al carrer Josep Ramon Batalla, a l'encreuament amb Raval del Carme.
23.30 h Al carrer Rei En Jaume, 13, discomòbil amb la DJ Palmito. Organitza la penya El Postiguet.
23.59 h Al carrer de Josep Ramon Batalla, 8, festa XV aniversari amb DJ. Organitza la penya El Minaor.
00.00 h Al carrer de Santa Anna, 8, discomòbil V aniversari. Organitza la penya La Mare dels Locos.
00.00 h Al carrer Molí, 4, discomòbil a càrrec de Disc Star 2. Organitza la penya Mustafà.
00.00 h Al carrer Comte de Ribagorça, 18, discomòbil Pachan-house. Organitza la penya Desvari.
00.00 h Al carrer de Buenos Aires, 1, festa Abril a novembre amb discomòbil, regals i DJ. Organitza la penya Del Rollo.
00.30 h Al carrer de l'Ecce Homo, 45, XII Carajillada popular. Organitza la penya El Sifó.
01.00 h A la discoteca Gossip, especial festes.
02.30 h Al carrer Exèrcit, 3, festa electrolatino I aniversari. Organitza la penya Fem Festa.

DIUMENGE 2
08.00 h Diana a càrrec de la colla de dolçainers i tabaleters El Trull de Vila-real pels carrers de la ciutat.
10.30 h A la plaça Major, XII Concentració de SEAT 600 i vehicles antics. Seguidament, desfilada pels carrers: plaça Major, Comte Albay, Comunió, V. Sanchiz, J.B. Llorens, av. Riu Ebre, av. Francesc Tàrrega, av. la Murà, av. Pius XII, av. Itàlia, av. Matilde Salvador, av. Itàlia, av. Matilde Salvador, av. Itàlia, av. Portugal, av. Europa, av. França, av. Cedre, av. la Murà, Ramon i Cajal i plaça Major. Organitza l'associació cultural Socarrats.
11.00 h A la plaça la Vila, exhibició de gossos aligots. Organitza l'associació Gos Rater de Vila-real.
14.00 h Mascletà a la plaça de la Panderola a càrrec de la pirotècnia Martí.
16.00 h Al bar Consolació, V Campionat de guinyot. Inscripció 20 € per parella. Organitzen les penyes L'Esclafit i Extraviats.
17.00 h Al carrer Cervantes, 26, musclada popular. Organitza la penya Tio Canya.
17.15 h A la cruïlla del carrer Major Sant Domènec i Cervantes, concentració de penyes, entitats, veïns i veïnes per a participar en l'ofrena.
17.30 h Ofrena de flors a la Mare de Déu de Gràcia per les entitats ciutadanes, penyes, veïns i veïnes, per la plaça Major, plaça de la Vila i carrers Major Sant Jaume, Bayarri i Sant Roc fins a l'església arxiprestal. Organitza la Comissió de Penyes i col · labora la Junta de Festes.
19.00 h A l'església arxiprestal, missa solemne en honor a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu de Gràcia, amb l'assistència de la reina i dames de la ciutat i les autoritats, i amb la Coral Sant Jaume.
A continuació, processó pels carrers: Sant Roc, Sant Antoni, Zumalacárregui, Major Sant Domènec, plaça Major, plaça de la Vila, Major Sant Jaume, Pere III, Cova Santa, plaça Major, plaça de la Vila, Comte Albay i Sant Roc fins a l'església arxiprestal.
21.00 h A la Fira de la Tapa actuació musical a càrrec del grup Five Fingers Whith the Parasol. Organitza la Comissió de Penyes.
22.30 h Cloenda del XXV Festival Internacional de Danses a la plaça Major, amb la participació dels grups: Grup de Folklore Àvia Santa Anna, Albacete, Folklórny subordi Zemplín Michalovce, grup «Belize National Dance Company» Belize, grup «KTF Radha Sarisha» Indonèsia i el grup de danses El Raval. Organitza el grup de danses El Raval i patrocina la Regidoria de Cultura.
22.30 h Al carrer Cardenal Tarancón, encreuament amb Av. Pius XII, actuació de l'orquestra Liverpool i festa de l'escuma. Patrocinen la Comissió de Penyes i la Junta de Festes.

DILLUNS 3
11.00 h Pujada al campanar. Horari de 11.00 a 13.00 i de 17.00 a 19.00 h.
11.00 h A la plaça Major, Jugant, jugant, activitats per a nens, amb jocs populars i tradicionals: xarranca, corda, cadires, la trompa, les 4 cantonades, el mocador, sabor sabor, carreres de sacs, jocs de relleus, saltacavalls, carretons, tres en ratlla, paracaigudes... Organitzen Animatemps i la Junta de Festes.
12.00 h A l'església arxiprestal, davant del templet de la Mare de Déu de Gràcia, presentació del llibre Més enllà del nostre poble, a càrrec de Mn. Manuel Martín i Nebot. Organitza la revista Poble.
13.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia El Millars, patrocinades per la Junta de Festes.
18.00 h A la plaça Major, Jugant, jugant, activitats per a nens, amb jocs populars i tradicionals: xarranca, corda, cadires, la trompa, les 4 cantonades, el mocador, sabor sabor, carreres de sacs, jocs de relleus, saltacavalls, carretons, tres en ratlla, paracaigudes... Organitzen Animatemps i la Junta de Festes.
18.30 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia de Germán Vidal. Patrocina la Junta de Festes.
18.30 h A la casa social de la Congregació, inauguració de l'exposició de ventalls. Romandrà oberta del 3 al 9 de setembre, de 18.30 a 20.00 hores. Organitza la Congregació de Filles de Maria Immaculada.
19.00 h A la placeta de l'església arxiprestal, I Trobada de Gràcies. Organitza la Junta de Festes, col·labora la Comissió de Penyes i patrocina Preventec.
19.00 h Al carrer Lluís Vives, 9, V Tast de vins de les terres de Castelló, a càrrec del celler Vicente Flor de les Useres. Organitza la penya L'Embolic.
19.00 h A la sala d'actes de la Caixa Rural, concert nostres autors a càrrec de la Societat de Música Acadèmica de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real.
19.00 h Al carrer Cervantes, 26, degustació de productes de les nostres comarques i concert acústic amb La Pepa. Organitza la penya Tio Canya.
20.00 h A l'avinguda d'Europa, s / n, xulla de pa i porta. Organitza Skatebar.
20.00 h A la seu de l'associació de pensionistes i jubilats La Murà, sopar de pa i porta amb xulla. Seguidament, ball amb orquestra per als socis. Patrocina la Junta de Festes.
21.00 h A la seu de l'associació de pensionistes i jubilats El Prado, sopar de la xulla i ball amb orquestra. Patrocina la Junta de Festes.
21.00 h Al CEAM, sopar de la xulla i ball.
22.00 h Tradicional Xulla pels carrers de la ciutat.
23.30 h Al carrer del Taronger, 19, monòleg Salveta Show. Organitza la penya L'Esquella.
00.00 h A la plaça Major, nit de la xulla. Actuació de l'orquestra Montecarlo. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.
00.00 h Al carrer Mare de Déu dels Àngels, 5, I festa. Organitza la penya De Farra i col · labora Pantera Groga.
00.00 h Al carrer Zumalacárregui, 18, discomòbil amb el DJ Cubedo. Organitzen les penyes Xorles En borles i Els Marexats.

DIMARTS 4
11.00 h A la plaça Major, Jugant, jugant, activitats per a nens, amb jocs populars i tradicionals: xarranca, corda, cadires, la trompa, les 4 cantonades, el mocador, sabor sabor, carreres de sacs, jocs de relleus, saltacavalls, carretons, tres en ratlla, paracaigudes... Organitzen Animatemps i la Junta de Festes.
13.30 h Al Casal de Festes, festa de la 3 ª edat, amb paella monumental i, tot seguit, ball amb orquestra. Patrocinen la Fundació Caixa Rural Vila-real i la Junta de Festes.
15.00 h A la Fira de la Tapa, VIII Dinar de dones paelles party, amenitzada per la DJ Palmito. Inscripció 12 €. Organitza la penya Bandolers.
18.30 h Bou per la vila, amb el bou núm. 201, de nom Calabreso, de la ramaderia La Glòria, patrocinat per l'associació cultural taurina 1 Bou +, i el bou núm. 77, de nom Graciós, de la ramaderia Santiago Domecq, patrocinat per l'associació cultural taurina Guarisme 9.
19.00 h A la sala d'actes de la Caixa Rural, concert a càrrec de la Societat de Música Acadèmica de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real.
22.00 h Al carrer de Josep Ramon Batalla (Barranquet), sopar de germanor per als veïns i veïnes de Vila-real. Col · laboren les associacions de veïns. Organitza la Junta de Festes i patrocina la Regidoria de Participació Ciutadana. Seguidament, actuació de l'orquestra Atlantic. Organitza la Junta de Festes i patrocina la Regidoria de Participació Ciutadana.
23.30 h Bou embolat amb els bous de la vesprada i embolades al carrer Josep Ramon Batalla encreuament amb el Raval del Carme.

DIMECRES 5
11.00 h A la plaça de la Llibertat, Jugant, jugant, activitats per a nens, amb jocs populars i tradicionals: xarranca, corda, cadires, la trompa, les 4 cantonades, el mocador, sabor sabor, carreres de sacs, jocs de relleus, saltacavalls, carretons, tres en ratlla, paracaigudes... Organitzen Animatemps i la Junta de Festes.
11.30 h Entrada infantil amb carretons pel recinte taurí. Organitza l'associació Amics del Bou.
11.30 h Al Museu Pouet del Sant de la basílica de Sant Pasqual, presentació de la Fundació Pro Monestir de la Basílica de Sant Pasqual Bailón de Vila-real
14.00 h A la cruïlla dels carrers Penitència i Josep Ramon Batalla, menjar del X aniversari. Organitza l'associació Amics del Bou.
14.30 h Al restaurant Jardí Alaska, dinar de germanor i, seguidament, ball patrocinat pel Consell d'Usuaris del CEAM.
16.00 h Al Passeig de l'Estació, 12, torneig de pòquer per a majors de 18 anys. Inscripcions 20 €. Organitza la penya Café'n'sal.
18.00 h A l'avinguda Europa, s / n, presentació de l'equip 720 Revolution i, a continuació, patinada. Organitza Skatebar.
18.30 h Bou per la vila, amb el bou núm. 106, de nom Doliente, de la ramaderia de Arucci, i amb el bou núm. 40, de nom Uniflor, de la ramaderia Martelilla, patrocinats per l'associació Amics del Bou.
18.30 h Al carrer Santa Anna, 8, I concurs de Gerra i Pedal. Organitza la penya la Mare dels Locos.
18.30 h Al carrer de Josep Ramon Batalla, 8, I setembre Fest, amb degustació de cervesa i productes típics alemanys. Organitza la penya El Minaor.
19.00 h Al carrer Bisbe Rocamora, 62, V Bingo i porrat popular amb regals per als premiats. Organitza la penya El Garbonet i col · labora Tallers Chaval.
19.30 h Al carrer Pintor Gimeno Barón, 2, concurs de beure cervesa amb embut. Inscripció 2 €, inclou un entrepà. Organitza la penya El Guetto.
22.00 h Al carrer Cervantes, 26, karaoke. Organitza la penya Tio Canya.
23.00 h Entrada de 10 caps de bestiar embolades de la ramaderia Cantera i Ponce, patrocinades per l'associació Amics del Bou, en commemoració del X aniversari.
A continuació, embolada dels bous de la vesprada al carrer de Josep Ramon Batalla, encreuament amb Raval del Carme.
00.00 h Al carrer Cervantes, 26, cercavila amb dolçaines i tambors fins al Casal de Festes, on es faran els empedraos. Organitza la penya Tio Canya.
01.30 h Al Casal de Festes, repartiment dels lots de menjar per al Concurs d'empedraos. Organitza la Comissió de Penyes i patrocinen la Fundació Caixa Rural Vila-real i el Mercat Central, amb la col · laboració de la Junta de Festes.
02.00 h Al Casal de Festes, XVIII Concurs d'empedraos. Seguidament, festa Gossip amb macro discomòbil. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocinen la Fundació Caixa Rural Vila-real i el Mercat Central, amb la col · laboració de la Junta de Festes i la discoteca Gossip.

DIJOUS 6
11.00 h Campanya de sensibilització i mentalització al medi urbà, X Gimcana especial "Passejant pels carrers del centre de la ciutat» amb diferents activitats. Amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania de la importància de tenir una ciutat accessible. Organitzada per l'associació ACUDIM.
13.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia La Senyora, patrocinades per la Junta de Festes.
14.30 h Al restaurant Menfis, dinar de germanor de l'associació de pensionistes i jubilats La Murà.
17.30 h A la sala d'actes de la Caixa Rural, Racó literari, a càrrec de l'Aula de Creativitat Literària del CEAM.
18.00 h A la seu de l'associació de pensionistes i jubilats La Murà, ball amb orquestra.
18.00 h Al carrer Soledat, 27, concurs de beure llimonada i vi en barral. Organitza la penya Samfaina.
18.00 h Al carrer Cervantes, 26, conferència a càrrec d'ADICAE sobre participacions preferents. Organitza la penya Tio Canya.
18.30 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia La Espuela, patrocinades per la Junta de Festes.
20.00 h A la plaça la Vila, Arrels, VI Mostra de cultura i tradicions populars, i ball de plaça, organitzat pel grup de danses El Raval.
20.30 h A la Casa dels Mundina, c / Major Sant Jaume, lliurament de trofeus dels Jocs Esportius Locals Hivern 2011-2012 i Estiu 2012. Organitza el Servei Municipal d'Esports i patrocina la Regidoria d'Esports.
22.00 h A l'Auditori Municipal, teatre a càrrec del grup de teatre Tabola, amb la representació del sainet valencià Deixa'm la dona, Pepet, d'Arturo Casinos.
22.00 h Al carrer Cova Santa, festa flamenca. Organitza la Tertúlia Flamenca de la Plana.
22.00 h Al recinte de l'antic Mercat, 21 Nit de penyes amb tombet de bou. Organitza la Comissió de Penyes i patrocinen la Fundació Caixa Rural Vila-real i el Mercat Central, amb la col · laboració de la Junta de Festes.
23.00 h Al recinte de l'antic mercat, actuació de l'orquestra Esmeralda On Tour. A continuació, discomòbil patrocinada per Gossip. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.


DIVENDRES 7
12.00 h Al carrer Major Sant Domènec, 27, dinar de nois Naps Party. Organitza la penya Xafarrup.
13.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia El Paiportero, patrocinades per la Junta de Festes.
17.00 h Al CEAM, c / Gamboa, ball.
18.00 h Al carrer Lluís Vives, 20, xocolatada popular amb festa de disfresses i castell inflable per a nens. Organitza la penya L'ESCLAFIT.
18.00 h Al carrer Molí, 4, inici de la II Cursa solidària per a nens pels carrers de la ciutat a benefici de Anaís, continuant amb la campanya «Un tap, una esperança per Anaís». Dues categories: 5-8 anys i 9-12 anys. Inscripció 1 € en A1F Sport (c / Mestre Goterris, 5). Organitza la penya Mustafà.
18.30 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia El Paiportero, patrocinades per la Junta de Festes.
19.00 h Campanya d'aliments solidaris. Inici de la recollida d'aliments i donatius solidaris a càrrec de la Joventut Antoniana a l'edifici de la Fundació Caixa Rural, plaça Major, 13. Col·labora la Fundació Caixa Rural Vila-real i organitzen la Comissió de Penyes i la Junta de Festes.
19.30 h Al carrer Molí, 4, inici de la II Cursa solidària pels carrers de la ciutat a benefici de Anaís, continuant amb la campanya «Un tap, una esperança per Anaís». Inscripció 2 € en A1F Sport (c / Mestre Goterris, 5). Organitza la penya Mustafà.
19.30 h Als carrers de la vila, discomòbil. Organitza la penya El Minaor.
20.00 h A l'església arxiprestal, felicitació a la Mare de Déu de Gràcia, amb la lectura de poemes i concert d'orgue barroc i romàntic a càrrec de Vicente Flich i Augusto Belau amb la participació del tenor David Montolío. Organitza l'Associació de Filles de Maria del Rosari.
21.00 h A la Fira de la Tapa, nit andalusa amb l'actuació del grup Sentir Andalús. Organitza la Comissió de Penyes.
21.00 h Al carrer Cervantes, 26, sopar de germanor amb projecció de videoclips de música en valencià. Organitza la penya Tio Canya i col · labora l'Aplec de la Plana.
22.00 h A la plaça Major, 23 ª Macrosopar i 4 ª de disfresses per a penyes. Organitza la Comissió de Penyes i col · labora la Junta de Festes.
22.30 h A la plaça Major, festival D1eZ FM. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.
23.00 h Al carrer Cervantes, 26, festa de l'Aplec de la Plana amb l'actuació dels grups Seasons, Olives Trenkades, Envergadura i DJ Nelo. Organitza la penya Tio Canya.
23.00 h Al carrer Zumalacárregui, 18, orquestra. Organitza la penya El Balconet.
23.30 h A l'avinguda Europa, s / n, festa remember amb els DJ Pol, Paco Sánchez, José i Julio. Organitza Skatebar.
00.00 h Al Raval del Carme, 35, discomòbil. Organitza la penya Pata Negra.
00.00 h Al carrer del Salvador, discomòbil. Organitzen les penyes Makarró i Beu i Fuig.
00.00 h Al Raval del Carme, 20, 100% Abaetjo s Street music party. Organitza la penya L'Abaetjo.
00.00 h Al carrer Lluís Vives, 20, discomòbil amb el DJ Fran i festa de disfresses. Organitzen les penyes L'Esclafit i la Cova.
00.00 h Al carrer del Taronger, núm. 19, festival de playbacks «Memorial Juanjo Garcia" amb actuacions dels membres de la penya. Organitza la penya L'Esquella.
01.00 h Vaques enfundades a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia El Millars. Patrocina l'associació cultural taurina Guarisme 9.
01.00 h A la discoteca Gossip, Remember amb Kike Jaén, Paco Moliner i Sergio Iruela.
04.00 h Al carrer Cervantes, 26, I Macarronada solidària a benefici de l'Associació de Pares amb Fills amb Espina Bífida. Inscripció 1 €. Organitza la penya Tio Canya.
05.00 h Al carrer Exèrcit, 3, II Degustació de patates. Organitza la penya Fem Festa.


DISSABTE 8
08.00 h Entrada pel recinte de la vila, amb bous de la ramaderia de Germán Vidal. Patrocina la Junta de Festes.
09.00 h A la plaça la Vila, Dia de la Foto, organitzat per l'associació fotogràfica Sarthou Carreres.
09.00 h A la plaça la Vila, exhibició d'aus rapinyaires. Organitza l'ONG EDC Natura-Fundació Omacha. Podran fer-se fotos de les aus, amb la col · laboració de l'associació fotogràfica Sarthou Carreres.
10.00 h A la plaça Mossèn Ballester, V Concentració de motocultors. Seguidament, desfilada pels carrers: plaça Mossèn Ballester, Ramon i Cajal, av. Pius XII, Josep Ramon Batalla, Vicent Sanchiz, Ermita, Almassora, Vicente Amorós, Joan Baptista Llorens, Riu Ebre, Francesc Tàrrega, la Murà, Ramon i Cajal i plaça Major. Organitza la penya Cèltic Submarí.
11.00 h Bou a la zona de cadafals, amb el núm. 2, de nom Ratolí, de la ramaderia Antonio Ordóñez, i el núm. 7, de nom Jardiner, de la ramaderia Espartales, patrocinats per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
11.00 h Al carrer Indústria, 3, Sanda Dance Combat Fitness (estiraments, exercici físic i tonificació muscular). Organitza el Club de Wushu / Kung-Fu Tradicional de Vila-real i patrocina la Regidoria d'Esports.
12.00 h Al carrer Indústria, 3, Trance Relax (relaxació guiada). Places limitades, inscripcions al club. Organitza el Club de Wushu / Kung-Fu Tradicional de Vila-real i patrocina la Regidoria d'Esports.
13.00 h Al carrer Serra d'Irta, I Macrocomida de penyes. A continuació discomòbil tribut a les festes dels 90 amb sorpreses i animacions. Organitza la Comissió de Penyes i col · labora la Junta de Festes.
14.00 h Al restaurant Els XIII, dinar de germanor, a continuació, a la seu de l'associació ball amb orquestra. Organitza l'associació de pensionistes i jubilats El Prado.
15.00 h A la Mayorazga, Trofeu Hoquei Línia de les festes de la Mare de Déu de Gràcia. Organitza el Club Patí Ciutat de Vila-real i patrocina la Regidoria d'Esports.
16.30 h A la pista de l'av. Europa, davant del col · legi de Santa Maria, Campionat de bitlles serrans. Organitza el Club de Bitlles Serrans i patrocina la Regidoria d'Esports.
17.00 h Al camp de futbol de Flors, I i II Proves d'Agility Ciutat de Vila-real. Organitza Club d'Agility Vila-real i patrocina la Regidoria d'Esports.
17.00 h Al CEAM, ball amb orquestra. Patrocina el Consell d'Usuaris.
17.45 h Al recinte de la vila, cercavila Anem al bou amb la xaranga Els Mataos. Organitza la penya Fem Festa.
18.00 h Al carrer Torrehermosa, 1, II Ressaca festival electroremember amb els DJ Juan Barrachina, Diego, Dioni, KPSU live, Kike i Ruben. Organitza la penya Ressaca.
18.30 h Bou per la vila, amb el bou núm. 26, de nom Miner, de la ramaderia d'Antonio Ordóñez, el bou núm. 12, de nom Azahar, de la ramaderia Martín Lorca, i el bou núm. 3, de nom Fundador, de la ramaderia Iniesta, tots patrocinats per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
19.30 h Últim dia de la novena a la Verge de Gràcia, a l'església arxiprestal.
20.00 h Al carrer Cervantes, 26, porta el teu instrument a la I Jam session, oberta per a tots els públics. Organitza la penya Tio Canya i col · labora 12 Notes.
20.30 h A l'església arxiprestal, Serenata a la Mare de Déu de Gràcia, a càrrec del cor Aroma del Rocío de la Llosa. Organitza la Congregació de Filles de Maria Immaculada.
21.00 h A la plaça de Sant Pasqual, amb motiu del VIII aniversari, sopar per a socis i convidats. A continuació, exhibició de balls llatins, a càrrec d'Edu, el Che de la Salsa. Organitza l'associació cultural Bombo Groc i col · laboren la Sidreria La Tasca i Construccions Proyecvila.
21.00 h A la Fira de la Tapa, nit rockera amb l'actuació de Los Dalton. Organitza la Comissió de Penyes.
23.00 h Al parc de la Panderola, concert de rock, amb els grups Arzua 25, Els Criptozoos i Brazilpunks, a benefici de la Fundació ASPROPACE.
23.00 h Al Casal de Festes, I Trobada de balls de saló i ritmes llatins. Organitza l'escola i club de ball esportiu Carisma Vila-real i patrocina la Junta de Festes.

DIUMENGE 9
08.00 h Desmuntatge de cadafals.
09.00 h Al camp de futbol de Flors, I i II Proves d'Agility Ciutat de Vila-real. Organitza el Club d'Agility Vila-real i patrocina la Regidoria d'Esports.
09.00 h Al circuit urbà: av. Portugal, c / Illes Columbretes, c / Serra d'Irta, c / Constitució ic / Mare de Déu de la Consolació, cursa ciclista d'escoles ciclistes I Memorial Jofre Grau. Organitza el Club Ciclista Campió Llorens i patrocina la Regidoria d'Esports.
10.00 h A l'associació de pensionistes i jubilats El Prado, VI Campionat d'escacs Ciutat de Vila-real. Organitza el Club d'Escacs Vila-real i patrocina la Regidoria d'Esports.
17.00 h Ofrena de flors a la Mare de Déu de Gràcia a l'església arxiprestal, realitzada per la reina i dames de la ciutat. A continuació, processó de retorn de la imatge de la patrona fins a l'ermita.
17.00 h Al CEAM, exhibició de mantons de Manila i ball. Patrocina la Junta de Festes.
20.00 h A la plaça Major, actuació de Los Mustang. Patrocina la Junta de Festes.
21.00 h A la Fira de la Tapa, dia del client, promoció Amstel 2x1. Patrocina cervesa Amstel. Organitza la Comissió de Penyes.
23.30 h Traca final de festes, des de l'Ajuntament fins al temple de Sant Pasqual. Patrocina la Junta de Festes.
00.00 h A l'aparcament de l'avinguda Europa, castell final de festes a càrrec de la pirotècnia Martí, patrocinat per la Junta de Festes.

2 comentaris:

Dolors Jimeno ha dit...

Sou unes persones ben festeres! Quina barbaritat d'actes! Passa-ho bé, Toni.
D.

TONI PITARCH ha dit...

La veritat és que sí, encara que darrerament un mica més modestetes perquè els vila-realencs estem municipalment tant hipotecats com la majoria o més...

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes