dissabte, 27 d’abril del 2013

HASTA LUGO, LUCAS!


Avui el partit Lugo - Vila-real ja ha començat trist, guardant un minut de silenci per la mort d'un dels herois del primer ascens a la Lliga de Primera -quan encara era de les estrelles, no dels estrellats contra el Mur de Berlín-, és a dir, Antonio Díaz (D.E.P.)...

La veritat és que resulta fàcil resumir un partit amb tant poc de joc i que ha acabat 0-0, precisament, perquè el Vila-real tan sols ha cret un poc de perill als primers minuts de cada part (un xut de Perbet a l'inici i una pilota al travesser de Mario Gaspar en la segona) i les poques ocasions del Lugo, sempre content amb l'empat, també han sigut escasses. I això que als darrers minuts ha entrat Héctor Font, vila-realenc de gran record pels bon moments que ens va fer viure al Madrigal, i Airam Cabrera -un altre-ex- que ha intentat crear perill a Juan Carlos...

Al final, un punt, com a Múrcia, que tampoc serveix per resseguir l'estel dels de davant, és a dir, l'Elx que pràcticament té el primer lloc a la butxaca i Girona (que guanyant demà es pot posar amb 4 punts més que els grocs) i Alcorcón que, ara mateix guanya el Xerès i, per tant, amb tres punts més que el Vila-real.

Des del partit de Múrcia dóna la sensació que l'efecte Marcelino ha anat esvaint-se, no sé si per les lesions, pel perfil dels jugadors que tenim (més artistes que gladiadors, poc acostumats a patir, posar el peu i córrer els 90 minuts), perquè portaven massa partits amb una nova mentalitat que no era la seua i, al final, ha tornat la inèrcia de la primera volta: lents i previsibles i sense un líder al centre del camp que es pose l'equip a les espatlles.


No està tot perdut, sempre podem optar al play-off i, fins i tot, a l'ascens directe si se guanyen els partis que quedent, tots, contra rivals directes: Elx, Alcorcón, Girona, Almeria... però amb l'actitud d'avui a Lugo o amb la de Múrcia... això no és difícil, és impossible.

Restarem expectants als resultats dels rivals, però avui el Vila-real ha perdut l'enèssima oportunitat per presentar, definitivament, la candidatura a la segona plaça que és la que dóna accés directe a la Primera Divisó, on només juguen dos equips, sí, el Barça i el Madrid i la resta són comparses, però val més ser comparsa de Primera i enfrontar-te als equips més endeutats del mòn que equip sense deutes i de Segona... #Tornarem... encara que siga jugant el play-off. 

1 comentari:

TONI PITARCH ha dit...

A sis jornades del final i després de l'empat del Girona a Elx i de la derrota de l'Almeria a Múrcia, el Vila-real és quart i depén de sí mateix per aconseguir el segon lloc i, per tant, l'ascens directe:
1.- Elx, 73
2.- Alcorcón, 65
3.- Girona, 64
4.- Vila-real, 62
5.- Almeria, 59
6.- Las Palmas, 58

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes