dijous, 4 de setembre del 2008

FALSOS RUMORS



A Vila-real sempre s'ha dit, falsament, que una part del terme municipal dona al mar (concretament l'antiga finca de La Pola, en Borriana). Després va arribar aquell rumor que negava l'arribada dels americans a la Lluna o que les mamelles d'Ana Obregon li havien explotat d'alt d'un avió per excés de silicona. Els darrers anys, des que s'ha sobrepassat la barrera psicològica dels 50.000 habitants, es diu que una llei inexistent prohibeix fer bous al carrer. I, des d'ahir, també se comenta l'afer, desmentit per la FAES (Fundación para el análisis y los estudios sociales), de José Mª Aznar, l'ex-president del govern, amb una ministra francesa...

De tota manera, a força de conviure amb la mentida quotidiana, els valencians mai ens hem sentit desagust amb les xafarderies i la desmesura: somos una comunidad que avanza a pasos agigantados hacia el futuro, esta tierra es lo miyor del món, la Copa América ha beneficiado incluso a los pescadores de Alicante y Castellón, después del gran éxito de la Fórmula-1 no nos haría falta trabajar a los valencianos... a no ser por los otros, los malos (Alejandro Amenábar?, els socialistes?, els nacionalistes?, els que mai voten PP?, les persones que no mengem de la política ni estem disposats a vendre'ns al poder per un plat de llentilles?...).

Los valencianos, con un presidente popular, teníamos mejor financiación, mejores carreteras, más hospitales, más colegios. Ahora, en cambio, con la crisis provocada por el gobierno central, todo ha desaparecido, todo es un caos... hasta el dia en que vuelvan a gobernar los buenos para salvar al pueblo del Apocalipsis.

Per a que després diga la premsa que els bloggers som els principals responsables de la difussió dels falsos rumors... Bones festes i visca la Mare de Déu de Gràcia!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja podria ser veritat això que quan superem els 50 mil habitants haurien de suprimir els bous al carrer.
El bou a la plaça i qui vulga que vaja a vore'l, però que no trenque l'activitat d'una ciutat ja tan important com la nostra.
Que no som un poblet!! Que tallar certs carrers és l'embolic pare!! [i més tenint els accesos al centre com els tenim]

TONI PITARCH ha dit...

Efectivament.
Ni Vila-real és Pamplona, ni les nostres festes tenen res que vore.
"L'encierret" que tant bé va quedar a Sant Pasqual, ara també serveix per acabar de colapsar l'avinguda Tàrrega/La Murà, és a dir, l'única que creua Vila-real (exemple d'urbanisme "magistral") de Nord a Sud.

Anònim ha dit...

Jo, al menys m'alegre que l'encierro no siga el segon dissabte de festes i que amés no facen vaques a migdia tampoc. Em facilitaran la feina que he de fer eixa jornada...

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

La meva llista de blogs

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes