dimecres, 26 de novembre del 2008

LA MILLOR AFICIÓ D'EUROPA !!!



El Vila-real C.F. va aconseguir anit, brillantment, la classificació en la fase de grups de la Champions League per a la següent ronda front a l'actual campió, el Manchester United que, per cert, mai ha aconseguit guanyar a l'equip de Vila-real en els quatre enfrontamets europeus disputats fins ara

La tàctica de l'afició (al voltant del 20% dels habitants de Vila-real són abonats de l'equip de futbol, una cosa mai vista a cap club del món) havia estat dissenyada amb molta cura: res de fer la ola / l'ona, res d'anar-se'n del partit a la mitja part i, sobretot, animar durant els 90 minuts davant la classe/prepotència dels Cristiano Ronaldo i companyia però, sobretot, escridassar a un àrbitre italià que no va influir en el resultat però sí en la infermeria (lessió de Marcos Senna després d'una entrada brutal dels anglesos que no va meréixer ni la cartrolina groga) i en el vestidor (injusta expulsió de Capdevila amb roja directa després d'una forta entrada a l'intocalbe C.R. ... cada vegada que li despentinaven els cabells suposava tarjeta groga per als grocs). Per tant, d'empat firmat i arreglat, res de res.

Molts gràcies afició i a esperar el mercat d'hivern, que s'acabe la dessídia d'alguns jugadors del planter que segueixen sense meréixer continuar en aquest gran equip de futbol i, sobre tot, passeu olímpicament dels mercenaris dels juntalletres, opinadors venuts a la veu del seu amo per quatre miserables euros (o potser, moltíssims més!) i que, damunt, sempre estan disposats a culpar l'afició quan els jugadors del Vila-real o el seu entrenador ixen al camp disposats a tirar un partit al fem (cas del de Copa contra el Poli Ejido o, dissabte passat, la segona part contra el Valladolid... per cert, ahir els jugadors groguets tampoc no van fer la ola / l'ona -com davant l'At.Madrid- i per això vam complir com a professionals).

Enhorabona a tots i a prosseguir el somni europeu!!!

2 comentaris:

TONI PITARCH ha dit...

Potser sobraven les referències al millor jugador del Manchester... M'ho ha fet reconéixer un bon aficionat i té tota la raó del món.

Anònim ha dit...

A les empreses se sol intentar tractar el millor possible als clients. El Villarreal C.F. és una empresa atípica.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes