diumenge, 9 de desembre del 2007

POSEM ELS REIS AL BALCÓ


Aquest matí, per fi, he aconseguit el meu. El tenia reservat des de, pràcticament, el mes de setembre i, tres mesos després, he arribat a la conclusió que vaig fer molt bé perquè, ara mateix, la campanya de la Joventut Antoniana de Vila-real Posem els reis al balcó és un èxit total, fins el punt que s'han exhaurit tots els reis de gran format.

Valen 40 euros, però estan confeccionats amb els millors materials i no com els d'uns bassars orientals, els noms dels quals no vull anomenar, que són d'usar i tirar, a més, com tots sabeu, des del 1927 -si no em falla la memòria- la Joventut Antoniana de Vila-real no solament organitza la tradicional Cavalcada de Reis i gestiona la il·lusió de tot un poble de xiquets i xiquetes, sinó que tot el que recapten sempre se destina als més necessitats.

Ja sabeu, si esteu farts d'homes grassos amb barbes blanques importants d'Amèrica i de menjar crispetes al cinema per acabar amb els excedents de panís ianquis (sempre m'he preguntat: per què no menjar cacau i tramussos quan anem al cine?) i voleu recolzar una tradició centenària, PENGEU ELS REIS AL BALCÓ... encara sou a temps.

3 comentaris:

Nomdedéu ha dit...

Posem els reis al balcó! Posem els reis a la finestra. Posem els reis de potetes al carrer.... Para compte que l'audiència nacional està vigilant.
Si no ens veiem bones festes!

Anònim ha dit...

Ni Santa Claus, ni Reis al balcó. Ho trobe igual d'antiestètic.
Sembla que estiguem al Salvatge Oest, tot de gent penjada pels carrers!!
La gent pot col·laborar amb la Joventut Antoniana (l'associació més honrada de tot el poble, ho dic de primera mà) comprant les garrofes solidàries, encarregant visites dels Reis, o posant diners al 'cepillo' de Sant Antoni.
Ho agrairan igualment, perquè els pobres passen "les de Caín" per a finançar una Cavalcada que se la curren asoletes a força d'hores de son i voluntariat, però després es penja la medalla l'Ajuntament.
Tirorí, tirorí!!

TONI PITARCH ha dit...

Com que no tinc balcó, al meu pis, igual em toca penjar-los des de la galeria. Té raó l'Enric Nomdedéu, he començat amb "posem" i he acabat amb "pengem"... Robespierre va acabar guillotinat per una cosa semblant... I bé, bones festes, però igual ens veiem abans de Nadal.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes