dijous, 18 de setembre del 2008

VILA-REAL, CIUTAT MEDIÀTICA

Ahir, sense anar més lluny, Vila-real, la ciutat del futbol que va superar la línia psicològica dels 50.000 habitants al 2007, és a dir, només passar les Eleccions Autonòmiques i Municipals (la segona ciutat en nombre d'habitants de les comarques de Castelló i, tal vegada, una de les 12 més habitades del País Valencià) va ser mediàtica per partida doble.

En positiu, a nivell global pel gran empat a Old Trafford contra el Manchester (0-0), actual Campió d'Europa. I, en negatiu (per la mala imatge que es dona de les comarques de Castelló i dels seus dirigents), a nivell estatal i, per suposat, de rebot, al programa de La Sexta, Caiga quien caiga, on poguerem veure imatges de la Fira de la Tapa de la nostra ciutat (també les podeu visionar ací, gràcies a les noves tecnologies) mentre la neboda de Gabilondo i la gent de CQC resseguien el rastre del president de la Diputació, Don Carlos Fabra Carreras...

En primer lloc, els assumptes mediàtics globals:



A continuació els més locals, comarcals, quotidians o, millor dit, provincials perquè La provincia de Castellón también existe:

1) El ple més polèmic (29/07/2008).-



2) CQC I (17/09/2008).-



3) CQC II (17/09/2008).-




......................................................................................................
P.D.- Dedicat als vila-realencs desplaçats a Manchester i als despistats que s'ho perderen en acabar-se el partit... De res!

1 comentari:

TONI PITARCH ha dit...

Evidentment, faltava la segona part del reportatge del CQC amb les maniobres d'Intereconomia, els guadaspatlles espontanis, etc. que, ahir (de pressa i corrents), vaig oblidar penjar...

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2024/25

Vila-real, la nostra ciutat (1274-2024)

Els més visitats

La meva llista de blogs

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes