dilluns, 10 de novembre del 2008

QUE VINGA LA LLUM...



Vila-real, Ciutat de Llum? Home, com a eslogan turístic quedava molt pretenciós, a banda que poc original... Però, ara que resulta que sí, que a Vila-real comença a arribar una mica de llum i de matèria gris i d'art i de moltes coses bones... però, sense exagerar, això sí, que La Llum de les Imatges tampoc va a treure'ns de la misèria, ni a crear molts llocs de treball fixos i ben remunerats, ni va a enriquir cap restaurant, no ens enganyem... però, com déiem, ara que som una Ciutat amb Llum, va i canvien el logo de l'Oficina de Turisme... per un altre igual o més gris que l'anterior, en quant a disseny, però amb més colorets...

Com dirien al tròpic, Menys logos, Caputxeta, i mais treballar...... A Vila-real li pot venir molt bé una mica de llum, si aquestes radiacions de les imatges il·luminen les ments dels ciutadans i, sobretot, dels governants... Vila-real és com és i, tal vegada per això mateix, sempre ha vingut poca gent a descobrir-la. Ara és el moment de donar-la a conéixer, en primer lloc, als propis vila-realencs amb el foment de les visites didàctiques dels estudiants, per exemple...

Avui comença La LLum de les Imatges, que vinga!


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan he llegit que vinga la llum, m'ha semblat que et referies a la farola que du més d'un any fundida entre el Passeig de l'Estació i el carrer Borriana, o potser a que vinguera la llum que ens han llevat quan no netejen la Sèquia que va plena de merda, de gom a gom. O tal volta la llum que no tindrà la Plaça Major pel seu revestiment negre.
Falten moltes llums a Vila-real.

Anònim ha dit...

Sobre tot, per la zona de Ca la Vila falten moltes llums i molta matèria grisa.

Paco Montañés ha dit...

Gràcies Toni per permetre'm rememorar les primeres èpoques universitàries amb Al Tall. Boníssims !!
Les imatges, si podem, passarem a veure-les ... perquè no ens ho conten.
Salutacions.

TONI PITARCH ha dit...

Val la pena, Paco. Les coses ben fetes així s'han de reconéixer. Ja era hora que a Vila-real arribaren diners públics per fer alguna cosa important (encara que queden massa asignatures pendents): l'Arxiprestal s'ha de netejar i restaurar, almenys, cada dos segles.
Dissabte que ve torna a ser jornada de portes obertes. He estat avui i, si puc, tornaré dissabte. També m'han dit que per 3 euros pots fer la ruta completa, és a dir, Vila-real, Borriana i Castelló.
Benvinguda siga la Llum!

Anònim ha dit...

una puntualització. han invertit diners en el poble... però el dia que al senyor arxiprest d'aquest poble li done per dir que l'esglesia és seua i no pot entrar el qui no pague, no podrem anar a veure-ho. Allò no és propietat municipal, perquè res del que hi ha ahí és patrimoni i si l'esglesia vol cremar-ho té tot el dret. És (salvant les distàncies) com si m'hagueren arreglat l'entrada de ma casa.

Anònim ha dit...

Tu no seràs de la família Font de Mora, a la que sí que li han pintat la façana i els porxes on, antiguament, estava el quisco de Benito.
Supose que, com a propietat particular, l'Ajuntament els farà pagar la pintura i la mà d'obra.
Un escolà.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes