diumenge, 18 de maig del 2008

PLUJA FINAL, CAVALCADA VIRTUALPer segon diumenge consecutiu, Vila-real s'ha quedat sense cavalcada per culpa de / gràcies a / LA PLUJA / EL PLOGUT / HA PLOGUT / AIGUA PER A TOTS! Si diumenge passat va ploure tot el matí fins l'hora d'acordar la suspensió, ahir va estar a l'inrevés: tot el matí sota un sol de justícia fins les cinc en punt de la vesprada, com a una tragèdia taurina escrita per Garcia Lorca... De tota manera, els seguidors dels ours de Santa Clara han estat de sort perquè, pràcticament, s'ha fet tots els actes previstos llevat de la gafada cavalcada...

Però, a mal / bon temps, bona / mala foto... Ací teniu les carrosses, en una mena de cavalcada virtual del que hauria pogut estar i no va poder ser. Com sempre, bon humor, millor crítica i els temes que estan en boca de tots els vila-realencs.

LES INTERMINABLES OBRES DEL PÀRKING DE L'AJUNTAMENT QUE HAN CONDICIONAT EL SEGREST DE L'ESTÀTUA DE JAUME I DEL BELLMIG DE LA PLAÇA MAJOREL POSTRE DE SANT PASQUAL O EL QUE FAÇA FALTA PER AUTOENGANYAR-NOS, EN EL PRESENT, AMB UN INEXISTENT VILA-REAL TURÍSTIC: turisme industrial, llaurador?

LA SORPRENENT RAPIDESA EN CREAR UN SURREALISTA CARRILBICI A BASE DE PINTAR DE VERD EL TERRA D'UN CARRER DE VIANANTS O EL VICI DE CANVIAR D'OPINIÓ, DESPRÉS D'UNA RECOLLIDA DE FIRMES, PER RECONVERTIR EL PROJECTE INICIAL EN QUALSEVOL REALITAT-EXCUSA (APROFITANT QUE LA SÉQUIA PASSAVA PER ALLÍ, PER EXEMPLE EN UNA RUTA DE L'AIGUA) UNA VEGADA TIRATS AL FEM UN FUM D'EUROS DE LES BUTXAQUES DE TOTS ELS VILA-REALENCS (I AIXÍ TINDREM RATLLES VERDES INSERVIBLES IN SECULA, SECULÒRUM, JA QUE ESBORRAR-LES COSTA, ENCARA, MOLTS MÉS DINERS... PÚBLICS)
LA CRISI IMMOBILIÀRIALES BARRERES PER ACCEDIR A L'HOSPITAL DE LA PLANA DEGUT A LA SEMPITERNA PRECARIETAT DE LES INFRASTRUCTURES VIÀRIES


EL SECULAR RETARD EN TOTA CLASSE D'OBRA PP... PÚBLICA: CENTRE DE TECNIFICACIÓ ESPORTIVA


ELS ROBATORIS DE COURE A LES SÉNIES I POUS DE REG


CONTENIDORS, VORERES I CARRERS SOTERRATS DE (podeu completar la frase)... a Vila-brutícia


QUI TÉ BOCA, S'EQUIVOCA... QUI TÉ ESPASA I JUGA AMB ELLA TOTS ELS DIES, ACABA FENT-SE SANG, MALA SANG...


TEMÀTICA FESTERA

Normativa cívica als casals


Xovinisme fester (rànking)


Encierro: de bous o de xarangues?


La febra groga dels subcampions (abans del 0-2 a Riazor)


La reina i les dames vistes per la part posterior de la carrossa

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitacions!! Ha sigut l'única manera de vore la cavalcada d'enguany. Gràcies!!

TONI PITARCH ha dit...

Igual la tornem a vore dissabte que ve perquè, almenys, no tot siga virtual a Vila-real

TONI PITARCH ha dit...

Finalment, la cavalcada s'ha postposat fins les properes festes de setembre dedicades a la Mare de Déu de Gràcia (esperem que els encarregats de la portada, de l'edició de Vila-real, del periòdic Mediterraneo ho tinguen en compte... i no tornen a canviar de patrons, com en les passades festes de Sant Pasqual).

suni ha dit...

molt bon post, jo sí que vaig vore la cavalcad, jejeje, però un poc diferent (http://commpartim.blogspot.com)
B7S

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes