dissabte, 3 de novembre del 2007

TREBALLAR EN BLOC


Ahir divendres, com a Secretari Local del BLOC de Vila-real vaig enviar un comunicat de premsa que, de segur, llegireu avui o demà als mitjans escrits on diu, més o menys açò:
"En Assemblea Local celebrada el passat dimecres 24 d'octubre, el Secretari Local del BLOC, Antoni Pitarch i Font, ha animat el conjunt de militants i simpatitzants que conformen aquest col·lectiu perquè participen activament en un procés que s'enceta, ara mateix, per dissenyar les línies polítiques del BLOC a Vila-real, en una legislatura on el treball del partit s’haurà de centrar en la tasca d’oposició i en el seguiment permanent de les preocupacions dels ciutadans de Vila-real. Mitjançant l'elecció d'una nova Executiva Local, el col·lectiu vol reforçar la seua posició actual, obrint un període de dinamització per tal d'arribar, cada vegada més, a tots el sectors socials i a tots els ciutadans del municipi".

En definitiva, renovar-se o morir. Ja val de flagel·lar-se pels resultats municipals, ara toca treballar. Definitivament, molts dels nostres electors se van quedar a casa el 27 de maig perquè alguna cosa vàrem fer malament. A més, ara tots tenim clar que el Compromís amb EU, potser, no ha estat, ni molt menys, l'únic factor: més de 700 votants del PP es van quedar a casa, el PSOE no va ser capaç d'atreure el 12.000 votants de les generals, EU va perdre l'únic regidor que tenia, però això no és suficient per explicar l'immobilisme de part de l'electoral del BLOC.

Els temps canvien, la política se profesionalitza i el bipartidisme salvatge va obrint-se pas entre la selva mediàtica. No podem seguir, només, amb un treball honest que unifique bones voluntats. S'ha de començar, des d'ara mateix, a escoltar els ciutadans de Vila-real, fer de corretja de transmissió de les seues queixes, de les seues propostes quotidianes i dels maldecaps municipals que els neguitegen, però sempre tenint clar que Vila-real no és l'Ajuntament.

El BLOC no està disposat a fer campanya electoral cada dia, perquè l'objectiu sempre serà, per nosaltres, aconseguir un Vila-real millor, més sostenible, més segur, més transitable, més net, més dotat de tota classe d'infraestructures... I, per això, hem de fer un seguiment del nostre electorat que mantinga l'actual creixement sostingut del col·lectiu, fent créixer -encara més- el nombre d'afiliats i simpatitzants: les activitats lúdiques per al jovent, les iniciatives culturals, així com les entrevistes amb els representants de totes les associacions de la ciutat han de ser, des d'ara mateix, una constant en la nostra agenda quotidiana.

La nova Executiva Local que elegirem el proper dimecres, a partir de les 10 de la nit, té el repte de dinamitzar, encara més, una gent tant inquieta com la nostra i, al mateix temps, donar el protagonisme que es mereix cadascuna i cadascun dels afilitats i simpatitzants per seguir consolidant el BLOC com la tercera força municipal, provincial i autonòmica i l'única opció seriosa d'acabar amb el bipartidisme regnant.

3 comentaris:

Lisa Viguer ha dit...

Diguem tiquismisquis, però...

Podies haver comentat qualsevol altre tema abans de publicar aquest post.

Perquè just quan s'acabava el text sobre la renovació del Bloc a nivell local, diu: "Mort a Vila-real". I l'associació d'idees és punyetera. Jeje.

És broma, xic. Saps que li desitge llarga vida al Bloc. Les majories sempre són fatals; excepte la majoria d'edat, que ens dóna dret a votar. Jeje.

A renovar-se com el Bífidus!! (por dentro y por fuera) JAP :-)

TONI PITARCH ha dit...

Tens tota la raó, però ho he fet perquè la premsa -com quasi sempre- no ens ha fet ni puting cas, cosa que a Púting a Rússia no li passa, però tampoc al PP ni al PSOE que, ací, són els putings amos de la premsa. Només La Plana al Dia en digital ho ha tret, perquè El Mundo Castellón al Dia de Dissabte, per poc, se queda només amb el titular.
Però és de veres que, a l'ordenarse els articles a l'inrevés, queda: Treballar en Bloc, Mort a la Vila-real... Mort a la premsa bipartidista, mort als mitjans públics que en comtes d'informar fan propaganda... DIGUEM PROU DE MANIPULACIÓ INFORMATIVA... Segons Canal + només existeix el Real Madrid, segons Canal 9 el València, segons els Mediterráneo el PP, segons El Periódico el PSC, etc, etc, etc.
Visquen els blogs lliures!!!
han tret

el pregoner ha dit...

molt d'ull en la frase:

RENOVAR-SE O MORIR, jo a fegiria ;

O MORIR RENOVANDOSE, en fi vos desitje el millor desde el vostre posicionament politic actual, escorat cap hon sembla ser que la vostra base dura vol que siga escorat, jo com la gallineta de lluis llach segueix tenint les mateixes ideies que avans, altres torneu a les dels avanpasats. Molta sort.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes