divendres, 26 d’agost del 2011

CALENDARI DE CHAMPIONS LEAGUE 2011-12 (fase de grups)


Múnich, Manchester, Nàpols... i amb l'anunci del final de la vaga de futbolistes, Barcelona. Després dels dubtes que va generar el partit d'anada contra l'Odense on es va perdre per un gol, conseqüència d'una mala coordinació entre Diego López i Zapata, perquè tampoc van ser capaços els nostres de transformar les ocasions de gol generades, el Vila-real C.F. es va classificar brillantment dimarts passat amb una primera part de nervis i una segona de bon futbol i d'eficàcia golejadora de Rossi, amb les assistències de qualitat de Nilmar i de Cani (Cani selecció!)... que van aconseguir el 3-1 final que ens porta a la somniada Champions League per tercera vegada (2005-06, 2008-09 i l'actual 2011-12).

Ara toca reforçar l'equip, perquè no hi ha planter, ni molt menys, per afrontar amb garanties d'èxit les tres competicions (Champions League, Lliga de Primera Divisió i Copa del Rei) en les que està, ara mateix, involucrat el Vila-real C.F., tres de les més exigents competicions futbolístiques a nivell mundial avalades per les experiències, no massa positives, del passat. Com a mínim, un lateral esquerre (per cobrir la marxa de Capdevila), un central (ja que Gonzalo i Marchena, potser, seguiran amb una participació intermitent) i un centrecampista defensiu (perquè Marcos Senna mai perdrà la qualitat que atresora, però és normal que jugue pocs partits sencers).

El Vila-real C.F. pot fer un bon paper en Lliga perquè té un dels quatre millors planters, diguen el que diguen els mitjans de manipulació i propaganda informativa, a més de ser un dels millors equips gestionats, tant a nivell esportiu com financer, per no dir el millor... Qui parla dels més de 600 milions d'euros que té pendents de pagament el Real Madrid? I del deute del Barça, encara que els seus dirigents ja van advertir que no podien fer ni fotocòpies en color? El que no pot ser, és que un equips hagen de vendre (cas de Cazorla en Vila-real) i d'altres es malgasten els ingressos per vendre a la seua estrella i no paguen els deutes pendents (quants diners li queden a l'Atlètic de Madrid del traspàs del Kun? Resposta: No cap perra!).

Els equips de futbol estan en crisi perquè també han viscut per damunt de les seues possibilitats, i no és el cas, ni molt menys, del nostre Vila-real C.F... I els equips que van sobrats és perquè són rics alemanys que mai han malgastat (Bayern de Múnich), tenen un "jeque" àrab que els compra tot el que demana l'afició (Manchester City) o tenen una fama de picaresca contrastada guanyada a pols, com és el cas dels italians (Nàpols) i els equips espanyols en general ja que -vergonya, caballeros, vergüença, burro de València- dels 21 equips que han entrat en concurs de creditors, 20 són espanyols...



Tota l'afició de Vila-real hem viscut una setmana màgica i ara se'ns plantegen reptes, dubtes i problemàtiques que ja volgueren altres més rics, més alts i més guapos que nosaltres. Però aquesta satisfacció general no treu la responsabilitat d'encarar les tres competicions, com s'ha fet quasi sempre llevat de la Copa del Rei (que també s'ha tirat al fem conscientment, algunes vegades), amb les millors garanties de professionalitat, sentit comú i d'inversió assenyada sense hipotecar el futur. Per això confiem en què se facen les coses bé, i tot això sense oblidar-nos del gran paper del B, que demà dissabte obrirà el foc, curiosament, a la mateixa ciutat que l'A, és a dir, a Barcelona on s'enfrontarà al Barça B en el Miniestadi a partir de les 16 h. (el partit serà emés per televisió): un duel al més alt nivell entre dues de les millors pedreres futbolístiques de l'actualitat.

A gaudir del millor futbol del planeta. Endavant vila-realencs, endavant Vila-real!

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes