dilluns, 25 de maig del 2009

EUROPA: ESPOTS PER UN youTUBe


En principi eren el mal i el bé, àngels i dimonis, el doberman i l'anyellet, els rojos i el blaus, els carques i els progres, el Ying i el Yang, l'alfa i l'omega, el principi i el fi, la gènesi i l'apocalipsi, el cel i l'infern...

Pel camí trobem sastres, models, organitzadors d'esdeveniments, comissionistes, constructors, contratistes, especuladors de consciències, imputats, diputats, candidats, candidates, euroescèptics, aturats, encantadors de serps, venedors de fum, traficants de Kyoto i poques idees, pocs programes engrescadors, absència de lideratges convincents, fans orelluts, insulars afortunats, electors perduts...

Sí, ja tenim al damunt la bipartidista campanya electoral. El solet, les poques ganes d'anar a votar del personal, l'escassa pedagogia sobre Europa que es fa des del poder, l'escàs finançament regional que ens ha arribat, fins ara, per a les infrastructures de l'Eix Mediterrani, els escarransits -per no dir inexistents- ajuts a la citricultura, al taulell... L'Estat Espanyol ha estat el màxim beneficiari del Fons Europeus per al Desenvolupament Regional (F.E.D.E.R. ) fins 2007, sí, però d'això els valencians -i més concretament els de les comarques de Castelló- no n'hem tingut notícia fins ara. I del Fons de Cohesió? I del Fons de Garantia Social (F.G.S.)? I de la P.A.C. (Política Agrària Comunitària)?

De moment, només sexe (pastilles, avortaments) mentides (promeses d'ajuts a la creació d'ocupació) i cintes (espots) de vídeo per un tub:

1) 1/6 Reportatge '30 minuts' sobre espots electorals


2) 2/6 Reportatge '30 minuts' sobre espots electorals


3) 3/6 Reportatge '30 minuts' sobre espots electorals


4) 4/6 Reportatge '30 minuts' sobre espots electorals


5) 5/6 Reportatge '30 minuts' sobre espots electorals


6) 6/6 Reportatge '30 minuts' sobre espots electorals


7) LES ROSSES I ELS PSICÒPATES TAMBÉ VOTEN...


8) BLOC- COALICIÓ PER EUROPA. Enric Nomdedéu:


P.D.- Molta sort Enric! Només treballant en BLOC i amb bona companyia (Ramon Tremosa és, amb diferència, el més preparat dels candidats) podem evitar que un bou torne a perpetrar el rapte d'Europa.
==========================================

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bo el de la histèrica rubia i el psicòpata. igual meu pensa i vaig a botar.
KGM

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes