dimecres, 26 de setembre del 2007

Revista "LA VILA" dels Socarrats



De socarrat a socarrat. L'amic Vicent Usó m'envia per email la següent convocatòria que us adjunte tot seguit. I com lletra d'escriptor només demana lector, ací la teniu:

<<Benvolgut/a.

Per la present et convide a la presentació de la revista "La Vila", que edita l'Associació Cultural Socarrats. L'acte serà divendres 28, a les 20,30 hores, al Casal Jaume I de Vila-real . En acabant, ho mullarem amb un vi d'honor.

El nucli central de la publicació l'ocupa la figura del dibuixant Quique, que fou distingit pel col·lectiu com a Socarrat Major 2007, un premi que comparteix amb gent de tant de prestigi com ara Enric Valor, Vicent Pitarch o Raimon, entre altres. A banda de les paraules de Quique en les quals repassa la concepció de l'humor que han tingut diferents dibuixants des de Forges i Perich a Ibáñez o Gila, la revista inclou diferents articles que s'ocupen de descriure la seua figura. Així, de Quique en parlen la presidenta de Socarrats, Maribel Castillo, el periodista Joan Soler o l'escriptor Vicent Fausto. Els textos es complementen amb dibuixos del mateix Quique. A més, però, hi ha articles de diferent caire: sobre el vi del Priorat, a partir de la visita que féu l'associació a la comarca vitivinícola catalana, sobre la pèrdua dels Furs i la Nova Planta que imposà la monarquia borbònica, sobre les raons de ser de la política o sobre el Club de Lectura que impulsa l'associació.

Esperem, doncs, poder comptar amb la teua presència
>>.
.............................................................................

L'AFEGITÓ FUTBOLÍSTIC DE LA MITJA NIT

P.D.- M'haureu de perdonar, una vegada més, els agnòstics del futbol, però aquesta nit -per primera vegada en la història- els aficionats del Vila-real anem a dormir amb la satisfacció de ser líders de la Primera Divisió.

VISCA ER BETI I QUE NO PIERDA CONTRA EL REAL MADRID!!!

Demà els andalusos que guanyen al Madrid, perquè, sincerament, ja cansa tanta propaganda de la Casa Blanca i del mitja-punta Raül, el que tira del carro, el que ni a l'Atlètic de Madrid (quin gol del Kun Agüero i quin golàs de Forlán), ni, molt menys, al Vila-real, hui per hui, tindria lloc a l'equip titular, perquè cap equip de primera té, com a mitges puntes, tots d'aquestos cracks: Rossi, Nihat, Tomasson, Pirés, Cazorla, Matias Fernández (més que Mati-gol, Mati-passada), Cani... Llàstima que només hi ha un davanter centre (Guille Franco) i dos centrecampistes clàssics (Josico i Senna). De tota manera, el Vila-real encara donarà molta guerra abans de l'explossió futbolística de Bruno i la recuperació de Mavuba (ha de demostrar que val el que ha costat!): quan això arribe, serà massa per la carabassa!!! Endavant Vila-real: a triomfar sense triomfalismes, corrent i treballant, perquè al futbol guanya la qualitat, la velocitat i la joventut!

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes