dimarts, 30 d’agost del 2011

PROGRAMA DE FESTES DE LA MARE DE DÉU DE GRÀCIA (Vila-real, 2011)DIMARTS 30 d'agost

12:00 h A la sala d’actes de Bankia, presentació del Programa Oficial de Festes. Patrocina la Fundació Caixa Castelló-Bancaixa i l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.


DIMECRES 31 d'agost

16:00 h Muntatge de cadafals.

19:30 h A la plaça de la Vila, acte oficial d’inauguració del XXIV Festival Internacional de Danses. Ballet Folklòric de l’Amazònia, Brasil; Anavumbo Dance Company, Zimbàbue; Perú Místico, Perú; grup de danses El Raval. Organitza el grup de danses El Raval, patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.DIJOUS 1 de setembre

18:30 h A la plaça Major, animació del grup de danses de Zimbàbue, participant en el XXIV Festival Internacional de Danses.

21:00 h Al carrer de l’Exèrcit, núm. 3, inauguració de la nova penya Fem Festa, obertura del casal i bateig del cadafal. Amenitzarà l’acte la xaranga show Va-ka-len-ta de Vila-real. Organitza la Comissió de Penyes.

22:30 h XXIV Festival Internacional de Danses. A l’Auditori Municipal actuació del grup Anavumbo Dance Company, Zimbàbue i grup de danses El Raval. Organitza el grup de danses El Raval, patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.


DIVENDRES 2 setembre

10:00 h Al carrer de la Mare Maria Rosa Molas, carrer de la nova Biblioteca Municipal, I Mercat Agroecològic. Organitza Xarxa d’Agroecologia de Castelló. Col·labora la Regidoria de Foment Econòmic. Patrocina l’Il•lm. Ajuntament de Vila-real.

13:00 h Obertura de la festa al parc de la Panderola, amb volteig de campanes i descàrrega de coets.

13:15 h Inauguració del Casal del Vi, a la plaça del Llaurador.

13:45 h Inauguració de la 22a Fira de la Tapa, al carrer de l’Hospital, organitzada per la Comissió de Penyes amb la col•laboració de la Junta de Festes de Vila-real.

18:00 h Eixida de la imatge de la Mare de Déu de Gràcia des de l’ermita.

18:00 h Al Ludocan Parc Caní (c/Riu, 76), II Concurs de gossos sense raça, a continuació, “Ensenya’ns que fa el teu gos”. Inscripcions fins al mateix dia a les 17 h al Ludocan Parc Caní. Organitza Ludocan Parc Caní.

19:00 h Recepció de la Mare de Déu de Gràcia davant del col•legi dels pares carmelites pel poble, penyes, reina i dames, autoritats i clero. Tradicional traca i solta de coloms. Seguidament, processó pel següent itinerari: carrer de l’Ermita i l’església Arxiprestal on s’entonarà el Tota Pulcra.

19:00 h Al carrer d’Artana, electro-rastre post mesó. Organitza la penya Sense Rastre.

20:15 h Als balcons de l’Ajuntament, lliurament de la Clau de la Festa i a continuació Crida de la Festa a càrrec de Sergio Caballero Ibáñez.


21:00 h A la Fira de la Tapa, actuació del grup ALMA FLAMENCA. Patrocina Espectáculos June. Organitza la Comissió de Penyes.

22:00 h Al carrer de l’Escultor Amorós, X Refugi Rock. Organitza el pub Refugi i col·labora la Junta de Festes de Vila-real.

22:00 h Al Raval del Carme, núm. 22, inauguració del nou casal amb degustació de begudes espirituoses. Organitza la penya Xafarnat.

23:00 h A la plaça Major, XXIV Festival Internacional de Danses. Actuació dels grups de danses: Anavumbo Dance Company, Zimbàbue; Ballet Folklòric de l’Amazònia, Brasil; Grup de Danses Ciutat de València i Grup de Danses El Raval. Organitza el grup de danses El Raval, patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

23:00 h A l’avinguda d’Europa s/n, festa remember. Organitza REVOLUTION SKATEBAR.

23:00 h Al carrer del Bisbe Rocamora, V Aniversari amb l’actuació musical del duo Angela i Pasky. Organitza la penya El Garbonet.

23:30 h Al carrer Major de Sant Doménec, núm. 24, actuació del Duo Color. Organitza la penya El Cordonet.

00:00 h A la plaça del Llaurador, actuació de LA MUSICALITÉ, organitza la Junta de Festes.

00:00 h Al carrer del Mestre Goterris, disco mòbil a càrrec del DJ J.F.Castillo. Organitza la penya L’Esvalot.

00:00 h Al carrer del Molí, núm. 4, disco mòbil amb DJ Bustos. Organitza la penya Mustafà.

00:00 h A l’encreuament del carrer de Benedito amb el carrer de la Mare de Déu dels Desemparats, música d’ahir, hui i sempre amb DJ Martin. Organitza la penya Penyae.

00:00 h Al carrer de la Puríssima, núm. 5, festa de DJ’S. Organitza la penya El Bequelló.

00:00 h Al carrer de Buenos Aires, núm. 1, I Festa elegant house amb el DJ Fran Giménez (Área Electrónica Tribekaclub). Organitza la penya …Del rollo.

00:00 h Al carrer de Zumalacárregui, núm. 18, orquestra. Organitza la penya El Balconet.

01:00 h Al carrer del Rei En Jaume, núm. 15, inauguració del nou casal amb la festa petarda a càrrec de DJ Palmito. Organitza la penya Postiguet.


DISSABTE 3 setembre

08:00 h Encierro pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia de GERMÁN VIDAL. Patrocina la Junta de Festes de Vila-real.


09:30 h Al carrer de Josep Ramon Batalla, núm. 8, 9é Esmorzar paranyer. Organitza la penya El Minaor i la penya El Sifó, amb la col·laboració d’Apaval.


10:00 h A la pista de patinatge de la Mayorazga, jocs infantils amb patins (mocadoret, circuits, etc.). Organitza el Club Patí Ciutat de Vila-real, associació d’hoquei In Line Vila-real, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.


10:30 h Als carrers de la Sang i Colom, mercat de productes artesans dels països participants en el XXIV Festival Internacional de Danses. Organitza el grup de danses El Raval, patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real. Horari: 10.30-20.00 h.


11:00 h A la pista de patinatge La Mayorazga, exhibició d’hoquei categoria sènior. Organitza el Club Patí Ciutat de Vila-real, associació d’hoquei In Line Vila-real, patrocinat per l’ Il·lim. Ajuntament de Vila-real.

11:00 h Al carrer de la Indústria, taller de defensa personal per a dones. Organitza el Club de Kung-Fu Tradicional de Vila-real, patrocinat per l’Il·lim. Ajuntament de Vila-real i l’Associació esportiva cultural i arts marcials de Vila-real.

11:00 h A la plaça de la Vila i el carrer Major de Sant Jaume, tallers de jocs populars, dels països participants en el Festival de Danses.

11:30 h En la pista de patinatge de la Mayorazga, partits populars d’hoquei 3x3. Organitza el Club Patí Ciutat de Vila-real, associació d’hoquei In Line Vila-real, patrocinat per l’ Il•lim. Ajuntament de Vila-real.

12:00 h A la pista de patinatge de la Mayorazga, exhibició Freestyle-Slalom, Street i Roller Dance. Organitza el Club Patí Ciutat de Vila-real, associació d’hoquei In Line Vila-real, patrocinat per l’Il·lim. Ajuntament de Vila-real.

12:00 h Al pati del Casal de Festes (camí de Betxí), 65é Concurs de paelles per a penyes, organitza la Comissió de Penyes, patrocina la Fundació Caixa Rural Vila-real i Mercat Central. Col·labora la Junta de Festes.

12:00 h Al carrer del Salvador, núm. 62, revetlla popular. Organitza la penya Beu i Fuig.

14:00 h Al Casal de Festes, 22é Dinar de penyes, organitzat per la Comissió de Penyes i patrocinat per la Fundació Caixa Rural Vila-real i Mercat Central. Amb la col·laboració de la Junta de Festes.

17:00 h Al CEAM, ball inaugural de festes, orquestra patrocinada per la Junta Festes.

17:00 h Al circuit del camí de les Voltes, camí de Carinyena i l’avinguda de Bèlgica, reunió d’escoles provincials de ciclisme Trofeu Mare de Déu de Gràcia. Organitza Club Ciclista Campió Llorens de Vila-real. Patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

17:30 h Cercavila d’animació de la penya Fem Festa pels carrers de la vila, acompanyats per la xaranga shou Va-ka-len-ta de Vila-real. Organitza la Comissió de Penyes.

18:00 h A la plaça Major, vesprada d'escacs al carrer. Organitza el Club d'Escacs Vila-real. Patrocinat per l’Il•lm. Ajuntament de Vila-real.

18:00 h Al carrer de la Indústria, videojocs (Xbox Game) Dear Or Alive combats per parelles. Organitza el Club de Kung-Fu Tradicional de Vila-real, patrocinat per l’ Il•lim. Ajuntament de Vila-real i l’Associació esportiva cultural i arts marcials de Vila-real (places limitades, inscripció en el Club de Kung Fu Tradicional de Vila-real).

18:00 h A la sala d’actes de la Caixa Rural, concert Nuestros Autores. Organitza la Societat de Música Acadèmica.

18:30 h Bou per la vila, amb el núm. 65 de nom Coleta de la ramaderia El Ventorrillo, patrocina la Junta de Festes, el bou núm. 24 de nom Mexicano de la ramaderia Partido de Resina i el bou núm. 100 de nom Bailador de la ramaderia Jandilla, tots dos patrocinats per la Comissió de Penyes.

18:30 h Comença el I Trofeu penya Fem Festa, al millor retallador de bous braus de les festes, i al millor retall de bou brau. Finalitzarà l’últim dia de bou. Organitza la Comissió de Penyes.

19:00 h Obertura d’exposicions:
Museu de la Ciutat Casa de Polo, fins al 30 d’octubre: Paco Puig “L’expressió artística a través de la música i la pintura.” Organitzada per la Regidoria de Museus. Casa de l’Oli, fins a l’11 de setembre:

18a Mostra concurs de fotografies “El món del parany”, organitza la penya L’Embolic i l’associació de paranyers APAVAL. Patrocina l’ Il·lim. Ajuntament de Vila-real (Normalització Lingüística i Tradicions) i la col•laboració de la Regidoria de Museus.

Comunitat de Regants, av. La Murà, núm. 9 (sala d’actes)
Enric Serra Vilar, “Paisatges de L’Espadà”………….Olis

A les sales d’exposicions de la Caixa Rural:
Enrique Barberá ………………………………. Escultures en talla de fusta
Noemí Barberá ………………………………… Olis
Zilda Barbosa …………………………………. Olis
Exposició “Ciutat d’ombres”……….…………… Fotografia
Exposició col•lectiva …………………….………Olis

19:00 h A la plaça del Llaurador, Vila-real Sona. I Festival de Grups Locals, amb la participació dels grups IMPASS, BLACK SHUK, ALMORRANES GARRAPINYAES i MALNOM. Organitza la Regidoria de Joventut. Col·labora la Junta de Festes.

19:00 h A la plaça Major, moda al carrer, desfilada de models. Patrocina B.R. Asociados SL. Col·labora la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

21:00 h A la Fira de la Tapa, actuació del grup LOS DALTON. Patrocina Espectáculos June. Organitza la Comissió de Penyes.

22:00 h A la plaça de Sant Pasqual, al costat de la sidreria La Tasca, amb motiu del 7é Aniversari de l’associació cultural BOMBO GROC, sopar per a socis i convidats. A continuació, disco mòbil amb l’actuació de DJ Frank Ibánez i DJ Roca. Organitza associació cultural Bombo Groc amb la col·laboració de Construcciones Pinares-Proyecvila i Sidreria La Tasca.

22:00 h Al carrer del Crist de la Penitència/Betxí, sopar de germanor, amb cara a cara de DJ’s (DJ Miró, Emi DJ, i altres). Organitzen les penyes Trabubus i La Despertà.

23:00 h A l’Auditori Municipal, XXIV Festival Internacional de Danses, actuació del grup Ballet Folklòric de l’Amazònia, Brasil, i Perú Místico, Perú. Organitza el grup de danses El Raval, patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

23:00 h Al carrer de Torrehermosa, núm. 35, disco mòbil patrocinada per bar Tribuna. Organitza la penya Borratxo L´Últim.

23:30 h Bou embolat, amb els bous de la vesprada núm. 65 de la ramaderia El Ventorrillo, i el núm. 24 de de la ramaderia Partido de Resina. Embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.

23:30 h Al carrer de Buenos Aires, núm. 1, III Festa patxanga. Organitza la penya …Del rollo.

23:30 h Al carrer de Peníscola, núm. 16, disco mòbil. Organitza la penya Punt i Avant.

00:00 h A la plaça del Llaurador, Rock per la Llengua. Continuació del I Festival de Grups Locals i actuació de La GOSSA SORDA, que ens portarà el seu rock i ska des de Pego. Organitza la Regidoria de Normalització Lingüística. Col•labora la Junta de Festes.

00:00 h Al carrer del Molí, núm. 4, festa restrospective amb DJ Ivan vs DJ Roberto Bustos. Organitza la penya Mustafà.

00:00 h Al carrer de l’Ecce Homo, núm. 45, X Carajillada popular. Organitza la penya El Sifó.

00:00 h Al carrer d’Alfred Nobel, festa 10é Aniversari. Organitza la penya Txutximorry.

00:00 h Al carrer de Buenos Aires, núm. 10, disco mòbil V Aniversari. Organitza la penya Samfaina.

00:30 h Al carrer del Cronista Traver, núm. 34, 10é Festival electrohouse amb Fran Giménez de Futura FM i Dani Rodríguez. Organitza la penya Vaser Keno.

00:30 h Al carrer de la Puríssima, núm. 5, Bequelló party, 10 anys junts, disco mòbil amb Nebher DJ. Organitza la penya El Bequelló.

00:30 h En la discoteca LAEROS 54, a l’avinguda de França, núm. 54, especial DEEP PURPLE, conmemoració del 15é Aniversari del concert històric de Vila-real, amb sessió i videoprojeccions a càrrec de Dionís DJ.


DIUMENGE 4

08:00 h Diana a càrrec de la colla de dolçainers i tabaleters El Trull de Vila-real pels carrers de la ciutat.

10:00 h Al recinte de la Mayorazga, tir i arrossegament. Organitza associació cultural esportiva Tir i Arrossegament Hípica. Patrocina la Junta de Festes de Vila-real i Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

11:00 h A la plaça Major, exhibició de gossos raters. Organitza l’Associació Gos Rater de Vila-real.

11:00 h Al carrer de la Indústria, taller de tai-txi. Organitza el Club de Kung-Fu Tradicional de Vila-real, patrocinat per l’Il•lm. Ajuntament de Vila-real i l’associació esportiva cultural i arts marcials de Vila-real.

14:00 h Mascletà a la plaça de la Panderola, a càrrec de la pirotècnia Martí.

14:30 h Al carrer de Cervantes, núm. 26, dinar de pa i porta en homenatge a Vicent Andrés Estellés, amb concert del cantautor Josep Lluís Notari, degustació de productes autòctons i de la cervesa artesanal Montmirà. Organitza la penya Tio Canya.

16:00 h Al recinte de la Mayorazga, tir i arrossegament. Organitza l’associació cultural esportiva Tir i Arrossegament Hípica. Patrocina la Junta de Festes de Vila-real i Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

16:00 h Al carrer de la Consolació, campionat de guinyot. Organitzen les penyes L’Esclafit i Extraviats.

17:00 h Al carrer de la Indústria, documental/pel·lícula educatiu-cultural de kung fu. Organitza el Club de Kung-Fu Tradicional de Vila-real, patrocinat per l’Il•lm. Ajuntament de Vila-real i l’Associació esportiva cultural i arts marcials de Vila-real.

17:15 h A l’encreuament del carrer Major de Sant Doménec i carrer de Cervantes, concentració de penyes, entitats, veïns i veïnes per a participar en l’ofrena.

17:30 h Ofrena de flors per les entitats ciutadanes, penyes, veïns i veïnes, per la plaça Major, plaça de la Vila i carrers Major Sant Jaume, carrer Bayarri i Sant Roc fins a l’església Arxiprestal. Organitza la Comissió de Penyes. Col·labora la Junta de Festes.

18:00 h Al carrer de Cervantes, núm. 26, festa infantil: sons i cançons, actuació del grup Trobadorets, amb berenar i tallers per passar de les consoles de joc. Organitza la penya Tio Canya.

19:00 h A l’església Arxiprestal, missa solemne en honor a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu de Gràcia, amb l’assistència de la reina i dames de la ciutat i autoritats. A continuació, processó pels carrers: Sant Roc, Bayarri, Major Sant Jaume, plaça de la Vila, plaça Major, Major Sant Doménec, Vives, Mare de Déu dels Desemparats, plaça Major, plaça de la Vila i Comte Albay fins a l’església Arxiprestal.

21:00 h Al Casal de Festes, jornada multiaventura per a penyes, amb paintball, futbolí humà, ring de sumo, rampa de zorbing, circuit Segway, circuits tricicles, surf mecànic, disco mòbil, etc. Amb sopar de pa i porta. Organitza la Comissió de Penyes. Col·labora la Junta de Festes.

22:30 h Cloenda del XXIV Festival Internacional de Danses a la plaça Major, amb la participació dels grups: Ballet Folklòric de l’Amazònia, Brasil; Anavumbo Dance Company, Zimbàbue; Perú Místico, Perú. Organitza el grup de danses El Raval, patrocina l’I·lm. Ajuntament de Vila-real.


DILLUNS 5

11:00 h Campanya de sensibilització i mentalització al medi urbà, IX Gimcana especial “Passejant pels carrers del centre de la nostra ciutat”. Amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania de la importància d’una ciutat accessible. Organitzada per l’associació ACUDIM.

13:30 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia La Espuela, patrocinades per la Junta de Festes de Vila-real.

16:00 h Al carrer de l’Hospital (davant de la capella del Sant Crist), JUGANT, JUGANT..., activitats per als menuts amb una festa infantil. Organitza la Comissió de Penyes.

17:00 h A la sala de teatre Els XIII, conferència a càrrec de l’associació La Convivència sobre la integració. Amenitzada amb música i dolços marroquins. Organitza l’associació La Convivència de Vila-real.

18:00 h Al carrer Major de Sant Doménec, núm. 24, I Tast de vi, amb degustació d’embotits i formatges, patrocina la xarcuteria Santiago Manrique. Organitza la penya El Cordonet.

18:00 h A la sala d’actes de la Caixa Rural, concert. Organitza la Societat de Música Acadèmica.

18:30 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia de Germán Vidal. Patrocinades per la Junta de Festes de Vila-real.

18:30 h En la casa social de la congregació de Filles de Maria Immaculada, inauguració de l’exposició de vestits de bateig “La Bolcada”. Romandrà oberta del 5 a l’11 setembre de 18.30 a 20.00 hores. Organitza congregació de Filles de Maria Immaculada.

19:00 h Al casal de la penya L’Embolic, IV Tast de vins de les terres de Castelló, a càrrec del celler VIÑA NATURA, SL de les Useres. Organitza la penya L’Embolic. Patrocina la Junta de Festes. Col·labora l’ Il•lim. Ajuntament de Vila-real.

20:00 h A l’avinguda d’Europa, s/n, xulla de pa i porta. Organitza Revolution Skatebar.

21:00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà, sopar de pa i porta amb la típica xulla per als socis, tot seguit ball amb orquestra per als socis.

21:00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats Del Prado, sopar, tot seguit ball amb orquestra, patrocinat per la Junta de Festes de Vila-real.

22:00 h Tradicional Xulla pels carrers de la ciutat.

22:00 h Al CEAM, ball patrocinat pel Consell d’Usuaris de CEAM.

23:30 h Al carrer de la Puríssima, núm. 5, II Monòleg a càrrec de Salveta Show amb desgustació de begudes exòtiques. Organitza la penya El Bequelló.

23:30 h A la plaça Major, nit de la xulla. Actuació del grup Los Inhumanos, i disco mòbil amb Alex Andrew des d’Espiral FM. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.DIMARTS 6

14:30 h Al Casal de Festes, festa de la 3a edat, amb paella monumental i, tot seguit, ball amb orquestra. Patrocina la Fundació Caixa Rural Vila-real i la Junta de Festes.

15:30 h Al carrer del Cardenal Tarancón, núm. 9, IV Torneig de pòquer modalitat “Texas holden”. Inscripcions fins el dilluns dia 5 a les 23 hores. Organitza la penya Café´n´sal.

18:30 h Bou per la vila, amb el bou núm. 61 de nom Mandango de la ramaderia d’Antonio Bañuelos, patrocinat per l’associació 1 Bou + i el bou núm. 19 de nom Barbiano de la ramaderia Laurentino Carrascosa, patrocinat per la Junta de Festes. Continua el I Trofeu penya Fem Festa.

19:00 h Al carrer del Bisbe Rocamora, núm. 62, III Bingo acompanyat amb porrat popular amb motiu del 5é aniversari de la penya El Garbonet.

23:30 h Bou embolat amb els bous de la vesprada i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.

00:30 h Al carrer del Bisbe Rocamora, núm. 62, cercavila amb la xaranga Reality Show des del casal fins al Concurs d’empedraos. Organitza la penya El Garbonet.

01:30 h Al Casal de Festes, repartiment dels lots de menjar per al Concurs d’empedraos. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina la Fundació Caixa Rural Vila-real i Mercat Central, amb la col·laboració de la Junta de Festes.

02:00 h Al Casal de Festes, 16é Concurs d’empedraos. Tot seguit l’orquestra ALABAMA. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina la Fundació Caixa Rural Vila-real i Mercat Central, amb la col•laboració de la Junta de Festes.DIMECRES 7

09:30 h A la placeta de l’Arbre del Desmai (encreuament entre el carrer de València i l’avinguda d’Itàlia), XIII Campionat de petanca. Organitza l’AAVV Barri de l’Hospital, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

09:30 h A la plaça de la Vila, al costat dels arcs, demostració pràctica de com es treballa el fang, per part del mòdul de ceràmica del Taller d’Ocupació de Vila-real. Organitza el Taller d’Ocupació de Vila-real.

10:30 h A la plaça Major, EL MÓN DEL JOC, activitats per als menuts amb parc infantil. Organitza el Taller d’Ocupació per al Reciclatge Professional, patrocina el FEAG, el SERVEF i l’ Il·lim. Ajuntament de Vila-real.

14:30 h Al restaurant Jardin Alaska, dinar de germanor, seguidament ball patrocinat pel Consell d’Usuaris de CEAM.

15:00 h A la Fira de la Tapa, VI Dinar de dones amb festa dels vuitanta amenitzada per la DJ Palmito. Organitza la penya Bandolers.

17:00 h A l’avinguda d’Europa, festa infantil, amb unflables i la presència de BOB ESPONJA I PATRICIO. Organitza REVOLUTION SKATEBAR i EVENTGRUP.

17:00 h Al pàrquing de la plaça del Llaurador, handbol. Organitza el Club Handbol Vila-real.

17:00 h A la sala de teatre Els XIII, conferència de l’associació La Convivència. Organitza l’associació la Convivència de Vila-real.

18:30 h Bou per la vila, amb el bou núm. 56 de nom Ganadero de la ramaderia de SANTIAGO DOMECQ, i amb el bou núm. 45 de nom Charol de la ramaderia El Pizarral, patrocinats per la penya taurina Guarismo 9. Continua el I Trofeu penya Fem Festa.

20:30 h A la Casa dels Mundina, c/ Major de Sant Jaume, lliurament de trofeus dels Jocs Esportius Locals d’Hivern 2010-2011 i Estiu 2011. Organitza Servei Municipal d’Esports, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

21:00 h A la Fira de la Tapa, actuació del TRIO DIAMANTE. Patrocina Espectáculos June. Organitza la Comissió de Penyes.

21:30 h A l’Associació Tertulia Flamenca de la Plana, sopar d’empedrao, per a amics. Organitza l’Associació Tertulia Flamenca de la Plana.

23:30 h Encierro de bous embolats, de la ramaderia El Castell, patrocinat per l’associació Amics del Bou. A continuació embolada dels bous de la vesprada al carrer de Josep Ramon Batalla a l’encreuament amb el Raval del Carme.


DIJOUS 8

13:00 h A la plaça de la Panderola, inauguració del MERCAT MEDIEVAL. Continuarà els dies 9, 10 i 11. Organitza Medievals Segle XIII. Patrocina la Junta de Festes de Vila-real.

13:30 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia LA ESPUELA. Patrocinades per la Junta de Festes de Vila-real.

14:30 h Al restaurant Menfis, dinar de germanor. Organitza l’associació de pensionistes i jubilats La Murà.

16:00 h A la plaça Major, JUGANT, JUGANT..., activitats per als menuts amb una festa infantil. Organitza la Junta de Festes de Vila-real. Patrocina la Fundació Caixa Castelló Bancaixa.

18:00 h Al carrer del Crist de la Penitència, núm. 51, IV Orxatada popular. Organitza la penya Galifardeu.

18:00 h Al carrer de Buenos Aires, núm. 10, I Campionat de beure vi i llimonà amb porró. Organitza la penya Samfaina.

18:00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà, ball. Patrocinat per la Junta de Festes de Vila-real.

18:30 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia EL MIJARES. Patrocinades per la Junta de Festes de Vila-real.

20:00 h A la Ciutat Esportiva del Villarreal CF, XI Torneig Mustafà Cup de futbol 7. Organitza la penya Mustafà.

20:00 h A la plaça de la Vila, ARRELS, V Mostra de cultura i tradicions populars, ball de plaça, organitzat pel grup de danses El Raval.

20:30 h A la sala d'actes de la Caixa Rural, presentació del 65 GRAN PREMI DE VILA-REAL - MORELLA - VILA-REAL. Organitza Club Ciclista Vila-real. Patrocina SUELVI- SUGEPSA - FUNDACIÓ CAIXA RURAL i l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

21:00 h Serenata a la Mare de Déu de Gràcia a càrrec del grup L’Alcalatén de l’Alcora. Organitza la congregació de Filles de Maria Immaculada.

22:00 h Al recinte del Mercat, 20a Nit de penyes amb tombet de bou. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina la Fundació Caixa Rural Vila-real i Frutinter, SL, amb la col·laboració de la Junta de Festes.

22:30 h A l’Auditori Municipal, teatre a càrrec del grup de teatre Tabola amb la representació dels sainets valencians La forastera, de Paco Barchino, i Cels de novensà, de José E. Peris Celda.

00:00 h Al recinte del Mercat, actuació de l’orquestra PLATINO. Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina la Junta de Festes.


DIVENDRES 9

11:00 h A la plaça de la Panderola, MERCAT MEDIEVAL. Continuará els dies 10 i 11. Organitza Medievals Segle XIII. Patrocina la Junta de Festes de Vila-real.

13:30 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia CANTERA Y PONCE. Patrocinades per la Junta de Festes de Vila-real.

17:00 h Al CEAM, c/ de Gamboa, ball del Coso Blanco, amb música en directe. Patrocinat per la Junta de Festes.

18:00 h Al carrer de Lluís Vives, núm. 20, xocolatada popular i disfresses de xiquets. Organitza la penya L’ Esclafit.

18:00 h Al Ludocan Parc Caní (c/Riu, 76), ball de disfresses per a gossos, a continuació, pa i porta i disco mòbil. Organitza Ludocan Parc Caní.

18:00 h Al carrer del Molí, núm. 4, I Carrera popular per a xiquets de 5 a 10 anys. Organitza la penya Mustafà. Col•labora la Caixa, Pirovila, Comissió de Penyes, Junta de Festes i l’Il·lim. Ajuntament de Vila-real. Inscripcions fins al 8 de setembre a AF1sport (carrer del Mestre Goterris, núm. 5).

18:30 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia CANTERA Y PONCE. Patrocinades per la Junta de Festes de Vila-real.

19:30 h Al carrer del Molí, núm. 4, I Carrera popular festes de Vila-real. Organitza la penya Mustafà. Col•labora la Caixa, Pirovila, Comissió de Penyes, Junta de Festes i l’Il•lim. Ajuntament de Vila-real. Patrocina Frutiver, Infisport i AF1sport. Inscripcions fins al 8 de setembre a AF1sport (carrer del Mestre Goterris, núm. 5). Preu inscripció 1 € destinat a la Joventut Antoniana.

19:45 h Al Camp de Futbol Municipal Flors, primera semifinal del III Trofeu Infantil de Futbol Mare de Déu de Gràcia. Organitza el Club Esportiu Vila-real, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

21:00 h Al Camp de Futbol Municipal Flors, segona semifinal del III Trofeu Infantil de Futbol Mare de Déu de Gràcia. Organitza el Club Esportiu Vila-real, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

21:00 h A la Fira de la Tapa, actuació del grup PARODI & BEA. Patrocina Espectáculos June. Organitza la Comissió de Penyes.

22:00 h A la plaça Major, 21 Macrosopar i 3r de disfresses per a penyes. Organitza la Comissió de Penyes i col•labora la Junta de Festes.

23:30 h Al carrer Major de Sant Doménec, núm. 24, Festival Vil Blues remember, disco mòbil amb el DJ Pakito Vil i Toni Rubio. Col·labora Pirovila. Organitza la penya El Cordonet.

00:00 h A la plaça Major, actuació de l’orquestra EMPOPADOS. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.

00:00 h Al carrer de Lluís Vives, núm. 20, disco mòbil Festa Remember amb animació de dibuixos. Organitza la penya L’ Esclafit. Col·labora la penya La Cova.

00:00 h Al carrer del Salvador, núm. 62, disco mòbil. Organitza la penya Beu i Fuig.

00:00 h Al carrer del Taronger, núm. 18, festival de playbacks “Memorial Juanjo Garcia” amb actuacions dels membres de la penya. Organitza penya L’Esquella.

00:00 h Al carrer del Molí, núm. 4, III Festa de disfresses cine Condal amb l’actuació de Chispa Flamenca. Organitza la penya Mustafà.

00:00 h Al Raval del Carme, núm. 22, actuació del grup Rumbologia. Organitza la penya L’Abaetjo.

00:00 h Al carrer de Carinyena, núm. 7, festa eivissenca. Organitza la penya Lo ke faxe falta.

00:00 h Al carrer de Zumalacárregui, núm. 18, orquestra amb ball de disfresses. Organitza la penya El Balconet.

01:00 h Vaques enfundades a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia EL MIJARES. Patrocinat per la penya taurina Guarismo 9.


DISSABTE 10

05:30 h Al carrer de l’Exèrcit, núm. 3, desdejuni popular en el casal de la penya Fem Festa. Organitza la Comissió de Penyes.

08:00 h Encierro pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia de GERMÁN VIDAL. Patrocina la Junta de Festes de Vila-real.

08:00 h Inauguració de la nova seu al carrer del Trinquet Vell s/n (darrere de la Casa de la Festa) del Slot Club Vila-real i celebració de la VI Resistència de 6h de Slot (scalextric). Organitza Slot Club Vila-real. Patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

09:00 h A la plaça Major, Dia de la foto, organitzat per l’associació fotogràfica Sarthou Carreres.

10:00 h A la plaça de Mossén Ballester, IV Concentració de màquines de raure. Tot seguit, desfilada pels carrers: plaça de Mossén Ballester, Ramón y Cajal, av. Pius XII, Josep Ramon Batalla, Vicent Sanchiz, Ermita, Almassora, Vicent Amorós, Joan Baptista Llorens, Riu Ebre, Francesc Tàrrega, La Murà, Ramon y Cajal i plaça Major. Organitza la penya Cèltic Submarí.

10:00 h A l’oficina principal de la Caixa Rural, jornada de portes obertes als veïns i veïnes per a visitar les instal•lacions i obres d’art de la Caixa Rural. Romandrà oberta des de les 10.00 fins a les 13.00 h.

10:00 h A la plaça Major, I Patinada Club Patí El Madrigal. Tot seguit, desfilada pels carrers: Major Sant Jaume, Raval de Sant Pasqual, Polo de Bernabé i finalitza en la pista de la Mayorazga on es realitzaran activitats, curses i sorteig de regals. Organitza Club Patí El Madrigal Vila-real, patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

10:30 h A la plaça Major, XI Concentració de SEAT 600 i Vehícles Antics. Tot seguit, desfilada pels carrers: plaça Major, Comte Albay, Comunió, V. Sanchiz, J.B. Llorens, av. Riu Ebre, av. Francesc Tàrrega, av. La Murà, av. Pius XII, av. Itàlia, av. Matilde Salvador, av. Itàlia, av. Matilde Salvador, av. Itàlia, av. Portugal, av. Europa, av. França, av. Cedre, av. La Murà, Ramón y Cajal i plaça Major. Organitza Associació Cultural Socarrats.

11:00 h Al Camp de Futbol Municipal Flors, partit per al 3r i 4t classificat del III Trofeu Infantil de Futbol Mare de Déu de Gràcia. Organitza el Club Esportiu Vila-real, patrocinat per l’Il•lm. Ajuntament de Vila-real.

12:30 h Al Camp de Futbol Municipal Flors, final del III Trofeu Infantil de Futbol Mare de Déu de Gràcia. Organitza el Club Esportiu Vila-real, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

13:00 h Al carrer de Lluís Vives, núm. 4, I Festa refresca‘Tifó amb el DJ Vicent Añó. Organitza la penya El Tifó.

13:00 h Al carrer de Zumalacárregui encreuament amb carrer de l’Ecce Homo, dinar de germanor Galisifori amb les penyes Galifardeu, El Desori i El Sifó. Tot seguit cercavila amb xaranga pels carrers de la vila. Organitza la penya El Sifó.

14:00 h Al restaurant Els XIII, dinar de germanor. Organitza l’associació de pensionistes i jubilats Del Prado. A continuació, a la seu de l’associació, ball amb orquestra, patrocinat per la Junta de Festes de Vila-real.

16:00 h A la seu del Slot Club, situada al C/ Trinquet Vell s/n (darrere de la Casa de la Festa), jornada de portes obertes per a tots els ciutadans. Organitza l’Slot Club Vila-real. Patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

16:30 h A l’escenari cobert de la plaça Major, tallers interactius de kung-fu, tai-txi, qui kun i defensa personal femenina. Organitza el Club Deportivo AAMM. Maykun.

17:00 h Al CEAM, ball amb disco mòbil. Patrocinat per la Junta de Festes.

17:00 h A la Av. Europa s/n, presentació de l’escola Skate Revolution Vila-real, s’impartiran classes gratuïtes fins a les 20.00 h. Organitza REVOLUTION SKATEBAR.

18:00 h Berenar cadafalero, Organitza la Comissió de Penyes. Patrocina Salazones Pesudo. Col·labora la Junta de Festes.

18:00 h Al carrer de la Indústria, taller de massatge TUI-NA. Organitza el Club de Kung-Fu Tradicional de Vila-real, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real i l’associació esportiva cultural i arts marcials de Vila-real. Places limitades, inscripció en el Club de Kung Fu Tradicional de Vila-real.

18:30 h Finalitza el I Trofeu penya Fem Festa al millor retallador de bous braus de les festes i al millor retall de bou brau. Organitza la Comissió de Penyes.

18:30 h Bou per la vila, amb el bou núm. 230 de nom Clarín de la ramaderia d’ALCURRUCEN, patrocina la Junta de Festes, i amb el bou núm. 23 de nom Alfombrado de la ramaderia d’Antonio Ordóñez, patrocina la Comissió de Penyes.

21:00 h A la Fira de la Tapa, actuació de ROBERTO Y ANTONHY. Patrocina Espectáculos June. Organitza la Comissió de Penyes.

22:00 h A la plaça de Sant Pasqual, al costat de la sidreria La Tasca, amb motiu del 7é aniversari de l’associació cultural BOMBO GROC, sopar per a socis i convidats. A continuació, festa llatina a càrrec del grup cubà Saoco Mix. Organitza associació cultural Bombo Groc, amb la col·laboració de Construcciones Pinares-Proyecvila i Sidreria La Tasca.

22:00 h A l’avinguda de Grècia, núm. 23, en la sala Gossip, Soul Slain presenta el seu nou disc 9-11-16 juntament amb les bandes convidades Insane i Agnusday. Obertura de portes a les 21.30 h. Organitza la penya Si la trenke m’esparrame. Patrocina: Locales Black Ice i Metal Resistence.

23:00 h A l’avinguda d’Europa, s/n, nit de hip hop. Organitza REVOLUTION SKATEBAR.

23:30 h Al carrer de Cervantes, núm. 26, nit dels grups locals amb els concerts d’Histrión, Ignorancia Crasa i Black Shuck. Entrada lliure. Organitza la penya Tio Canya.

23:30 h Al carrer de Sant Pere, núm. 42, disco mòbil 5é aniversari de la penya Notaskaparies amb DJ Xay. Organitza la Comissió de Penyes.

23:30 h Al carrer de Buenos Aires, núm. 1, IV Festa patxanga. Organitza la penya …Del rollo.

23:30 h Bou embolat amb els mateixos bous de la vesprada i embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.

00:00 h A la plaça Major, actuació de GUERRERO GARCÍA i LA FRONTERA. Organitza la Junta de Festes.

00:00 h Al carrer de Carinyena, núm. 71 baix, disco mòbil. Organitza la penya Extraviats.

00:00 h Al carrer del Bisbe Rocamora, núm. 62, disco mòbil amb DJ Rodel, amb motiu del 5é aniversari. Organitza la penya El Garbonet.

00:00 h Al carrer de Buenos Aires, núm. 10, disco mòbil festa samculafainató. Organitza la penya Samfaina.

00:30 h Al carrer del Cronista Traver, núm. 34, disco mòbil. Organitza la penya Vaser Keno.

00:30 h Al carrer de Zumalacárregui, núm. 78, disco mòbil amb DJ Cubedo. Organitza la penya Els Marexats.

00:30 h Al carrer de la Puríssima, núm. 5, disco mòbil a càrrec de Nebber DJ. Organitza la penya El Bequelló.

00:30 h En la discoteca LAEROS 54, a l’avinguda de França, núm. 54, especial THE BEATLES, amb videoprojeccions i so remasteritzat a càrrec de Dionís DJ. A més, concurs de disfresses Fan Beatles.

01:00 h Al carrer del Mestre Goterris, núm. 14, I Festival reggae a càrrec del DJ Terrence Michael Edwards des de Trinitat i Tobago, amb sorpreses. Organitza la penya L’ Estraperlo.

02:00 h Al carrer de Cervantes, núm. 26, xocolatada popular. Organitza la penya Tio Canya


DIUMENGE 11

08:00 h Desmuntatge de cadafals.

09:00 h Al Casal de Festes, presentació de l’associació motera Sombras del Asfalto, amb actuació de Los Dalton, esmorzar, jocs, sorteig d’una moto i ruta pels carrers de la ciutat. Col·labora la penya El Colocó.

10:00 h Al trinquet municipal Salvador Sagols, V Campionat d’escacs Ciutat de Vila-real. Organitza el Club d’Escacs Vila-real. Patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.

11:00 h A la plaça de la Panderola, últim dia del MERCAT MEDIEVAL. Organitza Medievals Segle XIII. Patrocinat per la Junta de Festes de Vila-real.

11:30 h Al Casal de Festes, I Ruta motera del club Sombras del Asfalto, per diferents carrers i avingudes de la ciutat. Col·labora la penya El Colocó.

17:00 h Ofrena de flors a la Mare de Déu de Gràcia a l’església Arxiprestal, realitzada per la reina i dames de la ciutat. A continuació, processó de retorn de la imatge de la patrona fins a la seua ermita.

17:00 h Al CEAM, exhibició de mantons de Manila i ball.

18:00 h Al carrer de la Indústria, relaxació guiada (trance relax). Organitza el Club de Kung-Fu Tradicional de Vila-real, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real i l’associació esportiva cultural i arts marcials de Vila-real. Places limitades, inscripció en el Club de Kung Fu Tradicional de Vila-real.

23:30 h Traca final de festes, des de l’església Arxiprestal fins al temple de Sant Pasqual. Patrocina la Junta de Festes de Vila-real.

00:00 h Al pàrquing de l’avinguda d’Europa, castell final de festes a càrrec de la pirotècnia Martí, patrocinat per la Junta de Festes de Vila-real.


Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes