divendres, 20 de març del 2009

LA REVENJA DE QUARTS, CONTRA L'ARSENAL



Quarts de final de la Champions: Villarreal de Vila-real / Arsenal de Londres.

El penal fallat per Riquelme, el morbo de la revenja, l'èxit del Vila-real en la Champions arribant a la Semifinal ara fa tres anys, la història mai torna a repetir-se, la història és cíclica i sempre torna... El Vila-real Club de Futbol, en definitiva, continua fent història i la força de l'afició, una vegada més, pot evidenciar-se omplint El Madrigal el proper 7 o 8 d'abril (l'anada és dins de casa) i amb un desplaçament massiu a Londres (el 14 o 15 d'abril), és a dir, aprofitant la setmana festiva (per molts) que va de Pasqua a Sant Vicent.




Una altra bona notícia és la convocatòria feta pel seleccionador de futbol, Del Bosque, al porter del Vila-real, Diego López: s'ho ha guanyat a pols!
==========================================================================

3 comentaris:

TONI PITARCH ha dit...

Les dates, les acabe de consultar al "Periódico" i supose que són correctes: el 8 dimecres en casa i el dimarts 14 a Londres.

Anònim ha dit...

Jo estaré a Roma el dia del partit de tornada (he tingut sort amb les dates). Ja aniré preparant per allí les coses per a quan juguem la final.

TONI PITARCH ha dit...

Este matí, només visualitzar el sorteig a la web de la UEFA (en directe), m'he precipitat a penjar una informació no contrastada (faltaven les dates exactes), però ara -que ja està clar he canviat- el gràfic: dimarts 7 a Vila-real; dimecres 15 a Londres.
Si llig açò Ernesto Boixader o Domingo Font, ja poden anar apuntant-me perquè el 15 "Des de Vila-real" informarem "Des de Londres".
I a continuar el camí que, a poc a poc escriu, el Villarreal C.F. malgrat el ninguneig de certs mitjans de comunicació estatals però, també, certa premsa comarcal. Vergonyós, ridícul i, fins i tot, incomprensible...

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes